Ne yapacağımı bilmiyorum :((

nur_44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
141
0
66
Malatya
Merhaba arkadaşlar;
bundan 3 yıl öncesine giderek anlatmaya başlıyorum oturduğumuz mahallede bir çocuk vardı o zamanlar daha sınava hazırlanıyordum Birgün dersaneye giderken yolumu kesti benimle konuşmak istediğini söyledi önce yok falan desemde sonradan konuştuk benimle gelecek planları kurmak istediğini falan söyledi Benden 5 yaş büyüktü kendisi ve lise mezunuydu bizim mahallede bi dükkanları vardı orda çalışıyordu Ben hiç bir zaman ümit vermedim bu işin olmayacağını söyledim (her ne kadar cnım yansada) çünkü gerçekten seviyordum (belkide ilk defa bu kadar ciddi düşünen biri karşıma çıktığı içindir bilmiyorum...)Sonra ben üniversiteyi kazandım ve başka şehirde okumaya başladım numaramı bulmuş sürekli arıyordu açmıyordum çünkü olmayacaktı yani o lise mezunu ben üniversite sonuçta (bu kesinlikle benim için sorun değil ama ailem asla ve asla istemeyecekti böyle birşeyi)...1 yıl boyunca bu böyle devam etti sonra birden sesi soluğu kesildi Mahallede ve iş yerindede artık yoktu kaybolmuştu ortadan Zamanla bende unuttu beni gitti heralde iyi oldu onun içinde falan dedim ve bende Unutmaya çalıştım...ama bugün 2 yıl aradan sonra öyle bir çıktı ki karşıma mahvoldum :(( Konuşmak istedi dinledm bende bana 2 yıl boyunca abisinin yanına başka bir şehire gittiğini söyledi KPSS sınavlarına hazırlanmış 91 puan almış ve atanıcm inşallah lütfen sende kabul et artık mutlu olalım dedi.Ben sustum birşey diyemedim şoku atlatamamıştım henüz ve sonra bi şekilde!!! parmağımdaki yüzüğü farketti (yaklaşık 1 yıldır gerçekten beni çoookkk seven benimde sevdiğim biriyle beraberim)... Bunu bana yapmadın dmi dedi Ben senli hayaller kurarken nasıl yaptın falan dedi ve resmen karşımda bi erkek ağladı mahvoldum çok kötü oldum.ama ona dedim ben sana ümit vermedim her zamanda olmuycağını söyledim dedim...bana o kişinin Kim olduğunu öğrenicem ve elimden gelen herşeyi yapıcam seni bu kadar beklemişken başkalarının yanında olmana dayanamam dedi ve gitti..... :((( Çok kötüyüm sizce ne yapmalıyım yardım edin lütfen...
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

Bu arada ona kesinlikle sen lise mezunusun bu yüzden olmaz falan demedim diyememde zaten kimsenin gururuyla oynamam...Sadece ben sınava hazırlanıyordum ve derslerim iyiydi kazanacağım belliydi o da ailemi biraz tanıdığı için bu şekilde düşünüp iş sahibi olmaya karar vermiş...

anladığım kadarıyla sizin taktığınız yüzük erkek arkadaşınızla sizin arasında nişanlı falan değilsiniz yani öyle mi?

bu kadar ikilemde kaldığınıza göre siz de bu çocuğu aklınzdan silemediniz mi bu 2 yıl boyunca?? öyleyse içinde bulunduğunuz ilişkiye nasıl başladınz?

arada bi yüzük var diye o kişiyle evlenmek zorunda değilsiniz elbet. gönül ferman dinlemez malum. şimdi kalbiniz ne diyor bunu gerçekten sorgulamanız lazım kimi seviyorsunuz. ulaşılamayan her zaman çekici gelir merak uyandırır bu yanılgıya düşmeyin. size güvenmiş yüzüğünü taşıdığınız bi adamı bu kadar kolay silip yarı yolda bırakmadan önce çok düşünmeniz lazım..

anladığım kadarıyla sizin taktığınız yüzük erkek arkadaşınızla sizin arasında nişanlı falan değilsiniz yani öyle mi?

bu kadar ikilemde kaldığınıza göre siz de bu çocuğu aklınzdan silemediniz mi bu 2 yıl boyunca?? öyleyse içinde bulunduğunuz ilişkiye nasıl başladınz?

arada bi yüzük var diye o kişiyle evlenmek zorunda değilsiniz elbet. gönül ferman dinlemez malum. şimdi kalbiniz ne diyor bunu gerçekten sorgulamanız lazım kimi seviyorsunuz. ulaşılamayan her zaman çekici gelir merak uyandırır bu yanılgıya düşmeyin. size güvenmiş yüzüğünü taşıdığınız bi adamı bu kadar kolay silip yarı yolda bırakmadan önce çok düşünmeniz lazım..

dediğiniz gibi nişanlı falan değilim sadece aramızda taktığımız bir yüzük...o zamanlar bana olan ilgisi doğal olarak dikkatimi çekiyordu çok değer veriyordu bana ama olmuycağını bildiğim için hiç umudum yoktu ve kafamdan silmiştim aslındaonada olmayacağını söylüyordum hep... bi erkeğin karşınızda ağlaması çok kötü bir şey ne yapacağınızı ne diyeceğinizi bilemiyorsunuz...Ama dediğiniz gibi erkek arkadaşımıda öyle kolay silip atamam tabi ama korkum şu bana giderken kimse o kişi onu bulucam ve elimden geleni yapıcam dedi bu ne demek ben asıl bundan çok korkuyorum...

aslında çok da zor durumda değilsin bence. çünkü 2 yıl boyunca aramamışsın isteseydin gerçekten onu sevseydin ne yapar ne eder numarasını bulur ulaşırdın ona. Şeytan bazen insanın aklına böyle şeyler sokar. bi söz var " EVLİLİK NAMAZA BENZER. NİYET EDİNCE SAĞA SOLA BAKILMAZ." istersen daha iyi düşün 2 yıl içinde bi kızla beraber olmadığını bi kendi bi Allah biliyor. bu arada belki fikrime katılmaya bilirsiniz ama insanın sevdiğiyle evlenmesinin yanında seven biriyle evlenmesi de önemli.

aslında çok da zor durumda değilsin bence. çünkü 2 yıl boyunca aramamışsın isteseydin gerçekten onu sevseydin ne yapar ne eder numarasını bulur ulaşırdın ona. Şeytan bazen insanın aklına böyle şeyler sokar. bi söz var " EVLİLİK NAMAZA BENZER. NİYET EDİNCE SAĞA SOLA BAKILMAZ." istersen daha iyi düşün 2 yıl içinde bi kızla beraber olmadığını bi kendi bi Allah biliyor. bu arada belki fikrime katılmaya bilirsiniz ama insanın sevdiğiyle evlenmesinin yanında seven biriyle evlenmesi de önemli.

Haklısınız...Sadece karşıma bu şekilde çıkmış olması yani söylediğine göre 3 yıl boyunca sadece beni düşünüp benimle ilgili hayaller kurmuş ve sırf aileler açısından sorun olmasın diye sınava çalışmış ve gayetde yüksek puan almış bunların hepsini seni hayal ederek yaptım senden güç aldım diyor Benimde bu yüzden kafam karışıyor biraz vicdan meselesimi yapıyorum bilmiyorum ya ne hissettiğimi bile bilmiyorum...

:43:

haliyle yillardir sevdigi kizin kime yar olacagini merak etmis ve oyle bi cumle sarfetmis. aranizda hicbisi yasanmamis sevgiliyi birak arkadaslik bile etmemissiniz ki oladabilirdi pekala..hicbisi yapamaz bu konud iciniz rahat olsun bence. en fazla sevgilinize sizi sevdigini falan soyler ne bileyim onun acigini bulup size getirmeye calisir. bu surecte sevgilizine bisi demeyip onun aklinda soru isaretleri yaratmamalisiniz bence..
sizin kendinizden emin olmaniz en onemlisi.. ask bu merhametle olacak is degil ki aglamasi sizi en fazla uzer otesi ne olabilir. ona daha fazla aci cektirmemek icin mutlulugunuza golge dusurmemek icin hic gorusmemeniz daha iyi, derdini anladiniz daha konusacak bisi kalmamis, hic ardiniza bakmayin

haliyle yillardir sevdigi kizin kime yar olacagini merak etmis ve oyle bi cumle sarfetmis. aranizda hicbisi yasanmamis sevgiliyi birak arkadaslik bile etmemissiniz ki oladabilirdi pekala..hicbisi yapamaz bu konud iciniz rahat olsun bence. en fazla sevgilinize sizi sevdigini falan soyler ne bileyim onun acigini bulup size getirmeye calisir. bu surecte sevgilizine bisi demeyip onun aklinda soru isaretleri yaratmamalisiniz bence..
sizin kendinizden emin olmaniz en onemlisi.. ask bu merhametle olacak is degil ki aglamasi sizi en fazla uzer otesi ne olabilir. ona daha fazla aci cektirmemek icin mutlulugunuza golge dusurmemek icin hic gorusmemeniz daha iyi, derdini anladiniz daha konusacak bisi kalmamis, hic ardiniza bakmayin

Evet Haklısınız bir an önce bu olayı unutup hayatıma kaldığım yerden devam etmeliyim onun için çok üzülüyorum ama inşallah onu çok seven ve onunda çok seveceği biri çıkar karşısına :(

birden ortadan kaybolmasi gerekmiyordu bence. yani istese seninle görüsmeye devam edip yinede hazirlanabilirdi sinavlara. bence ortadan kaybolmasinin baska bi sebebi vardi...
bencede unut onu...

Haklısınız...Sadece karşıma bu şekilde çıkmış olması yani söylediğine göre 3 yıl boyunca sadece beni düşünüp benimle ilgili hayaller kurmuş ve sırf aileler açısından sorun olmasın diye sınava çalışmış ve gayetde yüksek puan almış bunların hepsini seni hayal ederek yaptım senden güç aldım diyor Benimde bu yüzden kafam karışıyor biraz vicdan meselesimi yapıyorum bilmiyorum ya ne hissettiğimi bile bilmiyorum...

:43:

evleneli tam 1 yıl 1 ay oldu. 8. yılımızda evlendik. ben öğretmenlik okumaya gittim o da askere gitti. o da benim için okudu. okulumun biteceği ay hasbel kader işçi olarak girdi bi yere. şuan bende dersanede öğretmenlik yapıyorum. ne yani beni seviyor diye çekip gitmeli miydi? gitmedi kaldı benimle. bırakıp gitmek kolay, cesur olsaydı yanında kalırdı. çaycılık yaptı, ağaç dikmeye gitti, bağ bozmaya gitti. parayı nasıl kazandığını ne o ne de ben sorun ettik.çok şükür birbirimizin yüzüne bakacak durumdayız. erkeğin en büyük silahıdır ağlamak. amannnnn boşver yarın bir gün nikah masasında bırakır böyleleri.

onu bu şekilde karşımda görmek gerçekten çok üzdü beni... dediğiniz gibi gitmesi gerekmiyordu eğer gittiysede vardır bir sebebi ama artık beni ilgilendirmiyor umarım bir daha karşıma çıkmaz ve görmem onu görsemde asla konuşmayı düşünmüyorum Cevaplarınız için ve gerçekten içimi rahatlattığınız içinnn çooooookkkkk teşekkür ederim İyi ki Varsınız Sayın KK Üyeleri :)

Back
X