Ya şu lafa da sinir oluyorum olumsuzlar yazmasın. Çünkü herkes sizinle aynı fikirde olmak zorundaymış gibi işte sırf bu yüzden açılamıyorsunuz diğer insanların düşünceleri ile başa çıkmıyorsunuz. Kendi Kendinizi istemediğiniz halde kısıtlıyorsunuz.Benım sorunum sıze basıt gelsede benım ıcın buyuk bi sorun 13 yıl once amcamın ısrarı yuzunden kapatıldım ve yıne onun yuzunden okul okuyamadım, simdi evliyim her zaman acılmak ıstedıgımı esım bılıyor, ama ona hıc acılabılır mıyım demedım 2 ay once sormustu ısteksız gibisin diye bende ewet demıstım, bunun uzerine o gun yatagı ayırdı ve cok afedersınız ama kendı kendını tatmın etti beni istemedi, halbuki ne istiyorsa ıkıletmeden yapardım, dun yıne konu acıldı zorunda oldugum ıcın taktıgımı bıldıgını ve konuyu kapatmasını soyledım o da madem boyle dusunuyorsun acıl dedı, ciddi misin dedim zorla takmanın bı anlamı yok dedı, buna ınanamadım yıllardır takmaktan bi sn hosnut duymadıgın tesetturu basımdan ıstegım ıcın cıkarmamı soyledi benın icin guzeldi duymak ama gelın gorunki cesaret sıfır, ben kimseye aldırıs etmem ama esımı kıskırtırlar uzerler dıye hep cekındım halada cekınıyorum ama cok ıstıyorumda acılmayı ne yapayım bilmiyorum bugun ıse gidicem acık gitmek ıstıorum fikirlerinize ihtiyacım var daha dogrusu yanımda olmanıza lutfen olumsuz dusunenler yorum yapmasın
Gercekten o kadar dusunuyorum ki sanki olumsuz yorum gorsem dedıgınız gibi kısıtlayacam kendımıYa şu lafa da sinir oluyorum olumsuzlar yazmasın. Çünkü herkes sizinle aynı fikirde olmak zorundaymış gibi işte sırf bu yüzden açılamıyorsunuz diğer insanların düşünceleri ile başa çıkmıyorsunuz. Kendi Kendinizi istemediğiniz halde kısıtlıyorsunuz.
Ben daha cok esıme laf ederlerde uzulur dıye cekınıyorumLaflardan çekiniyorsanız açılamazsınız diye düşünüyorum illa ki soran olacak size de iş yerinde tabii bence kimseyi dinlememek nasıl mutluysanız öyle olmak ama işte aması size bağlı
Kendısı bır vakıt namaz gecirmeyen biri yanı dine baya baglı benım dusuncemı ogrenınce bana oyle gelıyorki o an sogudu sanki ama daha sonra gectiYatak ayırmakla, başınızı açma olayınız bağlantısını çözemedim ben.
Siz de eşiniz de yetişkinsiniz. Siz kendi kararınızı verebilirsiniz, eşiniz de olumsuz yorumlara karşı kendini koruyabilir.Ben daha cok esıme laf ederlerde uzulur dıye cekınıyorum
Benım sorunum sıze basıt gelsede benım ıcın buyuk bi sorun 13 yıl once amcamın ısrarı yuzunden kapatıldım ve yıne onun yuzunden okul okuyamadım, simdi evliyim her zaman acılmak ıstedıgımı esım bılıyor, ama ona hıc acılabılır mıyım demedım 2 ay once sormustu ısteksız gibisin diye bende ewet demıstım, bunun uzerine o gun yatagı ayırdı ve cok afedersınız ama kendı kendını tatmın etti beni istemedi, halbuki ne istiyorsa ıkıletmeden yapardım, dun yıne konu acıldı zorunda oldugum ıcın taktıgımı bıldıgını ve konuyu kapatmasını soyledım o da madem boyle dusunuyorsun acıl dedı, ciddi misin dedim zorla takmanın bı anlamı yok dedı, buna ınanamadım yıllardır takmaktan bi sn hosnut duymadıgın tesetturu basımdan ıstegım ıcın cıkarmamı soyledi benın icin guzeldi duymak ama gelın gorunki cesaret sıfır, ben kimseye aldırıs etmem ama esımı kıskırtırlar uzerler dıye hep cekındım halada cekınıyorum ama cok ıstıyorumda acılmayı ne yapayım bilmiyorum bugun ıse gidicem acık gitmek ıstıorum fikirlerinize ihtiyacım var daha dogrusu yanımda olmanıza lutfen olumsuz dusunenler yorum yapmasın
Bu kadar hoslanmayarak yapiyorsaniz kimseyi takmayin ve acilin. Esiniz bir kuser iki surat asar ama seviyorsa o da kabullenirBenım sorunum sıze basıt gelsede benım ıcın buyuk bi sorun 13 yıl once amcamın ısrarı yuzunden kapatıldım ve yıne onun yuzunden okul okuyamadım, simdi evliyim her zaman acılmak ıstedıgımı esım bılıyor, ama ona hıc acılabılır mıyım demedım 2 ay once sormustu ısteksız gibisin diye bende ewet demıstım, bunun uzerine o gun yatagı ayırdı ve cok afedersınız ama kendı kendını tatmın etti beni istemedi, halbuki ne istiyorsa ıkıletmeden yapardım, dun yıne konu acıldı zorunda oldugum ıcın taktıgımı bıldıgını ve konuyu kapatmasını soyledım o da madem boyle dusunuyorsun acıl dedı, ciddi misin dedim zorla takmanın bı anlamı yok dedı, buna ınanamadım yıllardır takmaktan bi sn hosnut duymadıgın tesetturu basımdan ıstegım ıcın cıkarmamı soyledi benın icin guzeldi duymak ama gelın gorunki cesaret sıfır, ben kimseye aldırıs etmem ama esımı kıskırtırlar uzerler dıye hep cekındım halada cekınıyorum ama cok ıstıyorumda acılmayı ne yapayım bilmiyorum bugun ıse gidicem acık gitmek ıstıorum fikirlerinize ihtiyacım var daha dogrusu yanımda olmanıza lutfen olumsuz dusunenler yorum yapmasın
eşinizin yatağı ayırmasını saçma buldum. başka bir neden mi vardı yatak ayırmasında? kaç yıllık evlisiniz, çocuk var mı, eşinizin ailesi muhafazakar mı, doğu kökenli mi?Benım sorunum sıze basıt gelsede benım ıcın buyuk bi sorun 13 yıl once amcamın ısrarı yuzunden kapatıldım ve yıne onun yuzunden okul okuyamadım, simdi evliyim her zaman acılmak ıstedıgımı esım bılıyor, ama ona hıc acılabılır mıyım demedım 2 ay once sormustu ısteksız gibisin diye bende ewet demıstım, bunun uzerine o gun yatagı ayırdı ve cok afedersınız ama kendı kendını tatmın etti beni istemedi, halbuki ne istiyorsa ıkıletmeden yapardım, dun yıne konu acıldı zorunda oldugum ıcın taktıgımı bıldıgını ve konuyu kapatmasını soyledım o da madem boyle dusunuyorsun acıl dedı, ciddi misin dedim zorla takmanın bı anlamı yok dedı, buna ınanamadım yıllardır takmaktan bi sn hosnut duymadıgın tesetturu basımdan ıstegım ıcın cıkarmamı soyledi benın icin guzeldi duymak ama gelın gorunki cesaret sıfır, ben kimseye aldırıs etmem ama esımı kıskırtırlar uzerler dıye hep cekındım halada cekınıyorum ama cok ıstıyorumda acılmayı ne yapayım bilmiyorum bugun ıse gidicem acık gitmek ıstıorum fikirlerinize ihtiyacım var daha dogrusu yanımda olmanıza lutfen olumsuz dusunenler yorum yapmasın
Herkes kendindrn sorumlu içinden gelmeden kapanmak zaten önemi yok kiBen daha cok esıme laf ederlerde uzulur dıye cekınıyorum
Açılacağını duyunca yatağını ayırıp kendini tatmin eden adam karısını gerçekten sevdiğini düşünmüyorumBu kadar hoslanmayarak yapiyorsaniz kimseyi takmayin ve acilin. Esiniz bir kuser iki surat asar ama seviyorsa o da kabullenir
Kendinize ait hayatınız ve kararlarınız yok ki uygulamaya alasınız. Bizim kararımızla mı hareket edeceksiniz? Onun bunun için bir şeyler yapıp duruyorsunuz.Benım sorunum sıze basıt gelsede benım ıcın buyuk bi sorun 13 yıl once amcamın ısrarı yuzunden kapatıldım ve yıne onun yuzunden okul okuyamadım, simdi evliyim her zaman acılmak ıstedıgımı esım bılıyor, ama ona hıc acılabılır mıyım demedım 2 ay once sormustu ısteksız gibisin diye bende ewet demıstım, bunun uzerine o gun yatagı ayırdı ve cok afedersınız ama kendı kendını tatmın etti beni istemedi, halbuki ne istiyorsa ıkıletmeden yapardım, dun yıne konu acıldı zorunda oldugum ıcın taktıgımı bıldıgını ve konuyu kapatmasını soyledım o da madem boyle dusunuyorsun acıl dedı, ciddi misin dedim zorla takmanın bı anlamı yok dedı, buna ınanamadım yıllardır takmaktan bi sn hosnut duymadıgın tesetturu basımdan ıstegım ıcın cıkarmamı soyledi benın icin guzeldi duymak ama gelın gorunki cesaret sıfır, ben kimseye aldırıs etmem ama esımı kıskırtırlar uzerler dıye hep cekındım halada cekınıyorum ama cok ıstıyorumda acılmayı ne yapayım bilmiyorum bugun ıse gidicem acık gitmek ıstıorum fikirlerinize ihtiyacım var daha dogrusu yanımda olmanıza lutfen olumsuz dusunenler yorum yapmasın
Evet dogru. Yani ben sevginin her turlu inanctan ve dusunceden bagimsiz olduguna inaniyorum, haklisinAçılacağını duyunca yatağını ayırıp kendini tatmin eden adam karısını gerçekten sevdiğini düşünmüyorum
Benim universitede kapali bir arkadasim acildi hemde kiz tam nisan evlilik arifesndeydi.ben dhil herkes bi sabah sinifta gorduk sasirdik.ben dilimi tutamadim sordum neden acildin diye bu arada bende acik biriyim.kiz sultan suleymen gibi ben oýle uygun gordum dedi pistik hepimizBenım sorunum sıze basıt gelsede benım ıcın buyuk bi sorun 13 yıl once amcamın ısrarı yuzunden kapatıldım ve yıne onun yuzunden okul okuyamadım, simdi evliyim her zaman acılmak ıstedıgımı esım bılıyor, ama ona hıc acılabılır mıyım demedım 2 ay once sormustu ısteksız gibisin diye bende ewet demıstım, bunun uzerine o gun yatagı ayırdı ve cok afedersınız ama kendı kendını tatmın etti beni istemedi, halbuki ne istiyorsa ıkıletmeden yapardım, dun yıne konu acıldı zorunda oldugum ıcın taktıgımı bıldıgını ve konuyu kapatmasını soyledım o da madem boyle dusunuyorsun acıl dedı, ciddi misin dedim zorla takmanın bı anlamı yok dedı, buna ınanamadım yıllardır takmaktan bi sn hosnut duymadıgın tesetturu basımdan ıstegım ıcın cıkarmamı soyledi benın icin guzeldi duymak ama gelın gorunki cesaret sıfır, ben kimseye aldırıs etmem ama esımı kıskırtırlar uzerler dıye hep cekındım halada cekınıyorum ama cok ıstıyorumda acılmayı ne yapayım bilmiyorum bugun ıse gidicem acık gitmek ıstıorum fikirlerinize ihtiyacım var daha dogrusu yanımda olmanıza lutfen olumsuz dusunenler yorum yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?