Ne yapacagimi bilmiyorim

Bak bak pişkine bak. Küfretsene bi ,gri yakisir mi bakalim.. buraya derdini çözüm bulalım fikir verelim diye yazıyorsan adam akilli yaz ki okuduğumuzu anlayalim. Esinin ailesinin memleketine gitmissin bunu gelmis canim burnumda diye abartıyorsun.
Şikayet edip geçtim. Evde nasıldır bu insan kim bilir?

Aklımı okudunuz ama gelin görün ki cocuklari babasından bir sene ayırmak ne kadar doğru
Yani burada ya gitmeyip gururumu kurtaracağız ya da gidip çocuklarımın babadan ayrı kalmasına izin vermeyeceğim.
Çocuklar sizin yüzünüzden değil bencil kocanız yüzünden ayrı kalacak.
Kocanız baba değil mi, neden çocuklarını düşünmüyor?
Çocuklara izahı kolay hem. Tayinim çıkmadı çocuklar, bir süre böyle idare edeceğiz diyebilirsiniz.

Siz nasıl öğretmensiniz Allah aşkına ya
Valla isyan ediyorum artık
Bir değil beş değil on taneden fazla yazım yanlışı
Öğretmene bak
Dışarısı atanamayan pırıl pırıl adaylarla dolu
Siz köylü güzeli zihniyeti ile eşimi ailesinden nasıl kopartırım yerine mesleğinize yönelseniz keşke
Ay çok ama çok sinir oldum
Yazıklar olsun sizi atayan sisteme!!!
Ay siz de bir durun Allah aşkına, ortalık zaten karışık. Konu sahibi eğitimci vasfıyla küfürü basıp hepimizi kalaylamaktan bahsediyor, siz yazım hatasına sinir oluyorsunuz

Son düzenleme:
Yaşanacak yer konusunda eşiniz kararı kendi başına almış,sizinde buna uymanızı bekliyor.İş inada binmiş.Gelmiyorum,buyur kendin karar verdin madem, kendin devam et diyeceksiniz.Bundan sonra kendisininde sizi ve çocuklarını yazdan yaza veya tatilden tatile anca görebileceğini söyleyin.Kendi başına aldığı kararın sonuçlarının nereye varacağını da oturup düşünsün.

Ay siz de bir durun Allah aşkına, ortalık zaten karışık. Konu sahibi küfürü basıp hepimizi kalaylamaktan bahsediyor, siz yazım hatasına sinir oluyorsunuz
Hanımefendi farkında mısınız senin benim çocuğuma ders verecek bu insan okuma yazma öğretecek eğitim verecek
Sizce güzel bir şey mi bu
Küfür edermiş etsin
Banlanır oturur
Ama yazdığıma içerler de belki kendini düzeltir

Aklımı okudunuz ama gelin görün ki cocuklari babasından bir sene ayırmak ne kadar doğru
Yani burada ya gitmeyip gururumu kurtaracağız ya da gidip çocuklarımın babadan ayrı kalmasına izin vermeyeceğim.
Sadece gurur değil ki. Ailesine 15 gün katlanamazken 7/24 aynı şehirde nasıl katlanacaksınız? Evinizde zaten huzur olmayacak ki. Haliyle bu huzursuzluk çocuklarınızı da mutsuz edecek.

Eşiniz yüzünden durumunuz iki ucu b.klu değnek.

O iş öyle olmuyor maalesef. Benim ki güya 15 günlüğüne geldi evime. Senede en fazla iki kere görürüm. Ama burnumdan getirdi. Çocuğunun altını değiştirmek için mücadele etmek zorunda kalmak nasıl bir şey biliyor musunuz? Beze yazikmis, israfmis, büyüģüğünü yapmadan değişmezmiş ...onların zamanında hazır bez yokmuş, bezleri elde yıkarlarmış. Çocuğunun altını günde 5 kere değiştiğimi düşün 15×5=75 kere aynı şeyleri söyleyen biriyle problem yaşamamak mümkün mü?
Aynısından bende de var,kaka yapmadan bez değişmez kafasi. Tek fark ben iki günde bir goruyorum. Haklisin,evet ama alti pişer sıcak vs diyerek degistiyorum gitsin. Kervan yürüyor. Seviyor muyum hayır,ama basit sebeplerle de huzur bozup canimi sikamam. He de bildigini yine yap.

Değil tabiki. Adam konu sahibinin isteklerini kabul etmek zorunda mı?
" annenle görüşmek istemiyorum, anlaşamıyoruz çünkü "
" hayır kabul etmiyorum annemle görüşmek zorundasın." Bir erkeğin böyle bir hakkı yok sanırım. Yani sizin dediginiz gibi bir zorunluluk yok. En fazla konu sahibinin kocası da onun annesiyle görüşmez.
"Sizinliler çocukları daha çok görüyor" diye tayin almak mantıklı mı sizce?

Hanımefendi farkında mısınız senin benim çocuğuma ders verecek bu insan okuma yazma öğretecek eğitim verecek
Sizce güzel bir şey mi bu
Küfür edermiş etsin
Banlanır oturur
Ama yazdığıma içerler de belki kendini düzeltir
Yazım hatası düzeltilir de hani ya edep?

Vahh vahh çocuklarımız kimlere emanet. Böyle eğitimcileri gördüğüm zaman gerçekten çok üzülüyorum. Biz bu yüzden gelişemiyoruz. Cok yazikkk

" annenle görüşmek istemiyorum, anlaşamıyoruz çünkü "
" hayır kabul etmiyorum annemle görüşmek zorundasın." Bir erkeğin böyle bir hakkı yok sanırım. Yani sizin dediginiz gibi bir zorunluluk yok. En fazla konu sahibinin kocası da onun annesiyle görüşmez.
"Sizinliler çocukları daha çok görüyor" diye tayin almak mantıklı mı sizce?
Saçmalığın daniskası ama kendi söylemiş önemsiz problemler, bende hatalıydım diye. Biz eşini dinleyebiliyor muyuz?
Dese ki ortalık yıkıldı. Şöyle büyük, böyle afdedilmez diye anlamaya çalışırım.

Sen 10 ay ailenle oturacan gezip tozacan. Ama senin aileni görmek istemiyorum. Öyle bir dünya yok.

Ben de aynını yapardım adamın yerinde olsam. Ben beğendim.

Ya siz hakikaten şaka misiniz anlamadiysaniz yorum yapmayın. Ben de bu zorla
"gel atisalim" mantığını anlamıyorum.canım burnunda zaten küfür mu istiyorsunuz...
Ne alaka şimdi küfür, böyle bir avamlığa ne gerek var? Canınız sıkıldıkça ağzınızı bozuyorsanız Allah yardım etsin çevrenizdekilere, yetiştirdiklerinize. İmlanız da, tavrınız da zırcahil işi. Biraz kitap okuyun.

Aynısından bende de var,kaka yapmadan bez değişmez kafasi. Tek fark ben iki günde bir goruyorum. Haklisin,evet ama alti pişer sıcak vs diyerek degistiyorum gitsin. Kervan yürüyor. Seviyor muyum hayır,ama basit sebeplerle de huzur bozup canimi sikamam. He de bildigini yine yap.
Fazla kalırsa enfeksiyon kapar diyorum, kendi çişinden mi enfeksiyon kapacak diyor bana. ANLAMIYOR. Bu sadece bir örnek. Daha fazlasını istersen son actigim konuya bak.

Saçmalığın daniskası ama kendi söylemiş önemsiz problemler, bende hatalıydım diye. Biz eşini dinleyebiliyor muyuz?

Sen 10 ay ailenle oturacan gezip tozacan. Ama senin aileni görmek istemiyorum. Öyle bir dünya yok.

Ailemi görmek istemiyorum diye bir durum yok sadece kırgın olduğumu bir süre bu konuda beni zorlamamasini söyledim y

Burda o kadar çok eşinin ailesiyle hicbir sebep yokken görüşmeyen erkekleri okuyoruz. Bu işler zorbalıkla olmaz.

Eşiniz size sormadan tayin istedi ve çıktı sen de çocukları düşünüyorsan gelirsin dedi değil mi ?
Bir deyim vardır ...... gitmem hakkaten gitmem sırf bana bu saygısızlığı yaptığı için ...

Back
X