Ne yapacagimi bilmiyorim

eşle, mutlu olmanın 1. ve en önemli maddesi ailesiyle iyi geçinmektir...erkek için o kadar önemli bir konudur ki bu....ama kadınlar hiç bunun farkında değiller ve evlilik sonrası, ilk icraatları eşleri aileden nasıl soğutur, nasıl uzak tutabilirimdir...halbuki bilmiyorlarki, bu şekilde evliliklerine, dinamit koyduklarının...
İyi, siz o zaman öyle yaparsınız.

Kocası kafasına göre kurulu düzeni bozuyor, eşi hiç yokmuş gibi sorup danışmayarak tayin istiyor, hem de imkanların kısıtlı olduğu bir dağ başına. Siz hala iyi geçinmekten bahsediyorsunuz. Adam ne ki ailesi ne olsun?

Esinizin cesaretine cok sasirdim. Bu kadar mi emin sizin es durumundan yanina gideceginize? Yahu ya bu kadin inat eder de gelmezse napcam ben diye dusunmedi mi tayin isterken? Tut ki gitmediniz isi bosanmaya kadar mi goturcek? Anne babasi cocuklari daha fazla gorsun diye yuvasinin yikilmasina da mi razi? Adam resmen akil tutulmasi yasiyor, beyni almis basini gitmis gibi.. Sasirdim kaldim.

esim bunu gurur meselesi yaptı.sizinkiler cocuklari çok görüyor bizimkiler az görüyor diye.
Bence anne babanı reddet, hemen eşinin tayin istediği yere git. Hatta kaynananlarla beraber otur. Çocukların dene nine demesin, anne baba desin onlara. Her işlerini yap. Maaşını da direkt kaynanaya ver. ..........
:olamaz:

Esim de ben de ogretmen iz.eşimin annesiyle çok buyutulmeyecek sıkıntılarımız oldu ve ve esime annesine kırgın oldugumu bir süre onların yanına gitmek istemediğimi söyledim.normalde her yaz gideriz ancak her gididomizde mutsuz ayrılırız oradan edin bunun sorumlusu olarak beni görüyor ben de tamamiyle ben haklıyım demiyorum ama hiçbir şey tek taraflı olmuyor.bu arada iki yıldır benim ailem benim bulunduğum şehirde ikamet ediyor bunun sebebi de iki m burada okul kazanmış olmaları.esim bunu gurur meselesi yaptı.sizinkiler cocuklari çok görüyor bizimkiler az görüyor diye.Yani bunlardan kaynaklanan sebeplerle benim onayim olmadığını bile bile memleketine ailesinin yanına yatın istedi.imkanların kısıtlı olduğu zorunlu hizmet bölgesi buradi.ve bana diyor ki cocuklari dusunuyor san es durumundan gelirsin.bana akıl verin lutfen
Ben adamı takdir ettim. 15 gun katlanamayıp işleri bu noktaya getirmişsiniz. Büyük sorunlar olmadığını kendiniz yazmışsınız. Ne vardı yani görüşmek istemiyorum falan diyecek. Kökünden çözmüş herşeyi.

Öğretmenlerin Türkçe yazamaması beni çok üzüyor. Gerçi telefondan yazdım, hızlı yazdım bahanesi gelecek yine kesin. Üzülüyorum, eğitim sisteminin haline.

Konuya yorumum yok çünkü anlamadım.
Bende yorumlari okuyunca anladim mevzuyu , tek ben degilmisim yani konudaki yazim hatalarina takilip konudan kopan 😂😂

Esim de ben de ogretmen iz.eşimin annesiyle çok buyutulmeyecek sıkıntılarımız oldu ve ve esime annesine kırgın oldugumu bir süre onların yanına gitmek istemediğimi söyledim.normalde her yaz gideriz ancak her gididomizde mutsuz ayrılırız oradan edin bunun sorumlusu olarak beni görüyor ben de tamamiyle ben haklıyım demiyorum ama hiçbir şey tek taraflı olmuyor.bu arada iki yıldır benim ailem benim bulunduğum şehirde ikamet ediyor bunun sebebi de iki m burada okul kazanmış olmaları.esim bunu gurur meselesi yaptı.sizinkiler cocuklari çok görüyor bizimkiler az görüyor diye.Yani bunlardan kaynaklanan sebeplerle benim onayim olmadığını bile bile memleketine ailesinin yanına yatın istedi.imkanların kısıtlı olduğu zorunlu hizmet bölgesi buradi.ve bana diyor ki cocuklari dusunuyor san es durumundan gelirsin.bana akıl verin lutfen
Sizin aileniz çocukları daha fazla gorüyor diye size sormadan tayin istemek. Bencilliğin kaçıncı seviyesi bu? Aklı başında biri böyle bir sey yapmaz. Kayınvalidenizle yazlari gidip sorun yaşiyorsanız temelli taşinsanız kiyamet kopar zaten. Çocukları düşüñüyorsan sen de gelirsin demesi de ilginç. Kendisi düşünmemiş ki . Kendi göstermediği olgunluğu sizden istiyor. Allah yardımcınız olsun boyle bir adamla. En olsam gitmem.

Hadi siz baştan sona hatalısınız diyelim. Eşinizin size danışmadan tayin isteyip, ister gel ister gelme demesi sizin haksızlığınızı örtmüş.
Hem terbiyesizlik hem bencillik. Üstelik çocuklardan ayrı kalmak umrunda olmadığı gibi sizin vicdanınıza oynamış.

Ben olsam gitmem. Belli ki ailesine yaklaşınca sizi daha çok ezecek.

Ben adamı takdir ettim. 15 gun katlanamayıp işleri bu noktaya getirmişsiniz. Büyük sorunlar olmadığını kendiniz yazmışsınız. Ne vardı yani görüşmek istemiyorum falan diyecek. Kökünden çözmüş herşeyi.
Istemek zorunda mı?

eşle, mutlu olmanın 1. ve en önemli maddesi ailesiyle iyi geçinmektir...erkek için o kadar önemli bir konudur ki bu....ama kadınlar hiç bunun farkında değiller ve evlilik sonrası, ilk icraatları eşleri aileden nasıl soğutur, nasıl uzak tutabilirimdir...halbuki bilmiyorlarki, bu şekilde evliliklerine, dinamit koyduklarının...
Konu sahibinin eşi? Enişte sen misin?

Ya siz hakikaten şaka misiniz anlamadiysaniz yorum yapmayın. Ben de bu zorla
"gel atisalim" mantığını anlamıyorum.canım burnunda zaten küfür mu istiyorsunuz...
Bak bak pişkine bak. Küfretsene bi ,gri yakisir mi bakalim.. buraya derdini çözüm bulalım fikir verelim diye yazıyorsan adam akilli yaz ki okuduğumuzu anlayalim. Esinin ailesinin memleketine gitmissin bunu gelmis canim burnumda diye abartıyorsun.

Hadi siz baştan sona hatalısınız diyelim. Eşinizin size danışmadan tayin isteyip, ister gel ister gelme demesi sizin haksızlığınızı örtmüş.
Hem terbiyesizlik hem bencillik. Üstelik çocuklardan ayrı kalmak umrunda olmadığı gibi sizin vicdanınıza oynamış.

Ben olsam gitmem. Belli ki ailesine yaklaşınca sizi daha çok ezecek.
Aklımı okudunuz ama gelin görün ki cocuklari babasından bir sene ayırmak ne kadar doğru
Yani burada ya gitmeyip gururumu kurtaracağız ya da gidip çocuklarımın babadan ayrı kalmasına izin vermeyeceğim.

Siz nasıl öğretmensiniz Allah aşkına ya
Valla isyan ediyorum artık
Bir değil beş değil on taneden fazla yazım yanlışı
Öğretmene bak
Dışarısı atanamayan pırıl pırıl adaylarla dolu
Siz köylü güzeli zihniyeti ile eşimi ailesinden nasıl kopartırım yerine mesleğinize yönelseniz keşke
Ay çok ama çok sinir oldum
Yazıklar olsun sizi atayan sisteme!!!

Ya siz hakikaten şaka misiniz anlamadiysaniz yorum yapmayın. Ben de bu zorla
"gel atisalim" mantığını anlamıyorum.canım burnunda zaten küfür mu istiyorsunuz...
Eşinize ve ailesine de küfür eder misiniz sıkıldıkça?

Senede bir kere gördüğüm insanlarla benim sorun yaşamam mümkün degil,sürekli AA ne kadar doğru söyledin anne,ne kadar akıllı kadınsın der,şehrime dönünce at kostururum. Fakat niyetim bosanmaksa eğer o bir kere olan ziyareti herkese zindan ederim.
Olan olmuş tayin istenmiş boşanmak.istemiyorsaniz ikna yoluna gidin,ikna olmuyorsa birlikte orada yaşayın.
O iş öyle olmuyor maalesef. Benim ki güya 15 günlüğüne geldi evime. Senede en fazla iki kere görürüm. Ama burnumdan getirdi. Çocuğunun altını değiştirmek için mücadele etmek zorunda kalmak nasıl bir şey biliyor musunuz? Beze yazikmis, israfmis, büyüģüğünü yapmadan değişmezmiş ...onların zamanında hazır bez yokmuş, bezleri elde yıkarlarmış. Çocuğunun altını günde 5 kere değiştiğimi düşün 15×5=75 kere aynı şeyleri söyleyen biriyle problem yaşamamak mümkün mü?

Back
X