Selam arkadaslar dertlerim birturlu bitmiyor cözümde bulamıyorum simdi ben işe başlayalı bir ay oldu havalar kötü olduğu için sabahtan bebeğimi dışarı çıkarmamam için kaynanamla annem bize gelip bakıyorlar benim 2 tane kardeşim var biri 11 biri 13 yaşında okula gidiyorlar ve annem sabahları gelemiyor kaynanam geliyor öğleden sonrada annem geliyor kaynanamın küçük çocuğu yok ama bitmeyen günleri ve partileri var annem biraz geç kalsa laf ediyor altın gününe geç kalmış diye annemde kardeşlerim okuldan gelmeden geliyor kardeşlerim eve gittiğinde haliyle aklı onlarda kalıyor kardeşlerimde dersleri icin bize gelmiyorlar ben 4te evde oluyorum ama annem cocukları bırakmakta zorluk cektigini soyluyor kaynanamda ben 4de kadar bakamam diyor kaynanama götüremem orda misafirleri eksik olmayacak hem kendiside cocugunu günlere götüreceğim komşulara götüreceğim diyip duruyor benim istemediğimi bildiği halde annemde bıraksam annemde ben bakarım ama kaynananında torunu onunda emek etmesi lazım sadece sevip okşamakla kalmasın diyor ne yapacağımı şaşırdım annemle kv bize yakınken bakıcı tutmakta istemiyorum ama kv yazın ben gelmem sen getirirsin diyor ama evine götürmekte istemiyorum aklım hep orda kalacak tanımadığım insanlarla ne yapıp ne yapmayacağını bilmiyorum oğlumun bana fikir verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)