Ne yapacağımı bilmiyorum..

auriel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1
0
1
23
Herkese merhaba ben 15 yaşında bir genç kızım,

Geçen hafta ailemle 5 yıldızlı bir yere tatile gittik. Son bir senedir ciddi anlamda yüzüm gülmedi. Ancak bunun sebebi ailem değil zira onlar beni çok sever benimle çok ilgilenirler. Sorun benim sanırım. Bir türlü mutlu olamıyorum. Lisede ilk yılım sınav stresi, kilo verme takıntımla geçti. Bu yaz gittiğimiz yerde de suratım hep asıktı. Yemeklerde somurttum, havuzda somurttum. Tatilin son günü oda anahtarını kaybettim ve odaya giremedik bununla birlikte babam da patladı. Şuan babam ve annem birbirleriyle ve benimle konuşmuyorlar. Annem eve geldiğimiz gün benden nefret ettiğini, tatili onlara zehir ettiğimi babamın böyle yapmakta haklı olduğunu ve benim sorunludan ziyade şımarık birisi olduğumu söyledi. Kalbimi kıran bu söyledikleri değil aslında, bu söylediklerinin doğru olması.

Psikolojim o kadar bozuk ki. Onların bu yaptıklarımı hak etmediklerini biliyorum ancak yine de yapıyorum, yapmak istemediğim halde. Son bir senede mutlu olma yetimi kendi kendime kaybettim sanırım. İnternette kilo verme yöntemlerini aratırken şimdilerde intihar etme yöntemlerini aratır oldum. Bir psikoloğa gitmek istiyorum ancak anladığınız üzere, bunu anneme ve babama açıklayamam, ikisi de benimle konuşmuyorlar ve benden nefret ediyorlar şuan. Yüzüme tiksintiyle bakıyorlar ki haklılarda.

Lütfen bana yardım edin. Kendimi affettiremeyeceğimin farkındayım ancak lütfen bana bu durumda ne yapabileceğim hakkında bazı fikirler verin. Lütfen.

hemen anne ve babanı karşına al ve güzel bir şekilde konuş özür dile evet senin yaptığın şımarıklık fakat bu artık çocukluktan ergenliğe geçişin verdiği bir şımarıklık şuan genç kız olma yolundasın ve belkide seni kimsenin beğenmediğini düşündüğün için bu kadar mutsuzsun

intihar mi tovbee yasayacagin ne guzel gunlerin olacak daha annenin yanina git saril agla dok icini rahatla..guzel guzel konus..hadi canim...kendine onem vermekle basla..

Ergenlik halleri.
Aile dediğin böyle sorunları dert etmez bla bla da senin ailen dert eder cinsten görünüyor ki sonsuzz haklılar da.
Bir an önce düzeltmeye bak durumu ileride uçurumlar olmasın hayatında.
Özür dilemek bedava ve inan çok kolay,rahatlayacaksın.

Oncelikle intiharibir kafamizdan cikaralim asla dusunme aklin agelsede dikkatini baska birseye ver mesela annemle babamin nasil gonlunu alabilirim kendimi nasil affettirebilir seklinde...

Kuzum.ergenlik donemindesin bu donem ergenlere pek yanasilmaz ya agrasif oluyorlar ya icine kapanik (baska modeller varmi bilmiyorum )simdiden basla kilo olayni kafana takma vucut kutleni hesapla fazla kilon varsa yemeklerinden azalt azsa kilon ona gore bir yemek aliskanligi yap bak diyet demiyorum.sakin bu yasta diyet falan yapma bilincsiz yaparsin kaslarin erir vucuttan suyu atarsin kilo.verdim sanarsin bir suru sorun berabrerinde

Gelelim.mutsuzlugunun cozumune, ruhunu doyur canim garip takintilaarla gecmesin bu yaşın dogru seylere odaklan seni Yaratan i tanimaya calis sifatlarini ogren senden isteklerini ogren , birde bak mubarek.bir aydayiz son gunlerindeyiz iyilik yap.bir hastane git hastalarin derdine ortak ol yuzlerini.guldur bir dertlinin derdini.dinle, anne babasi olmayanlara bak ,cocuk sevindir ,sadaka ver ,bir hayvana iyilik.et bak simdi havalar sicak sokaga bir kap su koy icsinler rahatlasinlar bunlar sana iyi gelir

Kimse evladından nefret etmez merak etme sadece biraz kırgınlardır. Gidip özür dile sorunlarını anlat yine en iyi çözümü annen baban bulacaktır. Kilona gelince sadece abur cuburu azaltan bile kilo vere bilirsin. Annenden yardım iste diyetisyen e git. Büyütülecek bir sorun yok yaşın gereği böyle düşünüyorsun hepsi geçecek ve bu günlerine guleceksin biraz sabır.

Annenle babanın o bakışının sebebi tiksinti değil kırgınlıktır canım merak etme...
Seni bu kadar seven ve mutlu etmeye çalışan bir ailen var ne güzel...
Tek istedikleride gayretlerinin boşa gitmediğini görmek emin ol...
Seni mutlu edecek şeyler belki farklı olabilir o zaman konuş onlarla...
Hiç olmazsa yaptıkları için ne kadar şanslı hissettiğini falan söyle...
Eğer mutsuz olmana sebep kilo sorunuysa bu onların kabahati değil ayrıca aşılamayacak bir şey de değil...
Akşam annenle babana güzel bir kahve ikram et ve burda bizlere anlattığın gibi ne kadar pişman olduğunu onlarada anlat...
Gerçek bir aile yaşamın boyunca sahip olabileceğin en değerli hazine unutma...

Kıyamam sana.. Al anne ve babanı karşına sizinle konuşmak istiyorum de. Hatalarının farkında olduğunu söyle,ne hissediyorsan öyle anlat ve sizi çok seviyorum de. Sonra sarılın hep birlikte. Onlarla bu şekilde konuştuğun için çok mutlu olacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…