Ne yapacağımı bilmiyorum

melisaaa902

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
77
-10
6
22
2 ay önce erkek arkadaşımla aramızda cinsellik anlamında bir şeyler yaşandı sonra aniden benden çok fazla kan geldi vajinal yırtık oluşmuş dediler çocuk kendi ailesine söyledi ailem doğulu böyle bir şeyden haberleri olursa beni ve çocuğu öldürürler diye onlar her şeyi sakladı gizlememi söylediler hemen dikiş ameliyatı oldum ama ailem birkaç gün sonra bu olayı öğrendiler ben çocuğa evlenelim kaçalım dedim ama çocuk param yok evlenecek ancak nişan yapabilirim ona bile param yok dedi ailem öğrendiği için evlenmek dışında başka çare düşünemedim çocuk ve ailesi böyle konuşunca ben de ortada kaldım ailem namusumuz kirlendi artık nasıl olacak böyle dediler diğer akrabalardan ölmemi isteyenler oldu ben de evden atılırım düşüncesiyle zorla olduğunu söyledim karşı tarafla mahkemelik olduk artık ne yapacağımı bilmiyorum böyle dediğim için karşı taraf benden nefret ediyor ama ailem çocuğu da beni de öldürür diye böyle demek zorundaydım maalesef ki bu olanlar gerçek ölmek istiyorum artık

Oha. Tek kelime ile oha. Korkunuz yüzünden iftira attınız birde.

Kaç yaşındasınız?Erkek arkadaşınız kaç yaşında?
Okula gidiyor musunuz?Keşke iftira atmasaydınız.

Ya ailem duysa öldürür diyorsanız yapmayın arkadaş şöyle şeyleri. Hep de aynı şey. Hem nasıl öğrendiler ikinizden biri söylemediyse? Fake olmasını ümit ediyorum.

Kaç yaşındasınız?Erkek arkadaşınız kaç yaşında?
Okula gidiyor musunuz?Keşke iftira atmasaydınız.
Ben 18 yaşındayım o da 23 yaşında üniversite sınavına hazırlanıyorum kendisi üniversitede o an korkudan söyledim işlerin bu boyuta varacağını düşünemedim doğuda çok büyük bir şey bu çünkü

Korkudan derken yani şüphelendiler sordular mı yoksa sen mi durup dururken açtın konuyu?

Konu sahibi olarak burdayım ailem hastaneden dolayı öğrenmişler

Sizin gibi yaşadıklarının arkasında durmaktan kaçan ve kendini mağdur göstermeye çalışanlar yüzünden; gerçek mağdurlara da inanılmıyor ve söylediklerinin gerçekliği sorgulanıyor.

Attığınız yalan sebebiyle ailenizin karşı tarafa saldırması ve hatta cana kast etme ihtimali olabileceğini bildiğiniz halde, bile isteye yalan söylemişsiniz. Neden ? Adam sizinle evlenmeyi kabul etmedi diye mi ?

Adamı evliliğe mecbur edebilmek için mi, adamla bir şeyler yaşadınız ?

Konu bence fake ama neyse. Bu kafada bir ailen varsa mahkemeden tam olarak beklentileri ne? Mahkeme "namusunu" mu temizleyecek? 19 yaşında yazıyor profilinde çocuk da senin yaşlarında olsa ne evlenmesi bu yaşta? 18inden küçük değilsin, yaptıklarının sorumluluğunu alamayacaksan yapmayacaksın, hatta bununla ilgili bir söz var da neyse.. Ayıp değil mi peki elalemin çocuğuna iftira atmak? Vicdanın bunu kabul edecek mi peki? Kendinle yüzleşebilecek misin? çünkü bu ömür boyu taşıyacağın bir yük olacak. Neden bir kadın sığınma evine gitmedin mesela? Ama bence kesin fake.

Anlamadığım nokta yaşadığınız şeyi neden karşı tarafın ailesine anlattınız?
Nasıl bir şey yaşadınız da yırtılma çok fazla oldu?

Bu saatten sonra iftira attığınız için karşı tarafta istemez evlenmeyi ayy hiç bir şey anlamadım. Umarım konu fake çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…