Herkese merhaba ben 15 yaşında bir genç kızım,
Geçen hafta ailemle 5 yıldızlı bir yere tatile gittik. Son bir senedir ciddi anlamda yüzüm gülmedi. Ancak bunun sebebi ailem değil zira onlar beni çok sever benimle çok ilgilenirler. Sorun benim sanırım. Bir türlü mutlu olamıyorum. Lisede ilk yılım sınav stresi, kilo verme takıntımla geçti. Bu yaz gittiğimiz yerde de suratım hep asıktı. Yemeklerde somurttum, havuzda somurttum. Tatilin son günü oda anahtarını kaybettim ve odaya giremedik bununla birlikte babam da patladı. Şuan babam ve annem birbirleriyle ve benimle konuşmuyorlar. Annem eve geldiğimiz gün benden nefret ettiğini, tatili onlara zehir ettiğimi babamın böyle yapmakta haklı olduğunu ve benim sorunludan ziyade şımarık birisi olduğumu söyledi. Kalbimi kıran bu söyledikleri değil aslında, bu söylediklerinin doğru olması.
Psikolojim o kadar bozuk ki. Onların bu yaptıklarımı hak etmediklerini biliyorum ancak yine de yapıyorum, yapmak istemediğim halde. Son bir senede mutlu olma yetimi kendi kendime kaybettim sanırım. İnternette kilo verme yöntemlerini aratırken şimdilerde intihar etme yöntemlerini aratır oldum. Bir psikoloğa gitmek istiyorum ancak anladığınız üzere, bunu anneme ve babama açıklayamam, ikisi de benimle konuşmuyorlar ve benden nefret ediyorlar şuan. Yüzüme tiksintiyle bakıyorlar ki haklılarda.
Lütfen bana yardım edin. Kendimi affettiremeyeceğimin farkındayım ancak lütfen bana bu durumda ne yapabileceğim hakkında bazı fikirler verin. Lütfen.