ne yapacağımı bilmiyorum lütfewn yardımcı olunn :((

istemesemde elimden geldiği kadar belli etmemeye çalıştım illaki ilişki oldu ama ben istemesem aklına bile gelmiyor diyor.doktorada karşı ne diycen doktora kocamı istemiyorummu diceksin diyo geri kafalı
Afedersin ama Asıl kocan geri kafalı. Bu bir sorun tabiki. Ama şu da var eşin sana aynı şeyi yapsa senin tepkin ne olurdu ne düşünürdü bide onu düşün

Eşinizi destekleyebilirdim ta ki bosarim seni diyene kadar
Tamam haklı adam ama cinsellik için mi sadece evlenmiş De cinsellik yok diye 1 ayda bosayacak

Eşiniz yaptığı çok aşağılıkça onu geçiyorum.
Ama siz çok yeni evlisiniz. Bir isteksizlik varsa bunun nedenini bulmanız gerekir.
Yani en istekli olmanız gereken dönem bence.
Eşiniz onu istemediğinizi düşünüp, üzülüp üzüntüsünü böyle dışa vuruyor olabilir.
ama bu şekilde yaklaşması beni çok kırdı sakince doktora gidebilirz bir sorunmu var acaba demedi direk söylenmeye başladı

isteksizlik olabiliyo bazı zamanlarda eşini ihmal etme yeter zamanı gelir onun sana yetmediği zamanlar olur ya

Depresyondasınız sanırım. Psikologa ya da psikiyatriste gidin mutlaka, tedavi olun, düzelir eşinizle aranız inşallah...

ben şuan ona karşı nasıl davranayım kızlar sessiz kalıp bi kenrda bekleyeymmi nasıl davranacağımı bile bilemez durumdayım :(

1 ayda ilişki oldu olmadıda değil ben istemesm birşey istemiyorsun tiksiniyomusun benden insan sevdiği insanı nasıl istemez daha bir sürü laf doktora gidipde ne diycekmişim eşimi istemiyorummu diycekmişim geri kafalı çok pişmanım onnla ewlendğim için :'(

Eşinin ön sevişmeyi uzun tutması gerek.
Löm diye kendi işini halletme peşine düşmesin.
Bunu söylemen gerek ama nasıl ? Sonuçta senin de duyguların var :KK66:

Depresyondasınız sanırım. Psikologa ya da psikiyatriste gidin mutlaka, tedavi olun, düzelir eşinizle aranız inşallah...
selectra depresyon ilacıymış 50 mg olanı verdi dr çok ağır geldi bıraktım bende.sinirlendiği zaman ağzından çıkanı kulağı duymuyor.o tarz ilaçlarda kullanmak istemiyorum daha kaç yaşındayım yaşadağım şeyler çok ağır :(

Eşinin ön sevişmeyi uzun tutması gerek.
Löm diye kendi işini halletme peşine düşmesin.
Bunu söylemen gerek ama nasıl ? Sonuçta senin de duyguların var :KK66:
o konuda sıkıntı yok o elinden gelen herşeyi yapıyor yapmıyor diyemem ama bende son zamanlarda hissizlik var

isteksizlik oluyo evet ama çok sorun etme eşini ihmal etme zamanı gelir onun yetmediği olur :)

merhabalar 6 aylık evliyim yaklaşık 1 aydır bende cinsel isteksizlik var dün akşam eşimle tartıştık çok anlayışsız benim elimde olan birşey değil bana bir sürü şey söyledi bundan sonra hiç bişey yapmam sennle dedi :'( belki bir rahatsızlığım var sağlıkla ilgili birşey belki diorum insan sevdiği insanı neden istemez doktora gidip ne diyceksin diyor.boşarım seni dedi bana bende aldım çantamı çıktım evden anneme gidiyordum yolda aldı beni ewe geri getirdi akşamdan beri konuşmuyoruz :'(
eşinizin anlayışsızlığı cehaletinden bence yoksa elinizde olan bir durum değil önce bunu kavramalı ayrıca çocuk gibiymiş hiç bir şey yapmam seninle ne demek yahu..hele ki boşarım seni demesi bardağı taşıran son damla olmuş bu kadar da olmaz uçkuruna çok düşkün demek ki cinsellik olmayınca evlilik olmaz kafasında

:KK48:

konu sahibi eşinle boşarım seni cümlesini iyice bi konuş... çok yanlış bir tavır takınmış ne yani çocuk mu korkutuyor ama diğer yandan sende bir çözüm bulmalısın... bol bol tarçınlı şeyler tüket mesela sahlep sütlü tatlı vs gibi... belki bi kıpırdanma olur.:KK66:

Tarçın ise yararmiki :)
Azgın boğa olan bende tık yok kış geleli hep zoraki :/

eşinizin anlayışsızlığı cehaletinden bence yoksa elinizde olan bir durum değil önce bunu kavramalı ayrıca çocuk gibiymiş hiç bir şey yapmam seninle ne demek yahu..hele ki boşarım seni demesi bardağı taşıran son damla olmuş bu kadar da olmaz uçkuruna çok düşkün demek ki cinsellik olmayınca evlilik olmaz kafasında
bana yardımcı olun nasıl davranıcamı bile bilemez haldeyim akşam eve gitmek istemiyorum.napayım sizce sessizmi kalayım

Back
X