Ne yapacagımı bilmiyorum

Lerisa

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
259
139
18
29
Benım sorunum sıze basıt gelsede benım ıcın buyuk bi sorun 13 yıl once amcamın ısrarı yuzunden kapatıldım ve yıne onun yuzunden okul okuyamadım, simdi evliyim her zaman acılmak ıstedıgımı esım bılıyor, ama ona hıc acılabılır mıyım demedım 2 ay once sormustu ısteksız gibisin diye bende ewet demıstım, bunun uzerine o gun yatagı ayırdı ve cok afedersınız ama kendı kendını tatmın etti beni istemedi, halbuki ne istiyorsa ıkıletmeden yapardım, dun yıne konu acıldı zorunda oldugum ıcın taktıgımı bıldıgını ve konuyu kapatmasını soyledım o da madem boyle dusunuyorsun acıl dedı, ciddi misin dedim zorla takmanın bı anlamı yok dedı, buna ınanamadım yıllardır takmaktan bi sn hosnut duymadıgın tesetturu basımdan ıstegım ıcın cıkarmamı soyledi benın icin guzeldi duymak ama gelın gorunki cesaret sıfır, ben kimseye aldırıs etmem ama esımı kıskırtırlar uzerler dıye hep cekındım halada cekınıyorum ama cok ıstıyorumda acılmayı ne yapayım bilmiyorum bugun ıse gidicem acık gitmek ıstıorum fikirlerinize ihtiyacım var daha dogrusu yanımda olmanıza lutfen olumsuz dusunenler yorum yapmasın

eşin yatağı ayırdı o dönem, sonra döndü mü şu an aranız nasıl?

Ya şu lafa da sinir oluyorum olumsuzlar yazmasın. Çünkü herkes sizinle aynı fikirde olmak zorundaymış gibi işte sırf bu yüzden açılamıyorsunuz diğer insanların düşünceleri ile başa çıkmıyorsunuz. Kendi Kendinizi istemediğiniz halde kısıtlıyorsunuz.

Laflardan çekiniyorsanız açılamazsınız diye düşünüyorum illa ki soran olacak size de iş yerinde tabii bence kimseyi dinlememek nasıl mutluysanız öyle olmak ama işte aması size bağlı

Gercekten o kadar dusunuyorum ki sanki olumsuz yorum gorsem dedıgınız gibi kısıtlayacam kendımı

Laflardan çekiniyorsanız açılamazsınız diye düşünüyorum illa ki soran olacak size de iş yerinde tabii bence kimseyi dinlememek nasıl mutluysanız öyle olmak ama işte aması size bağlı
Ben daha cok esıme laf ederlerde uzulur dıye cekınıyorum

Yatak ayırmakla, başınızı açma olayınız bağlantısını çözemedim ben.
Kendısı bır vakıt namaz gecirmeyen biri yanı dine baya baglı benım dusuncemı ogrenınce bana oyle gelıyorki o an sogudu sanki ama daha sonra gecti

Konu açtıysanız olumlu olumsuz eleştirilirsiniz. sizin istediğiniz gibi yorumlar gelmez
Açılma kapanma vs çok kişisel şeyler. Buna kendiniz karar vereceksiniz.

eşinizin blöf yaptığını düşünüyorum çünkü açılma isteğinizi duyunca yatakları ayırıp kendini tatmin eden adam pat diye fikir değiştirmiş olamaz

Bu kadar hoslanmayarak yapiyorsaniz kimseyi takmayin ve acilin. Esiniz bir kuser iki surat asar ama seviyorsa o da kabullenir

eşinizin yatağı ayırmasını saçma buldum. başka bir neden mi vardı yatak ayırmasında? kaç yıllık evlisiniz, çocuk var mı, eşinizin ailesi muhafazakar mı, doğu kökenli mi?

Bu kadar hoslanmayarak yapiyorsaniz kimseyi takmayin ve acilin. Esiniz bir kuser iki surat asar ama seviyorsa o da kabullenir
Açılacağını duyunca yatağını ayırıp kendini tatmin eden adam karısını gerçekten sevdiğini düşünmüyorum

Kendinize ait hayatınız ve kararlarınız yok ki uygulamaya alasınız. Bizim kararımızla mı hareket edeceksiniz? Onun bunun için bir şeyler yapıp duruyorsunuz.
Konu açıyorsanız kimin ne yorum yapacağına karışamazsınız :)

Benim universitede kapali bir arkadasim acildi hemde kiz tam nisan evlilik arifesndeydi.ben dhil herkes bi sabah sinifta gorduk sasirdik.ben dilimi tutamadim sordum neden acildin diye bu arada bende acik biriyim.kiz sultan suleymen gibi ben oýle uygun gordum dedi pistik hepimiz yanii diyecegim su neden hayirdir falan diyen insanlara kararli net bir sekilde sanane havasinda ben öyle ygun gordüm der kestirip atarsaniz.2 gunde herkes suasar.hakkatten 3.gun kimse konusmuyordu bile bu konuyu

Bunu birden bire radikal bir değişimle değil de kademe kademe yapabilirsiniz. Belki bir süre sonra tekrar geri dönüş yapmak isteyebilirsiniz. Bu tamamen içten gelen bir durum.
Yalnız benim de anlayamadığım bir nokta sanırım sizin daha farklı sorunlarınız var. Hadi uç bir kavgaydı yatağını o gecelik ayırdı diyelim kendini tatmin etmek nedir. Neyse bu ayrıntıyı en iyi siz bilirsiniz.
Şimdiden gelecek eleştirilere de hazırlıklı olmalısınız.
Her iki anlamda da zıttı şekilde yapan arkadaşlarım var, yani açıkkken kapanan kapalıyken açılan. Onlar için de çok konuşanlar oldu. Fakat onlar kararlıydı herkes bir süre sonra sustu. Normalleşti hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…