Ne yapacağımı bilmiyorum =(

Mutlaka görüşmelisin diye kendini sıkmamalısın bence.
Ama aynı zamanda görüşüpte sonra onu kırarsam diye de üzülmemelisin.
Bu konuda da kendini sıkmamalısın bence.
ılla birşeye başladığınızda bu iş evliliğe gidecek diye birşey yok.
Bu konuda sorumlu hissetmek zorunda değilsin kendini.
Yalnız şuna katılmıyorum, yaşamış biri olarak.
4 sene arkadaşlıktan sonra, bu zamana kadar olmamış, bundan sonra da birşey olmaz, fikrine katılmıyorum.
Ben eşimle 7 sene arkadaştım. Zaman zaman sırf birşeyler yaşama ısrarı için görüşmediğimiz zamanlarda oldu. Ben hiç istemiyordum, birşey de hissetmiyordum. Benim için o 7 sene içinde yaptıklarının haddi hesabı yoktur, insanın sevgilisi bile yapmamıştır onun bana yaptıklarını. Ama ben hiçbir zaman birşey yaşamak istemedim.
Sonra birden kabul ettim, ardından sevgide geldi. Gelmeyedebilir, herkeste böyle olacak diye birşey yok, o zaman karşıdakine sorumlu değilsin. Eğer sadece karşıdakinin mutluluğu ya da mutsuzluğu önemli ise, onu düşünüyorsan, bu durumda bu kişi seninle yaşayamadıkları içinde aynı şekilde üzülüyordur. Ama yaşayıp görme şansınızda var, iki taraf içinde.
ılla şans verin yaşayın diyemem ama şans verip, onu çok üzeceğim diye kendinizi kasmanın anlamı yok bence. Birşeye başlamak ne kadar doğalsa, bitirmekte o kadar doğal. O kişide eğer olmazsa, olmadığını görüp, vazgeçer en fazla.

Evlenmek için evlilik olmaz, aşksız evlilik olmaz benim mantığımda.
Konunuz içerik nedeniyle " Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz " Bölümüne taşınmıştır.

valla kim ne derse desin 4 senedir tanidiğin Bi adama Bunca yıl içinde ufacık Bi kıpırtı olmamışsa aman ha, Boşver.. hem daha yaşın kaç, karşına neler neler çıkar.. aşık olursun, dizlerin titrer.. aşk olmadan evlenilir mi.. zaten aklı Başında mantıklı Bi kızsan öyle ziBidinin Birine aşık olacak halin yok, düzgün efendi Bi adama aşık olursun, hem aşk, hem mantık, hem herşey.. ama sevilmek yetmiyor inan Bana.. sana diyorum da zamanında Ben de denedim.. çok iyi Bi insan vardı hayatımda, gezdim tozdum tanıdım, yok ısınamadm. tutmadı o elektrk.. tutmayınca tutmuyor tutmadan da olmuyor. adam Bana neler vaadetti.. durumu iyi kariyer sahiBi,eğlenmeye düşkün, tam Benim kafa.. inanılmaz iyi anlaşıyoruz ama yok arkadaş giBi kardeş giBi seviyoum.. dedim yok olmicak, ısrar etti, olacak inanıyorum dedi, valla sana aBi diyesim geliyo dedim öyle seviyorum seni, Bi aBim giBi.. çok üzüldü falan ama yapacak Bişe yok..

sarılıp tv izleyemeyeceğin, aynı masada şen şakrak yemek yiyemeyeceğin, sabah işe uğurlarken "günün güzel geçsin aşkım" diyip dudağına bir buse konduramayacağın, gece yatağa giderken ayaklarının seni geri geri götüreceği, uyurken sana sarıldığında "terledim" diyip uzağa kaçacağın, sana dokunduğunda dişlerini sıkacağın bir evlilik olacaksa bu, bunun adı evlilik midir sen karar ver? aşkı bırak sen "sevgi duymuyorum" diyorsun, nasıl yapacaksın ki bunları? üstelik daha 22 yasındasın. bu anne babaları da anlayamıyorum ben. bunu söylediğim için özür dilerim ama çok sinirleniyorum. ben bir adamı sevmediğimi söyleyeceğim ailem hemen uzaklaştırır beni ondan, ne kadar iyi bir insan olursa olsun. isterse melek olsun. çok küçüksün. ha çok seversin artık onunla geçecek bir hayattan başka bir şey düşünmüyosundur, yalnızca ikinize ait bir dünya için yüreğin çarpıyordur o zaman asla "küçüksün" demezdim ama bu yaşta ne bu acele? ve ayrıca arkadaslar da söylemiş sevmediğin adamla 4 sene işin ne? madem sevmiyosun nasıl sana evlenme teklifi edecek cesareti buldu, nasıl bu raddeye geldi? bence buna olanak sağlayarak bir hata yapmışsın, bu şekilde bir evlilik kararı çok daha büyük bir hata olur.

Sizi iyi anlayacağımı düşünüyorum çünkü benzer bir olay yaşadım. Süresi bile aynı...Tek farkımız "çok çok açık" ifade ettim aramızda bir şey olamayacağını ve ben 4 yıl sonra öğrendim hislerini 4 yıl boyunca devamlı bunu söyleseydi zaten irtibatı keserdim çünkü bu "benden vazgeçme, egomu beslemeye devam et ama ben sana aşık falan değilim" der gibi bir şey olur... :umursamaz: Keşke siz de öyle yapsaydınız, flört etmekten korkuyorsunuz ama bir erkeğin teklifinin ardından iletişime devam etmek bir şeyleri kabullenmektir, "bende sana karşı boş değilim" demektir. Bir örnek; yoldan geçen adam evlenme teklif etse ya da yüzüne bakmadığımız, erkeksi bulmadığımız başka bir arkadaşımız bu hislerle gelse, görüşmeye devam eder miyiz ?
Ben bir erkeğin "ışık görmeden" sevmekten vazgeçmedi raddesinde kalacağına da inanmam, kalsa da bunu paylaşmaz bir süre sonra, paylaşmamalı muhatabının duygularına saygı duyuyorsa... Buna rağmen dostluğumuz devam etti, ee kadın erkek dostluğu da olmaz (olmuyor hanımlar bir taraf ayıyor karşı cins olduğunu) tıpkı sizin gelgitleriniz gibi "yahu bu adam dürüst, sevecen, sevimli neden olmasın" der buldum kendi kendimi... (Herkes yakıştırıyor, aramızda müthiş bir bağ, paylaşım var...) Halihazırda seviyor ve saygı duyuyordum ama zamanla kopmalar olmaya başladı. Onca yıl reddedilmişliğin bahsi geçti yer yer soğudum, soğudu... Tam olarak denedik bile diyemem birlikteliği çünkü ben daha olayı sorgularken evlilik, çocuk hayallerinin ortasında buldum kendimi... Adam yıllardır bu hayalleri kurduğu için benden ışık gelir gelmez gerçekleştirmeye çalıştı, onun umut hızına yetişemedim, o benden çok önce başlamış hayal kurmaya, eş zamanlı sevemedik haliyle...Ne eski arkadaşım olarak kalabildi ne sevgilim olarak, rahatsız oldum varlığından... Çabuk karar verin, net olun aksi bencillik olur, tekliflere rağmen iletişimi kesmediğiniz için adam ısrar ediyor, sizden ışık gördüğü için... Yoksa pranga mahkumu kör aşık değil... Ya sevgili olarak kazanın onu ya da dostunuzu elveda diyerek kaybedin... Evlenmek için erken olabilir ama kararlı ve makul olmak için geç kalmak üzeresiniz... şakkıdı

Hrpinize çok çok teşekkür ederim

Umutlu_ ol_ öyle güzel yazmışsınız ki çok etkilendim gerçekten elleriniz dert görmesin.

1 haftadır düşündüm taşındım evet bi karara vardım ne kadar dogru yada ne kadar yanlış bilemiyorum ama her insanın bi şansı hak ettigini düşünüyorum ve onunla flört etmeye karar verdim.
Hayırlı ugurlu olur inşallah :kedi:

Merhaba arkadaşlar;
Bayadır giremiyordum, son gelişmelerden haberdar etmek istedim sizi.

En son buraya yazdıktan sonra yani 25.06.dan sonra biz görüşmeye başladık işte neyse herşey iyi hoş falan.Ama bi sorun varki arkadaş oldugumuz günlerde bile bi türlü ona karşı güvenemiyordum bana hiç bi zaman kötülügü olmadı yada bi yanlışı ama işte dedigim gibi içimde hep bu vardı.
Neyse bi gün ben bunu farklı bi msne ekledim başka biri gibi konuşup muhabbet etmeye falan başladık.
(Bu arada benim msnim de açık bana hiç yazmıyor.) Neyse makara falan filan derken en can alıcı soruyu sordum buna.
-Görüştügün biri varmı sonra başıma bela olmasın ?
-Hayır yok ben ölene kadar bekar kalacagım..

Hayalkırıklıgı yaşadım desem yalan olur, nedense hayır diyecegine emindim.
Neyse velhasıl ondan sonra 2 gün bekledim hani kendimi birazda sakinleştirmeye çalıştım.
Belki anladı benim oldugumu oda benle geyif yaptı falan filan diye.
Neyse sonunda dayanamadım msj attım.
Benim ölene kadar bekar kalacaklarla işim yok hoşçakal.
Ve böylelikle 1 hafta süren ilişkininde sonuna gelmiş oldum.
Kendime yediremedigim aldatılabilme ihtimaliydi.
Herşeyin hayırlısıymış demekki benim için hayırlı degilmiş.

Görüşmek üzere arkadaşlar hoşçakalın...

enteresan olmuş.. evlenme teklifi yaparken gözlerinden yaşlar akan adam bi de hep bekar kalıcam diyen bi adam.. şaşırdım..
ama şahsi fikrim son mesajıını okumasaydım deneme demekti.. neyse denemiş oldn..

4 yıldır beklediği bir şey yokmuş ama sana öyle göstermiş veya sen öyle gördün ne acı:1ninca:

erkekler mi kolay kandırıyor kadınlar mı çabuk kanıyorfisfisfis

Aslına bakarsanız umrumda degil bi anlık zevkin peşine düştü diye düşünüyorum aa nasıl olsa nerden bilcek kızla msnde görüştügümü falan diye düşündü sanırım.
Hala dolanıyor peşimde ama aslaaaaaaaaaaa affetmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…