- 17 Temmuz 2022
- 77
- -10
- 6
- 22
- Konu Sahibi melisaaa902
-
Oha. Tek kelime ile oha. Korkunuz yüzünden iftira attınız birde.2 ay önce erkek arkadaşımla aramızda cinsellik anlamında bir şeyler yaşandı sonra aniden benden çok fazla kan geldi vajinal yırtık oluşmuş dediler çocuk kendi ailesine söyledi ailem doğulu böyle bir şeyden haberleri olursa beni ve çocuğu öldürürler diye onlar her şeyi sakladı gizlememi söylediler hemen dikiş ameliyatı oldum ama ailem birkaç gün sonra bu olayı öğrendiler ben çocuğa evlenelim kaçalım dedim ama çocuk param yok evlenecek ancak nişan yapabilirim ona bile param yok dedi ailem öğrendiği için evlenmek dışında başka çare düşünemedim çocuk ve ailesi böyle konuşunca ben de ortada kaldım ailem namusumuz kirlendi artık nasıl olacak böyle dediler diğer akrabalardan ölmemi isteyenler oldu ben de evden atılırım düşüncesiyle zorla olduğunu söyledim karşı tarafla mahkemelik olduk artık ne yapacağımı bilmiyorum böyle dediğim için karşı taraf benden nefret ediyor ama ailem çocuğu da beni de öldürür diye böyle demek zorundaydım maalesef ki bu olanlar gerçek ölmek istiyorum artık
Ben 18 yaşındayım o da 23 yaşında üniversite sınavına hazırlanıyorum kendisi üniversitede o an korkudan söyledim işlerin bu boyuta varacağını düşünemedim doğuda çok büyük bir şey bu çünküKaç yaşındasınız?Erkek arkadaşınız kaç yaşında?
Okula gidiyor musunuz?Keşke iftira atmasaydınız.
Hastaneden dolayı maalesefYa ailem duysa öldürür diyorsanız yapmayın arkadaş şöyle şeyleri. Hep de aynı şey. Hem nasıl öğrendiler ikinizden biri söylemediyse? Fake olmasını ümit ediyorum.
Korkudan derken yani şüphelendiler sordular mı yoksa sen mi durup dururken açtın konuyu?Ben 18 yaşındayım o da 23 yaşında üniversite sınavına hazırlanıyorum kendisi üniversitede o an korkudan söyledim işlerin bu boyuta varacağını düşünemedim doğuda çok büyük bir şey bu çünkü
Nasıl yani?Hastaneden dolayı maalesef
Kayıtlarda ortaya çıktı sanırımNasıl yani?
Konu sahibi olarak burdayım ailem hastaneden dolayı öğrenmişlerBi konu açıyosunuz insanlar yardımcı olmak için soru soruyor yol gösteriyor konu sahibi ortada yok. İnşallah fakedir bu konu. Aileniz nasıl öğrendi? Polise git yardım iste davayı geri çek sığınma evine yerleştirsinler seni.
2 ay önce erkek arkadaşımla aramızda cinsellik anlamında bir şeyler yaşandı sonra aniden benden çok fazla kan geldi vajinal yırtık oluşmuş dediler çocuk kendi ailesine söyledi ailem doğulu böyle bir şeyden haberleri olursa beni ve çocuğu öldürürler diye onlar her şeyi sakladı gizlememi söylediler hemen dikiş ameliyatı oldum ama ailem birkaç gün sonra bu olayı öğrendiler ben çocuğa evlenelim kaçalım dedim ama çocuk param yok evlenecek ancak nişan yapabilirim ona bile param yok dedi ailem öğrendiği için evlenmek dışında başka çare düşünemedim çocuk ve ailesi böyle konuşunca ben de ortada kaldım ailem namusumuz kirlendi artık nasıl olacak böyle dediler diğer akrabalardan ölmemi isteyenler oldu ben de evden atılırım düşüncesiyle zorla olduğunu söyledim karşı tarafla mahkemelik olduk artık ne yapacağımı bilmiyorum böyle dediğim için karşı taraf benden nefret ediyor ama ailem çocuğu da beni de öldürür diye böyle demek zorundaydım maalesef ki bu olanlar gerçek ölmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?