ne yapacağımı bilmiyorum

hemen acele karar verme bence önce sen kadını çıldırt gecelikle evde gez iç çamaşırını oraya buraya koy o rahatsız olsun sen nie oluousn birazda öle dene yüzsüz ol

eşime annen kendi evinde kalsın dedm oda eğer biri gidecekse bu sen olursun onu hiç bi yere göndermem dedi

iyi ben gidiyorum o zaman annenle sana mutluluklar diyesi geliyo insanın yaa
Böyle eşlerinin duygularını hiçe sayıp ana kuzusu olan erkeklere sinir oluyorum

Durumu ailene bildir ve ciddi sekilde rahatsiz oldugunu söyle baban yada abin esinle konussun eger birsey degismiyorsa bosan! sakin cocukda yapma! sana deger vermeyen bi insana evlat vermeyi düsünmüyorsundur sanirim...

bende dediklerinizin farkındayım ama bu insanla ben herşeyi konuşmuştumm...((beni yakan da o ailem e bile ben kabul ettirdim onlarda sen istedin biz zorla vermedk diyecekler (

Canım sabret her insanın bi sınanma dönemi oluyor
Elbet Allahın izniyle geçecek bugünlerde.
Sadece biraz sabret olurmu cnm

Üzüldüm ve de şaşırdım açıkçası başka da diyecek söz bulamıyorum. Sen gerçekten eşini seviyor musun?

yaşadıklarınızı yaşasaydım o evde 1 dk durmazdım. resmen saygısızlık bu. size ve evlliğinize....

hadi kendinize yapılan herşeyi geçin ailenizle görüşmenize nasıl onlar karar verebilir. yada arkadaşlarınıza giderken yanına küçük kardeşi takar ya anne baba aynen eşinizde öyle kayınvalidenizi takıyo peşinize.

Allah kolaylık versin....

ve sen hala susuyosun öyle mi ne diye susyosun

kavga cıkarsa cıksın kıyamet kopsun böyle iş mi olur insan mutlu olmak için evlkenir

eşi onu anlaısn o eşini anlasın mutlu mesut yuvasını idame etsın ıster

önce konusun benı kısıtlayamazsınız diyin sonra baktın bişi değişmio o evden gıden sen olrsn ne olucak

dünyanın sonu değil ya laf neymsı annemden ızın alcan anneme sorcan oldu canım ay nası sinir oldum

[SUP][/SUP]
sözün bittiği yerdeyimmm...

bir ailenle konusmayi denesen sahip cikmazlar mi alip baban esini karşisinaalip konusmaz mi ne kadar sen istemis olsanda sen onlarin evladisin kimse evladinin kotulugunu istemez 3 sayfa once yazdigim cevabi okuduysan kocanin duzelme ihtimali olma olasiligi biraz da olsa var. bu arada esiniz tek cocuk mu?

nasıl bu kadar sessiz kalabiliyorsun ya,esir misin sen o evde,sinir oldum ya,ezdirme kendini bu kadar
normalde evlilikte çoğu şeyi kadın sineye geçer ama senin eşinde kayınvaldende abartmış,ne demek aileme göndermiyor biryere tek göndermiyor, ne demek bu evde ngidecek biri varsa sensin...yazık ya
sesini çıkart biraz ,olmadı ailenle konuş anlat eminim arkadanda kuvvetli bir ailen olduğunu görürlerse tırsarlar..
ALLAH yardımcın olsun..

ya şimdi baş kaldırıp hayatına çekidüzen vereceksin,
ya da bundan sonraki yllarını da aynen böyle geçireceksin.
eşin senin sindiğini görmüş.
boşan diyemem...bence biraz mücadele et.
ne istediğini açık açık söyle.. restinide çek

bu konuyu burada anlatıp insanlara danışmanız bile hata yapılacak şey belli zaten.... başlığınız bile saçma olmuş eğer herşey anlattığınız gibiyse ayrılmamanız için başka bir sebep yoksa ne yapacağımı bilmiyorum demek saçmalığın alası olmuş. hemen ayrıl demekte saçma tabiki ama en azından ailenize haber verin sahipsiz olmadığınızı anlasın eşiniz ve annesi. memurum diyorsunuz belliki okumuş belli bir yere gelmiş birisiniz nasıl bunlara sessiz kalıp sineye çekebildiniz. aşkınızdan ölmediğinizde belli sebep ne bunlara katlanmak için???

Başına gelenler senin suçun... niye kaynananla yaşamayı kabul ettin? evlenmeden önce kocana vaadde bulunurken düşünecektin. Çekeceksin tabi mecbursun.

Adam senin öncesinde verdiğin sözlere güvenerek evlenmiş şimdi annesini sokağa atacak hali yok. Biri evden gidecekse o da sensin. Helal olsun valla böyle adam gibi adamlara çok hak veriyorum.

Eşin seni gözden çıkardığı halde evli kalmayı düşünüyorsan çocuk bari yap belki adam sana bağlanır.

konuya ortasından daldığınız belli ben zaten eşimle herşeyi konuşmuştum diyorum ayrıca tavrınız oldukça sert ve yanlış ben buraya anlayan insan ların fikirlerine ihtiyaç duyduğum için yaZDIM sizin gibi insanların halini anlamadan gayet rahat ve kırıcı bir tavırla karşılaşmak için değill...

sizin bayan oldugunuzdan supheliyim sirf yorum yapmis olmak icin yorum yapmayin lutfen

herşey okadar kolay olmuyor kaynananı kabul etmiyecektin ama artık çok geç boşanmanıda istemem.bende kaynanamdan çok çektim ama sonunda onu uzaklaştırdım evden.senin yapıcağın tekşey kocanla detaylı olarak konuşman ama oda olmuyorsa illaki annem diyorsa söyliyecek birşey yok artık ozaman kocana yuuh artık diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…