eşime annen kendi evinde kalsın dedm oda eğer biri gidecekse bu sen olursun onu hiç bi yere göndermem dedi
artık sevemiyorum çünkü onun yaptıkları onun beni sevmediğini düşündürüyoÜzüldüm ve de şaşırdım açıkçası başka da diyecek söz bulamıyorum. Sen gerçekten eşini seviyor musun?
slm ben 22 yaşındaym 18 yaşından beri kamu personeli olarak çalışmaktayım kısmen mantık kısmen de aşk üzerine 6 ay önce evlendim eşimin babası o daha 2 yaşındayken vefat etmiş.haliyle annesiyle yaşıyor biz çıkarken yani düğünden önce annesiyle yaşamayı kabul ettim ancak ona şartlarımı söylemiştim.fakat işler öyle gitmiyor k.validem yaptığım yemeklere çay yapmama kadar herşeyi bana danışacaksın diyor.yani kendi evliliğimle ilgili herşeyi ona danışmalıymışız.ben arkadaşlarıma tek gidemiyorum eşim gittin her yere annem le gidebbilirsin yoksa göndermem diyor gece yatak odam da başbaşa kalıyoruz diye kendimi avutuyordum fakat kayın validem onun uyuduğu salon sıcak oluyor diye yatak odamızın kapısını gecenin bi vakti çalmadan açmaya başladı ve eşim bu duruma tepkisiz ailem bana 1 saat uzaklıkta ama eşim bana sonradan söyledi annesinin izin verdiği zamanlarda gideceğimi söyledi bundan dolayı ailemle de görüşemiyorum artık tıkandım şaşdım kaldım bu şekil yapamıyorum ne olur yardımm edin boşanmayı düşünüyorum eşime annen kendi evinde kalsın dedm oda eğer biri gidecekse bu sen olursun onu hiç bi yere göndermem dedi ben ne yapacam Allah aşkına şaşdım kaldım dayanamıyorummmmm..((
sözün bittiği yerdeyimmm...
Başına gelenler senin suçun... niye kaynananla yaşamayı kabul ettin? evlenmeden önce kocana vaadde bulunurken düşünecektin. Çekeceksin tabi mecbursun.
Adam senin öncesinde verdiğin sözlere güvenerek evlenmiş şimdi annesini sokağa atacak hali yok. Biri evden gidecekse o da sensin. Helal olsun valla böyle adam gibi adamlara çok hak veriyorum.
Eşin seni gözden çıkardığı halde evli kalmayı düşünüyorsan çocuk bari yap belki adam sana bağlanır.
Başına gelenler senin suçun... niye kaynananla yaşamayı kabul ettin? evlenmeden önce kocana vaadde bulunurken düşünecektin. Çekeceksin tabi mecbursun.
Adam senin öncesinde verdiğin sözlere güvenerek evlenmiş şimdi annesini sokağa atacak hali yok. Biri evden gidecekse o da sensin. Helal olsun valla böyle adam gibi adamlara çok hak veriyorum.
Eşin seni gözden çıkardığı halde evli kalmayı düşünüyorsan çocuk bari yap belki adam sana bağlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?