selam kızlar. yeni üyeyim derdimi kimseye anlatamadım sizlerden yardın almak istedim. benim bir yıllık bi ilişkim oldu benden tam 20 yaş büyüktü. ilk başlarda ben çok kaçtım o kovaladı sosyal hayatımdan hiç ödün vermedim normal erkek arkadaşlarımla görüştüm. sonra bu benim hayatımı yargıladı büyük kavalar ettik. aslında her kavga birbirimizi daha iyi anlamamıza ve daha çok sevmemize sebep oldu bence. kısacası ben buna aşık oldum. sonra ben ne kadar çok seversem o bir adım daha uzaklaştı sanki. benimki de inat ya daha çok bağlandım kendimden ödün vermeye çalıştım. erkek arkadaşlarımla bağlarımı kestim. çok kıskanıyor diye numaramı sosyal medya hesaplarımı değiştirdim. ben sevmeye çalıştıça o bana güvenilmez biri olduğumu hissettirdi. bende daha çok kanıtlamaya çalıştım kendimi. sonra ben hamile kaldım. istemedi tehdit etti sahip çıkmam rezil olursun falan.memurum bide doğuda küçücük b yer herkes yabancı. korktum bende aldırdım. uzun bi süre de etkisinden çıkamadım. sonra bu defalarca yalvardı evlenelim herşeyi unutalım teklifleriyle yine geldi. salaklık bende biliyorum tekrar kabul ettim. daha kötü oldu.biribimize olan saygıyı yitirdik. acılarım da dinmedi pişmanlıklarımda. iki gün önce şiddetli bi kavgayla ayrıldık. bana oru..sun sen dedi. işte o an nutkum tutuldu. onca emek verdiğim ömrümün en güzel çağlarını nice pişmanlıklarla dolduran adam bana hakaret etti. tamam ya dedim bitti öldürecem ben bunu ciddi ciddi. ben biteceksem oda bitsin dedim yaşamak istemedim ben yaşamayacaksam oda yaşamasın dedim yani. şimdiyse kocaman bi evde yabancı bi yerde ne yapacağımı bilmeden oturuyorum. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kızlar kendimi çok büyük bi çıkmazda hissediyorum lütfen yardım edin
istiyebilirim ama her memur gibi haziran ayında. inan ki tüm yollar ona çıkıyor küçük bi yer her gün görüyorum..
Aynen öyle hepsine katılıyorum dediklerinin.Sizin gibi cahillerin günahının bedelini daha dogmadan ölen bebekler ödüyo ya ona üzülüyorum... bide profil resminde bebek var vicdanımızı mı sınıyosunuz?Sizden 20 yaş büyük birinden ne beklediniz ki ben daha okumadan tahmin ettim sonunu.. Tabi konu fake değilse.Nokta.
Valla kusura bakma canım da bir bebek katilinin gençliğine de yazık olsunGençliğine yazık olmuş
Daha iyi yapmayacak ama sende aptallık yapıp o adam için ölüp bitme halabakın bayanlar yaşamaya çalıştığım yerde derdimi anlatabileceğim tek bi insan bile yok belki çoğunuzun görmediği ücra yerler bana yol göstereceğinize kötü konuşacaksanız hiç konuşmayın kendimi bi çıkmazda buldum ve kendi hemcinslerimden yardım almak istedim olayları da dürüstçe anlattım. üstüme gelmek daha mı iyi yapacak herşeyi
Kimseyi yargılamak istemem Ama ben evlenmeden ilişkiye çok karşıyım. Ve üstüne hamile kalıp bebeği aldırmışsın zaten ilişkiue girerek büyük günah işledin bi de bi cana kıymışsın. Yani anlamıyorum kaç yaşındasın acaba yaşlı başlı adam da ne buldun yaselam kızlar. yeni üyeyim derdimi kimseye anlatamadım sizlerden yardın almak istedim. benim bir yıllık bi ilişkim oldu benden tam 20 yaş büyüktü. ilk başlarda ben çok kaçtım o kovaladı sosyal hayatımdan hiç ödün vermedim normal erkek arkadaşlarımla görüştüm. sonra bu benim hayatımı yargıladı büyük kavalar ettik. aslında her kavga birbirimizi daha iyi anlamamıza ve daha çok sevmemize sebep oldu bence. kısacası ben buna aşık oldum. sonra ben ne kadar çok seversem o bir adım daha uzaklaştı sanki. benimki de inat ya daha çok bağlandım kendimden ödün vermeye çalıştım. erkek arkadaşlarımla bağlarımı kestim. çok kıskanıyor diye numaramı sosyal medya hesaplarımı değiştirdim. ben sevmeye çalıştıça o bana güvenilmez biri olduğumu hissettirdi. bende daha çok kanıtlamaya çalıştım kendimi. sonra ben hamile kaldım. istemedi tehdit etti sahip çıkmam rezil olursun falan.memurum bide doğuda küçücük b yer herkes yabancı. korktum bende aldırdım. uzun bi süre de etkisinden çıkamadım. sonra bu defalarca yalvardı evlenelim herşeyi unutalım teklifleriyle yine geldi. salaklık bende biliyorum tekrar kabul ettim. daha kötü oldu.biribimize olan saygıyı yitirdik. acılarım da dinmedi pişmanlıklarımda. iki gün önce şiddetli bi kavgayla ayrıldık. bana oru..sun sen dedi. işte o an nutkum tutuldu. onca emek verdiğim ömrümün en güzel çağlarını nice pişmanlıklarla dolduran adam bana hakaret etti. tamam ya dedim bitti öldürecem ben bunu ciddi ciddi. ben biteceksem oda bitsin dedim yaşamak istemedim ben yaşamayacaksam oda yaşamasın dedim yani. şimdiyse kocaman bi evde yabancı bi yerde ne yapacağımı bilmeden oturuyorum. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kızlar kendimi çok büyük bi çıkmazda hissediyorum lütfen yardım edin
bakın bayanlar yaşamaya çalıştığım yerde derdimi anlatabileceğim tek bi insan bile yok belki çoğunuzun görmediği ücra yerler bana yol göstereceğinize kötü konuşacaksanız hiç konuşmayın kendimi bi çıkmazda buldum ve kendi hemcinslerimden yardım almak istedim olayları da dürüstçe anlattım. üstüme gelmek daha mı iyi yapacak herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?