Bence bir an önce ailenize haber verin böyle bir durumda göz göre göre bu hale gelmenize izin vermezler.Allah yardımcınız olsun17 yasında kaçarak evlendim. Suan 18 yaşındayım. O çok güvenip Hayatımı batırdığım adam dün 14 Şubat hediyesi olarak dövdü. Hemde sudan sebebe. Nankör dedi Oğlumu da Alıp arka odaya geçtim içeri geç dedi geçmedim adam yerine koymuyosun diyip vurmaya başladı. Yerlerde sürükledi boğazımı sıktı en son mutfakta çekmecede Bıçak ararken kaçıp dayısına çıktım. Nasıl böyle bi insan oldu bilmiyorum kaçıp gitmek istiyorum Oğlumu da Alıp ama ailem hala affetmedi bi tek yengelerin teyzelerim ve annem affetti gelip gidiyor Yanıma. Ben o Adamı işe gittiğinde bile özlüyodum. Beni, bizi bu hale getirdi. Kimsem yok çaresizim gitmek istiyorum yapamıyorum. Ailesiyle bir oturuyoruz hepsi Görüyor halimi. Oğlun için katlanıcaksın diyorlar. Bi yengesi kaç kurtar kendini deli bu dedi. Nasıl yapacak nereye gideceğim yardımcı olun bana lütfen çok pişmanım içim acıyor intihar etmek istiyorum oğlum var yapamam ailem hiç alamaz daha beni kadın sığınma evlerini araştırdım 6 aya kadar kalabiliyormuşuz. Yardımcı olun bana Allah rızası için
Babaniz mi istemez gelmenizi annene yavastan belli etsen mutsuzlugunu yengesi deli dedigine gore neler yapabilcegini biliyor uzuldum durumuna bebeginde kucuk nasil caliscaksin17 yasında kaçarak evlendim. Suan 18 yaşındayım. O çok güvenip Hayatımı batırdığım adam dün 14 Şubat hediyesi olarak dövdü. Hemde sudan sebebe. Nankör dedi Oğlumu da Alıp arka odaya geçtim içeri geç dedi geçmedim adam yerine koymuyosun diyip vurmaya başladı. Yerlerde sürükledi boğazımı sıktı en son mutfakta çekmecede Bıçak ararken kaçıp dayısına çıktım. Nasıl böyle bi insan oldu bilmiyorum kaçıp gitmek istiyorum Oğlumu da Alıp ama ailem hala affetmedi bi tek yengelerin teyzelerim ve annem affetti gelip gidiyor Yanıma. Ben o Adamı işe gittiğinde bile özlüyodum. Beni, bizi bu hale getirdi. Kimsem yok çaresizim gitmek istiyorum yapamıyorum. Ailesiyle bir oturuyoruz hepsi Görüyor halimi. Oğlun için katlanıcaksın diyorlar. Bi yengesi kaç kurtar kendini deli bu dedi. Nasıl yapacak nereye gideceğim yardımcı olun bana lütfen çok pişmanım içim acıyor intihar etmek istiyorum oğlum var yapamam ailem hiç alamaz daha beni kadın sığınma evlerini araştırdım 6 aya kadar kalabiliyormuşuz. Yardımcı olun bana Allah rızası için
Nasıl derim kabul etmezler kendin yaptın derler abim amcalarım neyse de babam asla kabul etmez elimde bebekleBence bir an önce ailenize haber verin böyle bir durumda göz göre göre bu hale gelmenize izin vermezler.Allah yardımcınız olsun
Babam istemez. Çalışamam da ne yapacağım bilmiyorumBabaniz mi istemez gelmenizi annene yavastan belli etsen mutsuzlugunu yengesi deli dedigine gore neler yapabilcegini biliyor uzuldum durumuna bebeginde kucuk nasil caliscaksin
Abim var o biraz daha ılımlı babama göre ama kolay şey değil. Sadece 1 kere konuştuk kaçtığından beri. Nasıl derim abi gel kurtar beni diyeBen kaçarak evlenipta mutlu olanı henüz göremedim.Kardeşiniz,abiniz falan yok mu,eve gidemiyorsanızda annenizle görüşseniz,kardeşinizin yanına bir süre gitseniz,babanızda belki yanına alır o zaman.
Cnm benim cok uzuldum sikayet et uzaklastirma alsin bi de belki akli basina gelirBabam istemez. Çalışamam da ne yapacağım bilmiyorum
Siz annenize söyleyin ya da dediğiniz gibi abinize amcalarınıza söyleyin.Vakit kaybetmeden arayın çekinmeyin bir şey kaybetmezsinizNasıl derim kabul etmezler kendin yaptın derler abim amcalarım neyse de babam asla kabul etmez elimde bebekle
Bende kaçarak evlendim eski eşim evden kovduğunda bana sırtını dönen benimle konuşmayan babamlar gelip aldılar bende asla kabul etmezler bebekle diye düşünüp kadın sığınma evine gidicektim.Korkma anlat ailene bak ben anlattım gelip aldılar senide yüzüstü bırakmazlar.Babam istemez. Çalışamam da ne yapacağım bilmiyorum
Kabul etmezler elimde bebekle.Siz annenize söyleyin ya da dediğiniz gibi abinize amcalarınıza söyleyin.Vakit kaybetmeden arayın çekinmeyin bir şey kaybetmezsiniz
Siz deneyin lütfen bir şey kaybetmezsiniz gerçekten kabul etmezlerse o zaman başka çare düşünürsünüz lakin ben kabul edeceklerini düşünüyorum canınızı tehlikeye atmazlar göz göre göreKabul etmezler elimde bebekle.
Inşallah. Dua edin bana nolurBende kaçarak evlendim eski eşim evden kovduğunda bana sırtını dönen benimle konuşmayan babamlar gelip aldılar bende asla kabul etmezler bebekle diye düşünüp kadın sığınma evine gidicektim.Korkma anlat ailene bak ben anlattım gelip aldılar senide yüzüstü bırakmazlar.
Bebeği benden alma gibi bi şansları var mı babaannesi bırakmaz almaya ÇalışırBende kaçarak evlendim eski eşim evden kovduğunda bana sırtını dönen benimle konuşmayan babamlar gelip aldılar bende asla kabul etmezler bebekle diye düşünüp kadın sığınma evine gidicektim.Korkma anlat ailene bak ben anlattım gelip aldılar senide yüzüstü bırakmazlar.
Can güvenliğin yok seninInşallah. Dua edin bana nolur
Bebegini senden alamazlarBebeği benden alma gibi bi şansları var mı babaannesi bırakmaz almaya Çalışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?