Ne yapacağımı bilmiyorum

Böyle bir konuda iftira atmak nedir ama hadi çıkmadı ortaya bir de evlendin yarın öbür gün ırz düşmanı kocan var diye sana baban var diye çocuklarına söyleseler hoş mu? Ya sevdiği adama bir insan bu şekilde nasıl iftira atar...

Böyle bir konuda iftira atmak nedir ama hadi çıkmadı ortaya bir de evlendin yarın öbür gün ırz düşmanı kocan var diye sana baban var diye çocuklarına söyleseler hoş mu? Ya sevdiği adama bir insan bu şekilde nasıl iftira atar...
artık bu konuda kendimi savunabileceğim bir taraf yok maalesef o an korkuyla ne diyeceğimi bilemedim böyle iğrenç bir şeyin özrü affı da olmaz biliyorum olan oldu ben artık bundan sonra olayı toparlayabilmek için burd soru sordum amacım niyetim birlikte olayım çocuğu evlenmek için kafalayayım da değildi yırtık oluşup dikiş olacağını bilemezdim çocuk da eğer korkuyla böyle konuşursan mesajları gösteririm demişti göstermiş de mahkeme sonucuna göre artık

Ha mahkemede itiraf etmissiniz ha Mune hanimin teklifini kabul edip emniyete gitmissiniz. Ikisininde sonucu ayni kapiya çıkıyor, farkinda misiniz? itiraf etseniz de etmeseniz de o mesajlar adamin sucsuzlugunu ispatlayacak. Şu saatten sonra kendinizi kurtarma planı yapın.
Adam kacmayi kabul etmemis ama nişan yaparim demiş. E sizin maksadiniz da evlenmek. Neden ailenize bundan bahsetmediniz? Iki yuzuk, bir cicek, bir çikolata alip gelecekti işte.

Ha mahkemede itiraf etmissiniz ha Mune hanimin teklifini kabul edip emniyete gitmissiniz. Ikisininde sonucu ayni kapiya çıkıyor, farkinda misiniz? itiraf etseniz de etmeseniz de o mesajlar adamin sucsuzlugunu ispatlayacak. Şu saatten sonra kendinizi kurtarma planı yapın.
Adam kacmayi kabul etmemis ama nişan yaparim demiş. E sizin maksadiniz da evlenmek. Neden ailenize bundan bahsetmediniz? Iki yuzuk, bir cicek, bir çikolata alip gelecekti işte.
sonrasında yine kendisi pek istemedi yurt dışına çalışmaya gitmem lazım falan dedi ailemde nişanlanıp yurt dışına kaçar ben de ortada kalırım diye düşündü sanırım ama çocuğun niyeti ciddi yönde olmadığı belliydi maalesef ailemde bunu görünce kabul etmedi benim için sorun değil evlenmesi için yapmadım benimle birlikte oldu diye evlenmek zorunda da değil ama aileler ve bazı zihniyetler işte şuan ailemle aram iyi ortaya çıktığı zaman halletmeye çalışırım

Dün durumunuza yorum yapmıştım.
Bugünde en küçük kardeşim aradı (19 yaşında)
Konunuz aklıma geldi. Kardeşimden de küçük dedim.

Konu sahibi her ne olursa olsun yapmışsın bir hata.
Hatanı anlaman ve çare arıyor olman vicdan yapıyor olman iyi bişey.
Bu yaşlar tehlikeli yaşlar.
Düşünüyorum da kim bilir aile eğitimi olmadan nasıl bir ailede büyüdün bilemiyorum.
Ama her ne olursa olsun kendini de düşünerek sağlama almalısın. Psikolojini sağlam tut.
Belki çok boğacaklar çok üzecekler seni ama günün sonunda çaresiz hissetme.
Hissetmedi ki kendine de zarar verme.

Unutma ki hayat senin hayatın.
İşler çıkılamaz hale gelir ve çok daha kötüye gidecek olursa o çevreden çıkmalısın.
Başka ne diyeceğimi bilemedim.

Hayatta herkes mutlaka hata yapar.
Kimsenin hatası bir diğer kişinin hatası ile yargılanamaz. Bazı hatalar bulunduğu toplum gereği,küçük bedeller ödetir. Bazılarının da büyük bedeller.

Umarım çok çabuk atlatırsın 🙏

2 ay önce erkek arkadaşımla aramızda cinsellik anlamında bir şeyler yaşandı sonra aniden benden çok fazla kan geldi vajinal yırtık oluşmuş dediler çocuk kendi ailesine söyledi ailem doğulu böyle bir şeyden haberleri olursa beni ve çocuğu öldürürler diye onlar her şeyi sakladı gizlememi söylediler hemen dikiş ameliyatı oldum ama ailem birkaç gün sonra bu olayı öğrendiler ben çocuğa evlenelim kaçalım dedim ama çocuk param yok evlenecek ancak nişan yapabilirim ona bile param yok dedi ailem öğrendiği için evlenmek dışında başka çare düşünemedim çocuk ve ailesi böyle konuşunca ben de ortada kaldım ailem namusumuz kirlendi artık nasıl olacak böyle dediler diğer akrabalardan ölmemi isteyenler oldu ben de evden atılırım düşüncesiyle zorla olduğunu söyledim karşı tarafla mahkemelik olduk artık ne yapacağımı bilmiyorum böyle dediğim için karşı taraf benden nefret ediyor ama ailem çocuğu da beni de öldürür diye böyle demek zorundaydım maalesef ki bu olanlar gerçek ölmek istiyorum artık
Kadın sığınma evine gidin.Olum korkusu varsa birdaha da böyle hataya düşmeyin.

Olayın üzerinden çok fazla zaman geçmiş ama ben son durumu yazmak istedim savcı evet dava bile açmamış delil yetersizliği vs diyerek olay kapanmış karşı tarafla kesinlikle görüşmedim herkes kendi hayatına bakıyor ailem de savcı da böyle dediyse Allahını takdiri diyip kapattılar burayı asla görmez ama ben yine de çok özür dilerim hayatım boyunca ona yaptığımı unutamam umarım mutlu olur ben de mutlu olurum inşallah kimsenin de başına aşamayacağı dert vermesin Allah insan bir hata yapar bedelini bir ömür ödermiş bunu anladım

2 ay önce erkek arkadaşımla aramızda cinsellik anlamında bir şeyler yaşandı sonra aniden benden çok fazla kan geldi vajinal yırtık oluşmuş dediler çocuk kendi ailesine söyledi ailem doğulu böyle bir şeyden haberleri olursa beni ve çocuğu öldürürler diye onlar her şeyi sakladı gizlememi söylediler hemen dikiş ameliyatı oldum ama ailem birkaç gün sonra bu olayı öğrendiler ben çocuğa evlenelim kaçalım dedim ama çocuk param yok evlenecek ancak nişan yapabilirim ona bile param yok dedi ailem öğrendiği için evlenmek dışında başka çare düşünemedim çocuk ve ailesi böyle konuşunca ben de ortada kaldım ailem namusumuz kirlendi artık nasıl olacak böyle dediler diğer akrabalardan ölmemi isteyenler oldu ben de evden atılırım düşüncesiyle zorla olduğunu söyledim karşı tarafla mahkemelik olduk artık ne yapacağımı bilmiyorum böyle dediğim için karşı taraf benden nefret ediyor ama ailem çocuğu da beni de öldürür diye böyle demek zorundaydım maalesef ki bu olanlar gerçek ölmek istiyorum artık
Ömer dizisi süreyya siz misiniz?
Konu fake geldi ilk başta niye sevgiliniz ailesine söyledi, sizinkiler nasıl duydu? Niye iftira attınız ?

18 yaşında bir çocuğun üstüne neden bu kadar gittiniz ? Yanlış yapmış işte sizin hepiniz sütten çıkma ak kaşık misiniz ? Başına bir sürü dert açmışsın kızım. Yapman gereken aileni ikna edip arkana almak sonra sınavına girip iyi bir eğitim alıp kendi hayatını kurmak. Lütfen karşı tarafla da ilgilenme artık, yaşınız genc hayat kuracak deneyimde olgunlukta değilsiniz ikiniz de.

Cocuk adi sen ondan daha betersin cinselliği ikiniz yaşadınız zora gelince ikinizde yan çizmişsiniz madem öldürecek bir ailen olduğunu biliyordun neden yaptin veya yapmasına izin verdiği.Ne kadar sinir oluyorum böyle yazanlara madem ailen bu konularda tutucudurlar yapmayın sonradan korkmanın faydası yok gerci korkan bu işe kalkışmaz sen ailenden değilde can korkusu sarmış😏😏

Olay olalı baya bir zaman oldu ben sadece önceden yorum yapan insanları bilgilendirmek ve olayın sonucunu buraya yazmak istedim dava olmadı diktirmedim olayı baştan sona okumadan yorum yapmayın

18 yaşında bir çocuğun üstüne neden bu kadar gittiniz ? Yanlış yapmış işte sizin hepiniz sütten çıkma ak kaşık misiniz ? Başına bir sürü dert açmışsın kızım. Yapman gereken aileni ikna edip arkana almak sonra sınavına girip iyi bir eğitim alıp kendi hayatını kurmak. Lütfen karşı tarafla da ilgilenme artık, yaşınız genc hayat kuracak deneyimde olgunlukta değilsiniz ikiniz de.
Aynen katılıyorum kaç yaşında insanlar hemen birinin hatasını gördüler mi taşlıyorlar linçliyorlar buraya pek giren biri değilim zaten derdim vardı akıl almak istedim yazdım son olarak da sonucu merak eden olur diye yazdım yok zaten karşı tarafla kesinlikle iletişim kurmam herkes kendi yolunda Allah kimseyi yanlışa sürüklemesin

Olay olalı baya bir zaman oldu ben sadece önceden yorum yapan insanları bilgilendirmek ve olayın sonucunu buraya yazmak istedim dava olmadı diktirmedim olayı baştan sona okumadan yorum yapmayın

Konunun en başında dikiş ameliyatı oldum yazmışsın. Olmadın mı? Ne oldu çocukla sen evlendiniz mi?

Ben bir şeyi merak ediyorum bu ilk birliktelik konusu nasıl bu kadar aileler tarafına kadar gidiyor. Burada konu açan birkaç kız daha vardı, ailem öğrendi diyorlardı. Nasıl öğreniyor bunlar siz söylemezseniz? Alnınızda da yazmıyor. Allah ın gücüne gitmesin, büyükte konuşmak istemiyorum. Ama bu nasıl iş anlamıyorum.

Ben bir şeyi merak ediyorum bu ilk birliktelik konusu nasıl bu kadar aileler tarafına kadar gidiyor. Burada konu açan birkaç kız daha vardı, ailem öğrendi diyorlardı. Nasıl öğreniyor bunlar siz söylemezseniz? Alnınızda da yazmıyor. Allah ın gücüne gitmesin, büyükte konuşmak istemiyorum. Ama bu nasıl iş anlamıyorum.
Benim çok fazla kanamam oldu vajina yırtılmış koit yırtığı deniyormuş çok nadir oluyormuş bana denk geldi 2cm civarı yırtıldığı için çok kan kaybettim dikiş atıldı ameliyat oldum aileme de hastaneden mesaj gitmiş babam araştırınca da öğrendiler maalesef yaşadığınız çevre namusu cinayet haline bile getirebilecek boyuttaysa asla yaşanmamalı ben nereden öğrenecekler zaten diyerek yaşadım ama az kalsın öldüreceklerdi ben babam öğretmen okumuş birisi olduğu için bu kadar önem vereceklerini tahmin etmiyordum ama gerçeği hayatım boyunca açıklayamam

Konunun en başında dikiş ameliyatı oldum yazmışsın. Olmadın mı? Ne oldu çocukla sen evlendiniz mi?
Altta açıkladım dikiş olayını hayır çocukla evlenmedik kendisi zaten bana seninle hayat kurabilecek param yok falan dedi aileni seç bir şekilde dedi sonra ayrıldık ben zaten evlenmek istemiyordum kendi ailesi bile bana basit kız dedi bunu mu gelin alalım demeye getirdiler oysa kendi oğulları kaç kere birlikte olmuş benden önce ben de onunla ailemin zoruyla evlenmek istemedim beni evden atmasınlar öldürmesinler diye aileme de böyle konuşmak zorunda kaldım

Back
X