NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM :(

nefes24

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
8
2
6
41
Merhaba arkadaşlar, konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama anlatmasamda rahat edemeyeceğim,desteğinize ihtiyacım var bundan 5 yıl önce Ankara da üniversite okurken,3. sınıfta erkek arkadaşım vardı,aynı bölümde okuyorduk.Birbirimizi çok seviyorduk,ilişkimiz 1,5 yıl kadar sürdü.Okulumun bitmesiyle istanbula ailemin yanına geldim fakat o orada kaldı.ilişkimiz bir süre daha devam etti,fakat hem uzak mesafe hemde erkek arkadaşımın askere gitmesi nedeni ile zamanla koptuk,bir daha da görüşemedik. Geçtiğimiz hafta sonu nişanım oldu. Nişanıma gelenler arasında eski erkek arkadaşı gördüm. Meğer benim eski sevgilim şuan ki nişanlımın akrabasıymış ( anne ve babaları kuzen çocuklarıymış) o an birbirimizi gördük ve çok şaşırdık,o gün sabaha kadar uyuyamadım,durumu da izah edemedim.nişanlım ve çevremdekiler bendeki durgunluğu fark etti ve ne olduğunu soruyorlar fakat birşey diyemiyorum utanarak söylüyorum ki kendime bile itiraf edemiyorum bunu,gördüğümden beri eski sevgilim aklımdan çıkmıyor.o kadar yıl aklımdan yokken birden bire karşıma çıkmasıyla duygularımı allak pullak etti.son bi kaç gündür yemeden içmeden kesildim.neyapacağım bilmiyorum.

vallaha türk dizisi gibi olmuş. o sana nasıl baktı hala bekarmıymış bakalım. kimbilir onun hayatında neler değişmiştir. herşeyi alt üst etmeden önce bi sor soruştur bakalım. çok gizlice. ama herşeye rağmen şunu da düşün. bir bakışla bir görüşle aklın karışabiliyorsa evlenmek için doğru insanı mı seçtin ? aşık değilsin demekki.

Nişanlınıza karşı ne hissediyorsunuz, önemli olan bu. Eski sevgilinizle mesafeden, iletişimsizlikten kopmuşsunuz. Bu duygularınızda bir sürü belirsizlik bırakmıştır herhalde. Sonra karşınıza çıkınca kafanızın karışması normal. Bunun bir aşk, sevgi belirtisi olduğunu düşünmüyorum ama kendinizi en iyi siz tanırsınız. Yerinizde olsam bir süre iç sesimi dinlerdim. Muhtemelen geçicidir. Nişanlınıza anlatıp anlatmamak size kalmış, ben olsam anlatırdım. Eski sevgililer hakkında konuşulmasını gerekli görmüyorum ama adam akrabasıysa, bir gün başkasından duyması size olan güvenini sarsabilir.

Geçmişe mazi diyeceksiniz. Aklınız karıştı diyelim ki nişanı attınız eski sevgiliyle tekrar başladınız bu durum hem sizi hem nişanlınızı hem de tüm akrabaları etkileyecek ateşle oynamayın derim.

Aklınız bu kadar kolay karışıyorsa sevginizden şüphe ederim demek ki nişanlınızı yeteri kadar sevmiyormussunuz.

bence de nişanlınıza anlatın. illa ki duyulur bir yerden. ona göre de işlerinizden uzak durması kolaylaşır.

Kafa karışıklığı olmuş bence ama şu anki nişanlınıza güçlü duygular besleseydiniz bunlar olmazdı.

bence nişanlınıza anlatamamanızın duygusal baskısından kaynaklı yoksa eskisine olan sevgiden değil.,
şuan kendinizi suçlu hissediyorsunuz gibi ne olur ortaya çıkarsa falan yüzünden.

yapacak bir şey yok seçim senin artık başkasıyla berabersin mutlu isen onunla kal bir daha görmeyeceğin bir adamı düşünme ötekine haksızlık olur sonuçta nişanlısın zorla nişanlanmadın onuda sevdin sen sadece yaşayamadıklarına üzgünsün acın bu istese seninle şuan olurdu geçmiş geçmişte kalmalı ki yarınlar güzel olsun seni gördü sana ulaştımı nişandan sonra yok adamın aklında olsan seni o alırdı

nişanlına söyle. başkasından duymasından iyidir.

sanırım kafamı toparlamam gerekiyor

Reactions: Cac
haklısınız fakat bana ulaşamaz tlf numaramı bilmiyor,değiştireli çok oldu.

evet nişanlımı seviyorum ve çok değer veriyor.kendime de kızmadan duramıyorum.

evet nişanlımı seviyorum ve çok değer veriyor.kendime de kızmadan duramıyorum.
olur bu süreçler herkes atlatıyor bunu senin başarman lazım bence nişanlına söyleme biri yazmış söyle diye başkasından duyar vs universite çıktık gitti çok görüşmedik nişanda fark etmedim dersin birebir yanınıza gelmediyse . anlatmaya gerek yok bence bilse bu sefer sizi onunla düşünüp sinirlenicek ben şahsen eşimn eski sevgilisini bilsem bide akraba zor ya ne bilim eşimin eski sevgilisi benim uzaktan akraba cıkss olmaz bilmesi eğer duyarsada geçmişte kaldı dersin herkesin bi geçmişi vardır buda tesadüf

Ben de arkadaşlara katılıyorum, kesinlikle uygun bir diller anlat geçmişi nişanlına. Sonuçta aradaki akrabalıktan haberin yok ve eski sevgiliyle yaşananlar eskide kalmış bitmiş. Seni etkileyen aniden karşında eski erkek arkadaşı görmek. Türk filmi tadı falan filan :) şeytan vesvese veriyor sanırım. Hayırlı işlerde acele ediniz hadisi şerifi vardı sanırım. yoksa şeytan karışıyor azizim..

Bence açıklayın duygusal olarak hala sevdiğinizi düşünmüyorum sadece geçmişin yarattığı his

Severek mi ayrilmistiniz? Saskinlik deyin geçsin. Her insan böyle modlara giriyo eskileri gorunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…