Ne yapacagımı bilmiyorum

eşinizin yatağı ayırmasını saçma buldum. başka bir neden mi vardı yatak ayırmasında? kaç yıllık evlisiniz, çocuk var mı, eşinizin ailesi muhafazakar mı, doğu kökenli mi?
Baska neden yok en azından ben boyle bılıyorum 7 yıl olacak cocuk henuz yok aıleside karısmaz pek zaten goruncemde sonradan acıldı ve evet dogulu ://

Bende kararlıyım bu sefer ne olursa olsun dıyecek noktadayım yınede bı tarafım esımı dusunuyor

Cok tesekkur ederim ya bunu duymak ıyı geldı :)

Bu acilma kapatilma konusunda size fikir veremem. Tek söyliyecegim: Erkek icin degil, Allahin rizasi icin kapanilir. Nasil amcanizin sizi zorla kapatmaya hakki yoksa, esinizin de yok. Sizin bunu önce kendi rizanizla istemeniz gerekir.
Bunu yıllarca anlatmaya calıstım ne yazık ki anlatamadım ayıplandım hep

Baska neden yok en azından ben boyle bılıyorum 7 yıl olacak cocuk henuz yok aıleside karısmaz pek zaten goruncemde sonradan acıldı ve evet dogulu ://
açılmak istiyorsanız açılın. eşinizin kardeşi de sonradan açılmış. yani bir tepki gösterme gibi bir durum olmaz, bu konuda endişe etmeyin. eşlerin birbirlerine saygı duyması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…