ne yapacağımı bilmiyorum

Ben sevgi göremedim arada. Hep mantığınız konuşmuş baştan sonra tüm cümlelerinizde. Bu sebeple mantığınıza uyan ,aynı zamanda maddi anlamda kafanıza yatan biriyle evlenin derim.
Evi varmış halihazırda ama satıp araba almayı düşünmesi tuhaf. Evi büyütmeye çalışsa amenna ama evlenmeyi düşünen bir adamın evini satıp araba alması mantıksız. Sordunuz mu evi satıyorsun,iyi hoşta nerede yaşayacağız biz diye zira ev alma planı yok gibi görünüyor.Ayrıca hepimizin bildiği bir şirketse ve müdürse bu adam şirket tarafından araç verilmemiş olması,işe metrobüs ,servis vs ile gitmesi tuhaf.
Baştada bahsettiğim gibi,mantık, maddiyat belliki sizin için ön planda bu sebeple ben ayrılacağınızı düşünüyorum.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Sevdiğim için evlilik düşüncesi taşıyorum. Şirketi üst düzey yöneticilere araç veriyor. Maddiyat ön planda değil zaten oyle olsa başlamayabilirdim. Soylediğim onun ve ailesinin bakış açısıydı.

Belki hislerimim yogunluğundan kendimi iyi ifade edemiyorumdur. Eleştiriniz için de teşekkür ederim.

Ya tabiki içinizi bilemem,sizinle yaşamıyorum sonuçta ama sevgi olarak nitelendirip çok kısa geçmişsiniz hislerinizi konuda geride kalan şeyler,kaygı,maddiyat vs,dolayısıyla bana böyle hissettirdiniz. Erkek arkadaşınızında uzun vadede planlar yapmadığını anı yaşadığını anladım,evi arabaya evirmeye çalışması,birikim yapmaması vb sebeplerden. Dolayısıyla size yada ailenize güveniyorda olabilir maddi konularda ki buda hiç şık olmaz. Bilemedim sizin taşıdığınız gelecek kaygısının onda birini taşımıyor gibi görünüyor ki siz maddi anlamda daha rahat büyüdüğünüz için tam tersi durumda olmalıydınız tuhaf.
Hakkınızda hayırlısı.

Aile cok onemli memur olsaniz uzaga gitseniz keske bnde altli ustlu oturuyorum esimin aileiyle iyi olmaya iyilerde daha iyisini beklerdm en ufak sorunda sende iclernde oluyosun aileler anlasamzsa sende huzursuz oluyorsn bnde kacarak evlndm Allah var ailesi iyi ama bnm ailemle esimin ailesi daha arayi bulamadilar pek birde evlenecgn kisinin karekteri nasl desem ufku genis mi evlendigin zaman bi kisiyle degl ailesiylede evleniyorsun ama gidip gelmek olmaz ne olursa esimle cozerim ailelere yansimazsa aileleri karistirmam dersen bunlardan eminsen eger Hayirlisiysa olur guzelm insallah biraz karisik oldu ama

Yok cok net anladım, cok teşekkür ederim yazınıza.. bazı yorumlarda koskoca kadın olduğum, eğitimli olmama ragmen maddiyata takıldığım yazılmış. Bu yorumlar karşısında sozlerimin yanlış anlaşıldığını düşünmeye başladım. Buraya yazmak istedim çünkü düşünmeden, kimseden yorum almadan hareket etmek istemedim. Yanlış anlaşılmaya çok açık bir konu, bu sebeple yorumlarınızı da anlıyorum. Etrafımdaki evlilik yapmış büyüklerim ve küçüklerim hemen hemen hepsi evlenince aileyle de evlenildiğini soylediler. Şimdi kendi ailemle tanıştırmadan, kendim tanıyayım istedim. Bir takım kafama takılan seylerin ilerde büyük bir sorun halini almasını istemediğimden üzerinde düşündüm. Ne maddiyatcılığım ne sevmediğim kalmış.

Soruyorum size, siz de boyle gününü yaşayan, kazandığını gelecek için bir kenara koymayıp, ailesinin kişisel ihtiyaçları için harcayan "beraber olur yaparız genciz" dediğimde ters cevaplar veren, konuşmak istemeyen hatta bitirmek isteyen biri konusunda endişe duymaz mısınız?

Valla guzelm belki biraz bilmis gibi konusucam ama insan kaderini yasar insanda ya daha iyi yada daha kotu yapar zamana birak mantigini vicdaninla birlikte kullanamazsn ama mantikli dusunursen sen karli cikarsin bana kiymet vermeyene de bn kiymet vermem sahsen

Evin tek erkeği değilmiş, bir erkek kardeşi daha varmış.

olabilir onu ben de okudum. erkek kardeşi de onun ailesi sonuçta. aile ile ilişkilerine kimsenin karışma hakkı yok. evlenirler evinin kesesinden gider amenna fikir söylenir ama ortada evlilik yok bir şey yok erkek arkadaşının gelirini ailesine nasıl yedirdiği konusunda dertlenmesi için hakkı yok.

Eminim sizde olsanız dertlenmezdiniz başkasının başında olunca ne kadar kolay böyle konuşmak değil mi:) Kusura bakmayında evlilik konusunda ilerliyorlarsa elbette konu sahibi gidişatı düşünecek. Evlilik yolunda ilerliyorken, annesinin botoxu ve bir üst model telefon çokta önemli değil kanımca. Ve siz buna bozulmasına hakkınız yok diyorsunuz evlilik tek kişilik olmuyor değil mi. İkiside birbirinden sorumludur. Bende sevgilimin herşeyine karışırım. Ciddi düşünüyorsak beni de ilgilendirir yaptığı herşey.. Konu sahibinin de sevgilisinde sorumluluk araması en mantıklı ve en hakkı olanı..

Ben konu sahibine hak verdim baştan sona kadar da okudum hepsini
Evlilik öncesi kişilerin maddi durumları ortaya döküp ortak hayata dair planlar yapması kadar normal bir şey yok
Elbette bekar adam ailesine istediği gibi harcar ama evlilik niyetindeyse, evleneceği kadının maddi durumunu göz önüne alabiliyorsa, konu sahibi de evleneceği adamın maddi yönünü dikkate alabilir
Ben evlendiğimde ailemden yardım almamak için para biriktireyim ama eşim bir şey yapmasın bir de onun borcunu ödeyeyim yok ya! Şahsen ben borçsuz evlenmek istiyorsam, eşim de o zihniyette olmalı
Ben konu sahibinin erkek arkadaşını sorumsuz, zora gelemeyen, günü birlik yaşayıp çaba göstermeye de gönlü olmayan biri olarak gördüm

peki siz benim ne yaşadığımı ve nasıl bir insan olduğumu bilmeden hakkımda böyle konuşmak kolay diye yorum yapın.
ben de size buyrun sevgilinizin her şeyine karışın bakalım ne yaşayacaksınız diyeyim.
acaba kim neye nasıl kolay konuşuyor? yaşamadan bilemezsiniz..

Milletin ciktigi tatilden size ne ya hu!? Ilerde colugun cocugun olursa sen cikmazsin madem.

Madem egitiminiz cok iyi calisip evinizi arabanizi alirsiniz hazira konmazsiniz herseyinizde ortak olur.

Ayrica adam mudurse bundan sonra yapacaklarina bakarim ben. Isi gucu olduktan sonra evi arabasi olmasa ne olur.

Hayır kesinlikle sizin üzerinizden yazmıyorum. Yanlış anlamışsınız sanırım ben genel olarak bahsediyordum. Herkesin kendine göre zor hayatı var.. Sizce annesinin botoxu ve aynı telefonun bir üst modeli çok mu gerekli bir gider?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…