ne yapacağımı bilmiyorum

sizin bayan oldugunuzdan supheliyim sirf yorum yapmis olmak icin yorum yapmayin lutfen

Sizi pohpohlamak istemiyorum, üslubum da sadece beni ilgilendirir.

Yada durun vazgeçtim...

Bence kaynananız yerden göğe kadar haksız. Nasıl olurda sizin evinizde böyle şeyler yapabilir aklım almıyor çıldıracak gibi oluyorum. Kocanız bunca yıllık annesini huzur evine yerleştirmek dururken sizi elinin tersiyle köşeye itip annesini savunuyor inanılır gibi değil, anneci erkeklerden korkmak lazım eğer bir insan seviyorsa her şeyi yapar. Böyle bir adamdan asla çocuk yapma derim... Beğendiniz mi?

Çok saygısızca bir cümle kurmuş '' gidecek kişi sensin !! ''

Bir erkek annesiyle eşi arasında DENGE SAĞLAMAYA ÇALIŞMAMALI, İKİSİNİN YERİNİN FARKLI OLDUĞUNU KAFASINA SOKMALI.

Bu anlattıklarınız tam bir esaret..

Allah kolaylık ve sabır versin.

Yuva kurmak kolay değil, bu cümleyide burada bir iki defa kurdum; fakat böyle devam ederse boşanmalısınız.

Normalde ev üzerine giden hanımlar çok zorluk çekiyor ama yeni kurulmuş bir eve k.valide geliyorsa bu zorluk azalması gerekiyor ki sizin ki daha da zorlaştırılmış.

Mutfak paylaşamamayı anlarım da bir yere gitmenize annesinin karışmasını anlayamıyorum.

İnsanın eşi bile bu kadar sıkarsa insan bunalır.

tebrik ediyorum çok güzel söyldin

O kadar uslupsuzsunuz ki ne denilse az size.

Çok fazla sorunlu yaşamınız var buradan bakılınca bu aşikar.

Birşeyi kabul ediyor kişi diye her türlü zulmude kabul edecek değil.

Kabul ederken aile olalım diye kabul edilir, esirlik olsun diye değil.

Sonucu olumsuz olursa o evdeki adam !! olaya el koymalı ve gerekeni yapmalı..

Huzurevi diye acitasyon yapıyorsunuz, bakıma muhtaç olmadığı sürece herkes tek yaşayabilir, tek uyuyabilir.

Dışarıdan da destek olunabilir.

YALNIZ KALMAYI BECEREMEYEN İNSANLAR İSE adaplı davranmasını öğrenmek zorunda.

Hem huzursuzluk vereyim, boğazını sıkayım hemde bana iyi bak.

Yok öyle şey.

O adam da çok istiyorsa gitsin kendi uslup bilmez hayatına uslup bilmez bir hanımla evlensin.

Helal olsun diyorsunuz bir de adama.

Sizin kızınıza biri böyle dese helal olsun damadıma mı diyeceksiniz.

Ya da başınıza böyle birşey gelse, eşiniz kovmaktan beter etse yine böyle mi diyeceksiniz.

Bu yaşanılanların zerresini çekebilecek biri olsanız asla böyle konuşmazsınız.

En azından düşüncelerinizi kibarca belirtirsiniz.

Pohpohşlanmak mı istiyorsunuz demişsiniz ya ; pohpohlanmaya kimsenin ihtiyacı yok.

Hele ki sizin gibi uzaktan konuşan insanlardan.

Eşinizin tutumu son derece sevgisiz.
Eğer eşiniz sizi yeterince seviyor , değer veriyor olsaydı, "bu evden kimse gitmeyecek" derdi.
Onun dışında , esir ve ya küçücük bir çocuk gibi izin almak da neyin nesi ?
Ailenizin yanına giderken bile annesinden izin almanızı istemesi son derece bencilce ve ş....fsizce.
Ayrıldığınızda yanınızda olmayacağız ama bu durumda en doğrusu , böyle bir insanla , böyle bir ortamda evliliğinizi sürdürmemeniz.
Bu ortama küçük bir bebeğin girdiğini düşünebiliyor musunuz ?
Bebeğinize annelik etmenize bile "izin" vermezler herhalde.
Ruh sağlığınız gün geçtikçe bozulacak.
Çünkü , ne olursa olsun bir insan, kendi kararlarını kendi alabildiğinde , kendini iyi hissediyor.
Ve size bu ortamda böyle bir hak tanımadıkları için, mutsuz olacaksınız ve ruhen gün geçtikçe hastalanacaksınız.
Ayrılmalısınız, resti çekip.
Kaybedecek bir şeyiniz yok.
Boşanmış bir kadın olmak, inanın bana o kadar da zor değil, kadın olmanın yanında .​

arkadaşım ailene bile izin verirsemi gideceksin yok izin vermezse ailenedemi gidemiceksin, ya ne güzel memurmuşsun neden kendini ezdiriyosun muhtaç değilsinki ona hem birde evden biri gidecekse sen gidersin diyen adamın yanında ben olsam durmam açıkçası katlanamam o kadarına, keşke başta kabul etmeseydin annesiyle yaşamayı, canım önce kendini düşün neden mutsuz olduğun bi evde yaşayacaksınki çok geç olmadan iyi düşün.. hiç kimse annesini atsın demiyorum ama annesi yüzünden evden sen gidersin diyen adama adam demem ben, hem siz evlenmişsiniz ayrı bir yuva kurmuşsunuz sen onun annesiyle yaşamak zorunda değilsinki, tamam annesiylede ilgilenin ama herkes evini bilsin canım kimse kimseyi mutsuz etmesin..

offfffff çok iyi anlıyorum seni...
bendede aynısı vardı ama benimki görümceydi....
yeni kurtuldum çok şükür.....
allah yardım etsin sana.....
değişmez bunlar iyi düşün derim ben

Bu senin başka bir konuya yazdığım mesajın Hem korkut diyorsun hemde çekeceksin demişsin bu ne tezatlık böyle!!!

İşi daha başındayken sıkı tutacaksın sonra ilerde sorun çıkmasın.

Kaynanayı ilk fırsatta korkut "yaşlandığında sana bakmam, oğlunu senden uzaklaştıracağım, dırdır istemem ...vs" böyle şeyler söyle senden çekinsin. Kafan ağrımasın ondan diyorum. Yeni evlenenlerin hali ortada hepsi eşinin ailesinden şikayetçi ama niye? çünkü ilk başlarda gerçeği söylemedikleri için. Sen bu hataya düşme bence.

bilmekle yaşamak aynı şey değil.........
bilse böyle olacağını konu sahibi arkadaşta kabul etmezdi sanırım....
kimse istemez böyle bi hayat....
bu kadar katı nasıl olunur anlamıyorum

hey Allahım bu nasıl yorumdur yarabbi

yorum yapma özgürlüğü ile hadsizlik birbirine karışmamalı bence...

bazıları dengesini kaybedip,saçmalamış..
herneyse
çok sinir bozucu bir durum kardeşim,bu evlilik nasıl böyle devam edecek.
en kısa zamanda,eşinle sakin sakin konuş.
tamam,annesi gitmiyorsa evden,sana karışmasın bari,sıkılınca usanınca ailenin yanına git,bari buna izin versin.belki zamanla düzelir.
çok zor bir durumdasın,Allah yardımcın olsun.

bekar bi insanin bu laflari söylemesi nasil bir dengesizliktir ? ne kadar acimasiz bi yorumdur. hic kimseyi kinama yarinin ne olacagi belli degil.
sen ki seni aldattigi halde parasi var ayriliyimmi napiyim diye konu acan bi insansin? kisilik problemimi yasiyorsun anlamadim ki ben.

konu sahibi sana gelince kaynanin sana cektirdiklerini cekmek zorun da degilsin. hele ki kocan sana bu evden gidicek birisi varsa o da sensin diyorsa belli ki sana saygi ve sevgisi yok hic durma derim..

Tebrik ederim aynı yazıyı ben yazacaktım şimdi.

madem boşanmayı düşünüyorsun ama daha vakti var, o evde kaldığın süre içerisinde burnundan getir madem derim... hadi bazı şeyleri anladık diyelim (ki bu bile zor aslında ama) ailene gitmeme ve yatak odasına dalma mevzusunda ağzım iyice açık kaldı... ailenize anlatcaksınız diye korkuyorlar herhalde... yatak odası mevzusunda da çok afedersiniz biraz açık olacak belki ama kocamla malum durumdayken odaya girmesini sağlardım... utansın biraz... o utanmazsa kocan olacak o adam utanır diye düşünüyorum... en azından yatak odanıza girme konusuna böyle bir çözüm gelebilir...
ailenize gitmeme konusunda ise sessiz kalmayın derim... konuşmak kolay tabi bize böyle, Allah sabır versin size...

ya aslında normalde bosanmak bukdr kolay olmamalı derdımm caba goster ama esın nasıl bır zıhnıyettekı sana burdan gıdecek bırı varsa oda sensın dıyebılıyor bukdr raht senı ıkna etmek varken yada ne bılym cozum aramak varken dogrusuuu sastım kaldımm yarn bıgun bu adama guvenıp cocuk yapsn senı bole durmlrda yuzustu bırakmayacagı ne malumm. allah kolaylık versın arkadasım gercekten zor bir durum

keşke bu sayfada agzı bozularak bişey yazılabilsem varya sayardım şimdi kaynanana bu ne nasıl sana böyle şeyler yapar sen eşinin sen gidersin demesine karşılık ne dedin peki ? eşinde saçmalamış bunlar seni kesin esir yada bakıcı olarak almışlar böyle konuşması tamamen yanlış ve tasvip etmiyorum valla boşanmayı düşünmekle de haklsın bencde ama biraz daha bekle ve kocana düşüncenden bahset bakalım ne tapki verecek ama sakın hamile falan kalma sakın

duygularıma tercüman olduğunuz için tşk Allah rzı olsun Rabbim ömrünüzden cefalarınızı göndersin.Fikirleriniizi paylaştığınz için tşk..

Herkese fikrini paylaştığı için uzaktan yada sanalla da olsa yanlız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.Eşimle defalarca konuştum ama ne uzadık ne de kısaldık kaldı ki memur olmak insanın kendi yuvasındaki yangına bir fayda etmiyor..Özgüveni olan bi baayanım ama 22 yaşında dul kalmanın ne kadar zor olduğunu yada neler beklediğini bilmediğim için korkuyorum artı dediğim gibi bu insan 1 yıl sadece beni ikna etmek için uğrraştı annesiyle yaşamak konusundada konuştum Şimdi de inanamıyorum..hiç bir zaman anne ni at yada bırak demedim demiyorumda benim dedğim ARTIK SEN ONUN YATAK ODASIINA KARIŞACAK KADAR OLAN KÜÇÜK OĞLU DEĞİLSİN SEN DE ARTK AİLE OLDUN VE BİZİMDE Bİ HAYATIMIZ VAR BENM istediğim bu ..(((14:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…