Ne yapacagimi bilmiyorim

zakkummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
16
3
36
Esim de ben de ogretmen iz.eşimin annesiyle çok buyutulmeyecek sıkıntılarımız oldu ve ve esime annesine kırgın oldugumu bir süre onların yanına gitmek istemediğimi söyledim.normalde her yaz gideriz ancak her gididomizde mutsuz ayrılırız oradan edin bunun sorumlusu olarak beni görüyor ben de tamamiyle ben haklıyım demiyorum ama hiçbir şey tek taraflı olmuyor.bu arada iki yıldır benim ailem benim bulunduğum şehirde ikamet ediyor bunun sebebi de iki m burada okul kazanmış olmaları.esim bunu gurur meselesi yaptı.sizinkiler cocuklari çok görüyor bizimkiler az görüyor diye.Yani bunlardan kaynaklanan sebeplerle benim onayim olmadığını bile bile memleketine ailesinin yanına yatın istedi.imkanların kısıtlı olduğu zorunlu hizmet bölgesi buradi.ve bana diyor ki cocuklari dusunuyor san es durumundan gelirsin.bana akıl verin lutfen

Hocam biraz düzgün yazsaydınız keşke
Aileniz neden sizin olduğunuz şehire taşındı?
Bir anda olmamıştır bu olaylar. Keşke yazları gitseydiniz. Eşiniz çok dolduruşa gelmiş gibi görünüyor. Konuşarak ikna edilemez mi?

Madem böyle bir sey yaptın bir sene idare edelim seneye cocuklar için de uygun olan iki tarafasa yakın bir yere tayin isteyelim dedim kabul etmiyor

ayrıca her yaz gidiyorduk zaten bu seneye kadar

eşle, mutlu olmanın 1. ve en önemli maddesi ailesiyle iyi geçinmektir...erkek için o kadar önemli bir konudur ki bu....ama kadınlar hiç bunun farkında değiller ve evlilik sonrası, ilk icraatları eşleri aileden nasıl soğutur, nasıl uzak tutabilirimdir...halbuki bilmiyorlarki, bu şekilde evliliklerine, dinamit koyduklarının...

Durum çok fena.eşiniz size en başta saygısı yok,böylesine önemli bir konuda sizinle konuşmadan önünüzdeki en az 3 seneyi kapsayan bir zaman dilimini kendi isteğince inşa etmiş.açıkçası gitmeyeceğimi söylerdim,tayinin iptalini isterdim ve bu konuda her ikinize de uyan bir ara şehir üstünde uzlaşmaya çalışırdım,seneye de tayini Oraya isterdim.

Kararları tek başına alamayacağını,emrivaki yapamayacağını bildirmek lazım eşinize.siz çalışan bir kadınsınız,koşullarınız elverişli,sinmeyin hiç bir şekilde,çocuğunuza ve eşinize güçlü bir kadın olduğunuzu gösterin

Benim hiçbir zaman öyle bir niyetim olmadi. Bilmeden etmeden yargilayacaksaniz konuşmaya dahil olmayın...

Ben de tam böyle dusunuyorum ancak cocuklar bir sene babadan ayrı kalacak bu cocuklari çok etkiler diye huzursuzum

Ailenin gelinle iyi geçinmek istediği ne malum acaba... ya oğlan anasısınız ya görümce

Senede bir kere gördüğüm insanlarla benim sorun yaşamam mümkün degil,sürekli AA ne kadar doğru söyledin anne,ne kadar akıllı kadınsın der,şehrime dönünce at kostururum. Fakat niyetim bosanmaksa eğer o bir kere olan ziyareti herkese zindan ederim.
Olan olmuş tayin istenmiş boşanmak.istemiyorsaniz ikna yoluna gidin,ikna olmuyorsa birlikte orada yaşayın.

Ben de tam böyle dusunuyorum ancak cocuklar bir sene babadan ayrı kalacak bu cocuklari çok etkiler diye huzursuzum
Her sene tayin iptal hakkı oluyor , takip etmedim bu sene o hak verildi mi ama siz bir bakın, eğer o hak varsa ona başvursun.

Çünkü bu yaptığı kabul edilmez en az 3 sene orada kalmanız demek bu ve en önemlisi iplerin tamamen kaybedilmesi anlamına geliyor.ailesine yakınlık arttıkça aile yaşamına etkilerini ve müdahalelerini daha fazla hissedeceksiniz,yalnızlaşacaksınız, eşiniz ailesiyle daha fazla zaman geçirip dengeyi kaybedecektir.ama beni en çok rahatsız eden sizin yok sayılmanız,hele öğretmen ve ekonomik bağımsızlığı olan bir kadın olarak bu muameleyi görmeniz.ne olur kararlı olun ve kararların tek başına alınamayacağını ona gösterin

Yok sayılmak beni de en rahatsız edici nokta... Esim hiçbir çözümde uzlaşmacı değil. Hatta bir sene çocuklardan ayrı birakacaksam onu bir daha bir araya gelmenin bir önemi yokmuş...

Eşinizin tavrı çok fevri ve saygısızca.
Bana sormadan hatta beni yok sayarak tayin aldıran bir eşin yanına tayin istemezdim.
Adam resmen 'benim dediğim olacak,
ailemin olduğu şehre tayin istedim gidiyoruz' kafasında.
Blöfüne,restle cevap verirdim yerinizde olsaydım.
Normalde yapıcı bir insanım,
eften püften sebeplerle evimde huzursuzluk çıkarmam ama böyle bir tavrı kabul etmezdim.

Eşiniz,ne yazık ki size saygı duymuyor.
'Ben erkeğim,benim dediğim olur'
mantığıyla sizi hiçe sayıyor ve
aileler arasında yarış başlatmış.
Bu konuda alttan alırsanız bir daha hiç bir konuda önünü alamazsınız.
İyi düşünün...

Kimse keyfinden yapmıyor ki

Sana danismadan nasil tayin ister. Elleme yasasin kendi ailesiyle. Gitme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…