Bu bir boşanma sebebi olmamalı demek ki yapısı öyle. Herkes farkli. Bir erkek bana fiziginiz güzel dese eşim cildirirdi ama sizinki sakin demekkianlatırken bile sinirleniyorum
4 yıllık evliyim 7 aylık bir kızım var eşim çok pasif bir insan ama bu kadarını da beklemiyordum
Söyle anlatayım
Eşimin spor salonundan hocası beni faceden eklemişti.söyledim çok iyi bir insan kabul et felan dedi.spor salonuda mahallede eşinle birlikte geçerken selam verir başka bir muhabbet yok
Kabul ettim isteği özgür düşünceli bir adam kızımın veya bizim resimlerimize güzel yorumlar yapıyo cevap veriyorum hep saygı çerçevesinde yorumlaşma
En son bir mesaj attı işim gereyi fiziğiniz dikkatimi çekti formdasınız felan filan italyanlarda böyle cart curt doğum yaptınız ama gayet iyisiniz felan yazmış
Bende msjı eşime gösterdim hiç tepki vermedi sonra eşimin telefınundan adama bakmaya başladık adam eşimi engellemiş bu arada benim çok eski resimleri beğenip duruyo genelde tek olduğum arada bebeğim ve eşimin olduklarını da beğeniyo bunlarıda söyledim.
Sonra hiç biley yapmadı ben uyrarım felan dedi
Aradan 2-3 hafta geçti ben hergün bu konuyu düşünüyorum en son dayanamadım sordum ne yaptın diye.Bi kaç defa uğradım yoktu felan dedi (hiç inanmıyorum )
Sonra adamı siliyorum dedim mesaj atıyım dedi sürekli bana sormaya başladı ne yazıyım ne yazıyım diye sinir oldum banamı sorıyosun dedim.Neyse adama msj attı amaç ne felan diye adam cevap vermiş kötü bir niyetim yok diye engelledik adamı ama bu konudaki pasifliği beni çok rahatsız etti benim babam yada kardeşim olsa o adamın karşısına dikilirlerdi.Evliliğimize karşı inancım ve saygım kalmadı.ve bir çok konu bu şekilde pasif buna benzer bi olayda sevgilyken yaşamıştık.yine beni savunmadı ben kavga ederken sustu ve izledi ayrıca tartıştığım bir erkekti ve bana küfürlü konuşmuştu.Şuan çok soğuğum eşime karşı ve ısınamıyorum ayrılmak istiyorum aiz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?