Ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak istiyorum

Yahu benim başıma böyle bir şey gelse kocama bahsini bile açmaz adamı engeller konuyu kapatırdım. Siz adama anlatıp anlatıp birde hocayla kavga etmesini istemişsiniz resmen. Benim kocam da adama bir şey demekten çok bana kızardı. Bu ülkede böyle aptal sebeplerden cinayetler işleniyor, ne akla hizmet eşinizi gaza getiriyorsunuz. Bana eşinizden çok siz tuhaf gözüktünüz Allah tan adam gaza gelmemiş

Gerçekten pasifmiş
Benim herif olsa agzını yırtardı adamın hiç affetmez

Tabi fazlasıda zarar bununda ama sizin eşinizde normal degil

Ayrılmak için sebep mı bilmiyorum ama demek kavgacı bir tip değil .adamla selamlasmaz irtibatı keser olur biter.neden tartışma veya kavga çıkarsın istiyorsunuz ?adamın yapısı bu demek kavga gürültü istemiyor

Ne yapsın , katil mi olsun ?

Sizin prensipleriniz olmalı. Elin bilmem kimi gelip arkadaşlık gönderiyorsa ve sadece merhaba varsa arada , siz eşinize sormadan kabul etmemeliydiniz.

Eşinizin bir şey yapmasını beklemeden de engel koyabilmelisiniz.

Tamam kiskanmadigini düşünmeniz sizi üzüyor olabilir ama bu yapı meselesi.
Hep böyle değip miydi sonuçta ?

Esiniz cidden pasif mi desem fazla mi genis desem yoksa korkak mi cozemedim.

Ama bu durumda esinin korumasina da ihtiyacin yokmus zaten engelledin sildin bitti. Hatta niye istegi kabul ettin o bile sacma da neyse.

Elin spor hocası bende ekli olacak böyle yorumlar yapacak!!! Eşimi düşünemiyorum bile!!!! O adamın vayyy haline olurdu.

Eşinin miğdesi bayaaa geniş. Çoktan gerekeni yapmalıydı. Senin birşey demene gerek kalmadan.

Ya ne tuhaf garip hareketleriniz var.7 aylık bebeğin var ama hiç faceden çıkmıyorsun nereden buluyorsun bu zamanı. Benim bebeğim 7 aylıkken ben nefes alamazdım.
Ayrıca kocayı kışkırtıp milletin üzerine salma çabası nedir? Ha kocam gitsin elini kana bulasın bende bebeğimle otururum evde mi diye düşünüyorsun.
Allah akıl fikir versin diyorum.
Ayrıca adamın sanal dünya üzerinden yaptığı yorumlara takılmanı üstüne üstlük kocam niye adamı dövmüyooorrr yhaaa tarzı saplantılarını da sağlıklı bulmuyorum.

Boşanma sebebi değil bence ama erkek dediğinde böyle olmamali kizmakta haklisin bence

Bence eşiniz maço bir erkek değilmiş ama bu kötü bir erkek olduğu anlamına gelmez. Kadir inanırcılık oynayan tipleri ben epeyce sevimsiz buluyorum ama kadınların bayağı bir kısmı da onlara hayran türkiyede. halbuki diğeri çok daha medeni ve kendini bilen bir kadını rahatsız etmeyecek bir karakter.

Bu bir boşanma sebebi olmamalı demek ki yapısı öyle. Herkes farkli. Bir erkek bana fiziginiz güzel dese eşim cildirirdi ama sizinki sakin demekki

Bence böyle düşünmeyin. Biraz abartmissinz .eşiniz in yapmış olduğu davranış sizi üzmüş ama bunun sebebi kesinlikle eşinizin size olan güveninden kaynaklanıyor. Bu sebepten dolayı boşanmayı asla düşünmeyin . Biraz kırılmış siniz ama gözünüzde çok buyutmeyin. Düşünmeme ye çalışın. Keşke en baştan adamı direkt engelleseydiniz . Sonuçta erkekleri de birbirine düşürmek yanlış bir davranış . Allah ailenize huzur versin . Gonlunuze genişlik versin .

Reactions: Eva
Şimdi sevgilimi spor hocası taş gibi bir kadın eklese(bura neyse) beni engelleyip ona iltifat etse ben de kıskanırım.

Bence size biri küfür ederken yanınızda durup sadece izlemesi daha kötü. Bunun da kadını erkeği yok.

Arkadaşlık isteği gönderen spor hocasını ekleyeyim mi diye esinize sorarken siz pasif olmuyor musunuz? Kendi iradenizle engellemek çok mu zordu? Eşiniz size sonuna kadar güveniyor olamaz mı? Nisanliyken çıkan kavgada, tamam küfür olayı yanlış ama, haksız olan taraf siz olmuş olamaz mısınız?

Ben anlamadım ki spor hocasını niye ekliyorsunuz. İtalyanlar gibisin deyince falan cevap veriyorsunuz. sonra iş cigrindan cikinca kocam gitsin kavga etsin diyorsunuz. once siz kendinize sahip çıkın, tanımadığınız erkekleri eklemeyin. madem eklediniz sonucuna da tek başınıza katlanın.

adam ortalığı ayağa kaldırıp gidip adamı bıçaklasa sizi de suçlasa heralde daha hoş olacaktı sanıyorum.

bence gayet mantıklı davranmış. belki üzerine biraz düşebilirdi evet ama gidio karşısına neden dikilsin riske atsın kendini_?

bi de benim anlamadığım bekarken abiniz ve babanız, evliyken kocanız... sebep?

Bence esin pasif değil korkak
Dövmesin adamı ama en azından ne yazacağını sana sormasın
O kısım ve kavgaya karışmama kısmı oldukça tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…