Aynen ben de olsam eskisine güvenmezdim.bence de nişanlınıza anlatın. illa ki duyulur bir yerden. ona göre de işlerinizden uzak durması kolaylaşır.
Merhaba arkadaşlar, konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama anlatmasamda rahat edemeyeceğim,desteğinize ihtiyacım varbundan 5 yıl önce Ankara da üniversite okurken,3. sınıfta erkek arkadaşım vardı,aynı bölümde okuyorduk.Birbirimizi çok seviyorduk,ilişkimiz 1,5 yıl kadar sürdü.Okulumun bitmesiyle istanbula ailemin yanına geldim fakat o orada kaldı.ilişkimiz bir süre daha devam etti,fakat hem uzak mesafe hemde erkek arkadaşımın askere gitmesi nedeni ile zamanla koptuk,bir daha da görüşemedik. Geçtiğimiz hafta sonu nişanım oldu. Nişanıma gelenler arasında eski erkek arkadaşı gördüm. Meğer benim eski sevgilim şuan ki nişanlımın akrabasıymış ( anne ve babaları kuzen çocuklarıymış) o an birbirimizi gördük ve çok şaşırdık,o gün sabaha kadar uyuyamadım,durumu da izah edemedim.nişanlım ve çevremdekiler bendeki durgunluğu fark etti ve ne olduğunu soruyorlar fakat birşey diyemiyorum utanarak söylüyorum ki kendime bile itiraf edemiyorum bunu,gördüğümden beri eski sevgilim aklımdan çıkmıyor.o kadar yıl aklımdan yokken birden bire karşıma çıkmasıyla duygularımı allak pullak etti.son bi kaç gündür yemeden içmeden kesildim.neyapacağım bilmiyorum.
yapacak bir şey yok seçim senin artık başkasıyla berabersin mutlu isen onunla kal bir daha görmeyeceğin bir adamı düşünme ötekine haksızlık olur sonuçta nişanlısın zorla nişanlanmadın onuda sevdin sen sadece yaşayamadıklarına üzgünsün acın bu istese seninle şuan olurdu geçmiş geçmişte kalmalı ki yarınlar güzel olsun seni gördü sana ulaştımı nişandan sonra yok adamın aklında olsan seni o alırdıMerhaba arkadaşlar, konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama anlatmasamda rahat edemeyeceğim,desteğinize ihtiyacım varbundan 5 yıl önce Ankara da üniversite okurken,3. sınıfta erkek arkadaşım vardı,aynı bölümde okuyorduk.Birbirimizi çok seviyorduk,ilişkimiz 1,5 yıl kadar sürdü.Okulumun bitmesiyle istanbula ailemin yanına geldim fakat o orada kaldı.ilişkimiz bir süre daha devam etti,fakat hem uzak mesafe hemde erkek arkadaşımın askere gitmesi nedeni ile zamanla koptuk,bir daha da görüşemedik. Geçtiğimiz hafta sonu nişanım oldu. Nişanıma gelenler arasında eski erkek arkadaşı gördüm. Meğer benim eski sevgilim şuan ki nişanlımın akrabasıymış ( anne ve babaları kuzen çocuklarıymış) o an birbirimizi gördük ve çok şaşırdık,o gün sabaha kadar uyuyamadım,durumu da izah edemedim.nişanlım ve çevremdekiler bendeki durgunluğu fark etti ve ne olduğunu soruyorlar fakat birşey diyemiyorum utanarak söylüyorum ki kendime bile itiraf edemiyorum bunu,gördüğümden beri eski sevgilim aklımdan çıkmıyor.o kadar yıl aklımdan yokken birden bire karşıma çıkmasıyla duygularımı allak pullak etti.son bi kaç gündür yemeden içmeden kesildim.neyapacağım bilmiyorum.
öylemi diyorsunuz.kafam karmakarışıkBı anlık duygusal boşluk oluşmuştur. Eğer onu sevseydiniz ayrilmazdiniz bu yüzden aklınızın karışmasına musade etmeyin yolunuza bakın...
sanırım kafamı toparlamam gerekiyoryapacak bir şey yok seçim senin artık başkasıyla berabersin mutlu isen onunla kal bir daha görmeyeceğin bir adamı düşünme ötekine haksızlık olur sonuçta nişanlısın zorla nişanlanmadın onuda sevdin sen sadece yaşayamadıklarına üzgünsün acın bu istese seninle şuan olurdu geçmiş geçmişte kalmalı ki yarınlar güzel olsun seni gördü sana ulaştımı nişandan sonra yok adamın aklında olsan seni o alırdı
evet bir şekilde anlatmam gerekiyorbence de nişanlınıza anlatın. illa ki duyulur bir yerden. ona göre de işlerinizden uzak durması kolaylaşır.
haklısınız fakat bana ulaşamaz tlf numaramı bilmiyor,değiştireli çok oldu.yapacak bir şey yok seçim senin artık başkasıyla berabersin mutlu isen onunla kal bir daha görmeyeceğin bir adamı düşünme ötekine haksızlık olur sonuçta nişanlısın zorla nişanlanmadın onuda sevdin sen sadece yaşayamadıklarına üzgünsün acın bu istese seninle şuan olurdu geçmiş geçmişte kalmalı ki yarınlar güzel olsun seni gördü sana ulaştımı nişandan sonra yok adamın aklında olsan seni o alırdı
evet nişanlımı seviyorum ve çok değer veriyor.kendime de kızmadan duramıyorum.yapacak bir şey yok seçim senin artık başkasıyla berabersin mutlu isen onunla kal bir daha görmeyeceğin bir adamı düşünme ötekine haksızlık olur sonuçta nişanlısın zorla nişanlanmadın onuda sevdin sen sadece yaşayamadıklarına üzgünsün acın bu istese seninle şuan olurdu geçmiş geçmişte kalmalı ki yarınlar güzel olsun seni gördü sana ulaştımı nişandan sonra yok adamın aklında olsan seni o alırdı
olur bu süreçler herkes atlatıyor bunu senin başarman lazım bence nişanlına söyleme biri yazmış söyle diye başkasından duyar vs universite çıktık gitti çok görüşmedik nişanda fark etmedim dersin birebir yanınıza gelmediyse . anlatmaya gerek yok bence bilse bu sefer sizi onunla düşünüp sinirlenicek ben şahsen eşimn eski sevgilisini bilsem bide akraba zor ya ne bilim eşimin eski sevgilisi benim uzaktan akraba cıkss olmaz bilmesi eğer duyarsada geçmişte kaldı dersin herkesin bi geçmişi vardır buda tesadüfevet nişanlımı seviyorum ve çok değer veriyor.kendime de kızmadan duramıyorum.
Merhaba arkadaşlar, konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama anlatmasamda rahat edemeyeceğim,desteğinize ihtiyacım varbundan 5 yıl önce Ankara da üniversite okurken,3. sınıfta erkek arkadaşım vardı,aynı bölümde okuyorduk.Birbirimizi çok seviyorduk,ilişkimiz 1,5 yıl kadar sürdü.Okulumun bitmesiyle istanbula ailemin yanına geldim fakat o orada kaldı.ilişkimiz bir süre daha devam etti,fakat hem uzak mesafe hemde erkek arkadaşımın askere gitmesi nedeni ile zamanla koptuk,bir daha da görüşemedik. Geçtiğimiz hafta sonu nişanım oldu. Nişanıma gelenler arasında eski erkek arkadaşı gördüm. Meğer benim eski sevgilim şuan ki nişanlımın akrabasıymış ( anne ve babaları kuzen çocuklarıymış) o an birbirimizi gördük ve çok şaşırdık,o gün sabaha kadar uyuyamadım,durumu da izah edemedim.nişanlım ve çevremdekiler bendeki durgunluğu fark etti ve ne olduğunu soruyorlar fakat birşey diyemiyorum utanarak söylüyorum ki kendime bile itiraf edemiyorum bunu,gördüğümden beri eski sevgilim aklımdan çıkmıyor.o kadar yıl aklımdan yokken birden bire karşıma çıkmasıyla duygularımı allak pullak etti.son bi kaç gündür yemeden içmeden kesildim.neyapacağım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?