konuya ortasından daldığınız belli ben zaten eşimle herşeyi konuşmuştum diyorum ayrıca tavrınız oldukça sert ve yanlış ben buraya anlayan insan ların fikirlerine ihtiyaç duyduğum için yaZDIM sizin gibi insanların halini anlamadan gayet rahat ve kırıcı bir tavırla karşılaşmak için değill...
sizin bayan oldugunuzdan supheliyim sirf yorum yapmis olmak icin yorum yapmayin lutfen
Çok saygısızca bir cümle kurmuş '' gidecek kişi sensin !! ''
Bir erkek annesiyle eşi arasında DENGE SAĞLAMAYA ÇALIŞMAMALI, İKİSİNİN YERİNİN FARKLI OLDUĞUNU KAFASINA SOKMALI.
Bu anlattıklarınız tam bir esaret..
Allah kolaylık ve sabır versin.
Yuva kurmak kolay değil, bu cümleyide burada bir iki defa kurdum; fakat böyle devam ederse boşanmalısınız.
Normalde ev üzerine giden hanımlar çok zorluk çekiyor ama yeni kurulmuş bir eve k.valide geliyorsa bu zorluk azalması gerekiyor ki sizin ki daha da zorlaştırılmış.
Mutfak paylaşamamayı anlarım da bir yere gitmenize annesinin karışmasını anlayamıyorum.
İnsanın eşi bile bu kadar sıkarsa insan bunalır.
Başına gelenler senin suçun... niye kaynananla yaşamayı kabul ettin? evlenmeden önce kocana vaadde bulunurken düşünecektin. Çekeceksin tabi mecbursun.
Adam senin öncesinde verdiğin sözlere güvenerek evlenmiş şimdi annesini sokağa atacak hali yok. Biri evden gidecekse o da sensin. Helal olsun valla böyle adam gibi adamlara çok hak veriyorum.
Eşin seni gözden çıkardığı halde evli kalmayı düşünüyorsan çocuk bari yap belki adam sana bağlanır.
O kadar uslupsuzsunuz ki ne denilse az size.
Çok fazla sorunlu yaşamınız var buradan bakılınca bu aşikar.
Birşeyi kabul ediyor kişi diye her türlü zulmude kabul edecek değil.
Kabul ederken aile olalım diye kabul edilir, esirlik olsun diye değil.
Sonucu olumsuz olursa o evdeki adam !! olaya el koymalı ve gerekeni yapmalı..
Huzurevi diye acitasyon yapıyorsunuz, bakıma muhtaç olmadığı sürece herkes tek yaşayabilir, tek uyuyabilir.
Dışarıdan da destek olunabilir.
YALNIZ KALMAYI BECEREMEYEN İNSANLAR İSE adaplı davranmasını öğrenmek zorunda.
Hem huzursuzluk vereyim, boğazını sıkayım hemde bana iyi bak.
Yok öyle şey.
O adam da çok istiyorsa gitsin kendi uslup bilmez hayatına uslup bilmez bir hanımla evlensin.
Helal olsun diyorsunuz bir de adama.
Sizin kızınıza biri böyle dese helal olsun damadıma mı diyeceksiniz.
Ya da başınıza böyle birşey gelse, eşiniz kovmaktan beter etse yine böyle mi diyeceksiniz.
Bu yaşanılanların zerresini çekebilecek biri olsanız asla böyle konuşmazsınız.
En azından düşüncelerinizi kibarca belirtirsiniz.
Pohpohşlanmak mı istiyorsunuz demişsiniz ya ; pohpohlanmaya kimsenin ihtiyacı yok.
Hele ki sizin gibi uzaktan konuşan insanlardan.
slm ben 22 yaşındaym 18 yaşından beri kamu personeli olarak çalışmaktayım kısmen mantık kısmen de aşk üzerine 6 ay önce evlendim eşimin babası o daha 2 yaşındayken vefat etmiş.haliyle annesiyle yaşıyor biz çıkarken yani düğünden önce annesiyle yaşamayı kabul ettim ancak ona şartlarımı söylemiştim.fakat işler öyle gitmiyor k.validem yaptığım yemeklere çay yapmama kadar herşeyi bana danışacaksın diyor.yani kendi evliliğimle ilgili herşeyi ona danışmalıymışız.ben arkadaşlarıma tek gidemiyorum eşim gittin her yere annem le gidebbilirsin yoksa göndermem diyor gece yatak odam da başbaşa kalıyoruz diye kendimi avutuyordum fakat kayın validem onun uyuduğu salon sıcak oluyor diye yatak odamızın kapısını gecenin bi vakti çalmadan açmaya başladı ve eşim bu duruma tepkisiz ailem bana 1 saat uzaklıkta ama eşim bana sonradan söyledi annesinin izin verdiği zamanlarda gideceğimi söyledi bundan dolayı ailemle de görüşemiyorum artık tıkandım şaşdım kaldım bu şekil yapamıyorum ne olur yardımm edin boşanmayı düşünüyorum eşime annen kendi evinde kalsın dedm oda eğer biri gidecekse bu sen olursun onu hiç bi yere göndermem dedi ben ne yapacam Allah aşkına şaşdım kaldım dayanamıyorummmmm..((
Başına gelenler senin suçun... niye kaynananla yaşamayı kabul ettin? evlenmeden önce kocana vaadde bulunurken düşünecektin. Çekeceksin tabi mecbursun.
Adam senin öncesinde verdiğin sözlere güvenerek evlenmiş şimdi annesini sokağa atacak hali yok. Biri evden gidecekse o da sensin. Helal olsun valla böyle adam gibi adamlara çok hak veriyorum.
Eşin seni gözden çıkardığı halde evli kalmayı düşünüyorsan çocuk bari yap belki adam sana bağlanır.
hey Allahım bu nasıl yorumdur yarabbiBaşına gelenler senin suçun... niye kaynananla yaşamayı kabul ettin? evlenmeden önce kocana vaadde bulunurken düşünecektin. Çekeceksin tabi mecbursun.
bekar bi insanin bu laflari söylemesi nasil bir dengesizliktir ? ne kadar acimasiz bi yorumdur. hic kimseyi kinama yarinin ne olacagi belli degil.Başına gelenler senin suçun... niye kaynananla yaşamayı kabul ettin? evlenmeden önce kocana vaadde bulunurken düşünecektin. Çekeceksin tabi mecbursun.
bekar bi insanin bu laflari söylemesi nasil bir dengesizliktir ? ne kadar acimasiz bi yorumdur. hic kimseyi kinama yarinin ne olacagi belli degil.
sen ki seni aldattigi halde parasi var ayriliyimmi napiyim diye konu acan bi insansin? kisilik problemimi yasiyorsun anlamadim ki ben.
konu sahibi sana gelince kaynanin sana cektirdiklerini cekmek zorun da degilsin. hele ki kocan sana bu evden gidicek birisi varsa o da sensin diyorsa belli ki sana saygi ve sevgisi yok hic durma derim..
O kadar uslupsuzsunuz ki ne denilse az size.
Çok fazla sorunlu yaşamınız var buradan bakılınca bu aşikar.
Birşeyi kabul ediyor kişi diye her türlü zulmude kabul edecek değil.
Kabul ederken aile olalım diye kabul edilir, esirlik olsun diye değil.
Sonucu olumsuz olursa o evdeki adam !! olaya el koymalı ve gerekeni yapmalı..
Huzurevi diye acitasyon yapıyorsunuz, bakıma muhtaç olmadığı sürece herkes tek yaşayabilir, tek uyuyabilir.
Dışarıdan da destek olunabilir.
YALNIZ KALMAYI BECEREMEYEN İNSANLAR İSE adaplı davranmasını öğrenmek zorunda. Hem huzursuzluk vereyim, boğazını sıkayım hemde bana iyi bak.
Yok öyle şey.
O adam da çok istiyorsa gitsin kendi uslup bilmez hayatına uslup bilmez bir hanımla evlensin.
Helal olsun diyorsunuz bir de adama.
Sizin kızınıza biri böyle dese helal olsun damadıma mı diyeceksiniz.
Ya da başınıza böyle birşey gelse, eşiniz kovmaktan beter etse yine böyle mi diyeceksiniz.
Bu yaşanılanların zerresini çekebilecek biri olsanız asla böyle konuşmazsınız.
En azından düşüncelerinizi kibarca belirtirsiniz.
Pohpohşlanmak mı istiyorsunuz demişsiniz ya ; pohpohlanmaya kimsenin ihtiyacı yok.
Hele ki sizin gibi uzaktan konuşan insanlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?