- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
daha once bi konu acmistim esimin ailesi tarafindan hirsizlik iftirasina ugradim esimde ailesine inandi ama pisman oldu iki ay ayri kalik sirf oglum var diye geri dondum onuc aylik bi oglum var dort aydir esimleyiz evimdeyim esimin kredi borcu var dag gibi ikibinbesyuz maas aliyo ikibin kredi oduyo evimiz kira hep eksiye giriyo ve bunu da hep bize yansitiyo bisey istemeye cekiniyorum hemen bagiriyo kufur ediyo bugun yine durduk yere telefonu firlatti kirildi ve bana bagirip cagiriyo emirler veriyo hicbisey demeyip istediklerini yapmam lazim herseyine haklisin demem lazim evi temizledim bugun camlar perdeler cok yoruldum eve geldi hu evin hali ne diyo bigunde hersey bitmis olcak yani onun mantigi ben neyim anlamiyorum anlayissiz bi kocam var bana deger verdigini soyluyo vurarak kufur ederek deger veriyomus nasil mantik anlamadim ofke kontrolu yok bide napicam bilmiyorum korkuyorum artik bana bisey yapar diye gitsem gidemiyorum tehdit ediyo birakmiyo cocugu elinden alirim diyo ya delircem bu sekilde ya da kalpten gidicem bilmiyorum....