- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 30
mecbur doğuracaktın da paşalar gibi bakacaktın da yazan kadınlar nerede yaşıyor İsviçre de mi
değil doğunun ücra köşesinde İstanbul'un orta yerinde babasız çocuk bakmaya çalışan kadına rahat vermezler
konu sahibi senin tek çözüm yolun o adamdan uzaklaşmak senden çaldığı onca sene varken daha fazlasını bu adam için heba etme
çıkar aklından ölüm düşüncelerini
hangi gerekçeler kabul ediliyor araştırsanızburdan 8 ay sonra batıya tayin isteyebiliyorum birde gerekçe gösterip yönetici insiyatifine bağlı olarak başka bi doğu ilçesine gidebiliyorum
Babanızmune belkide bu kadar hata yapmamın sebebi babamdır. beni hiç sevemedi hiç yetemedim ona. bazen düşünüyorum da acaba ondan sevgi göremedim diye mi benden yaşça büyük olan birine bu kadar bağlandım diye düşünüyorum
hangi gerekçeler kabul ediliyor araştırsanız
bence sizin önceliğiniz o adamdan uzaklaşıp yeni bir hayat kurmak olmalı
madem bir halt yedin çocuğu da doğuracaktın bakacaktın yazanlar olmuş onlar için yazdımMecbur doğursun baksın diyen yok ki o çocuk sadace kadının mı tek başına mı yaptı onu? Ama bile bile yirmi yaş büyük biriyle korunmasız her türlü şeyi yaşamak cahillikten başka bişey değil, hele de bu saatten sonra o adamla asla yüz yüze bile gelmemeli konu sahibi
bence gitmelisin ne kadar görmesen o adamı hem daha çabuk iyileşirsin hem de böyle ölmek öldürmek gibi kötü düşünceler aklına gelmez8 aylığına başka bi ilçeye gitmeli miyim?
O değil de profildeki bebek kim ?
Yaş farkına takilmadim insan her yaşta sever de aşık da olur. Bunu sizinle arasında 3 4 yaş olan biride yapabilirdi. Karaktersizligi yasa bağlamak pek mantıklı değil
genelde çok büyük yaşlarda erkeklerle olan kadınlar da baba sevgisi eksikliği oluyormuşBabanızevet bu etken olabilir, biz kız çocukları babalarımızı çok farklı bir yere koyarız, onların sevgisi anne sevgisi kadar önemlidir, babamızın biricik kızı olmayı, saçımızı okşamasını isteriz, baba sevgisinin eksikliği baba gibi sevecek birinin arayışına girmemize neden olabilir.
Zaten gençken yaptığımız bazı hatalarda hepsi değil ama bazılarında ailemizin bizi yoksun bıraktığı sevgi ve şefkat eksikliği yüzündendir.
Kimse hayatını mahvetmek istemez, kim ister ki kendini uçurumun kenarına getirip boşluğa bırakmayı.
Hemde gencecik bir kızken, hayatta yaşanacak onca güzellik varken.
Öldürmeyen acı güçlendirir, siz meslek sahibi bir kadınsınız, yaşadıklarınızda tecrübe kattı, eminim yeniden ayağa kalkacaksınız, kendinize inanın yeter.
o zaman bence profilinizde ki resmi değiştirin sizi buradan tanıyan çıkabiliro benim en küçük kardeşim şimdi kocaman oldu
Bende sizinle aynı şeyi düşünüyorum ama tabii bir psikolog, psikiyatr daha uzmanca değerlendireceğinden temkinli yazmaya çalıştım.genelde çok büyük yaşlarda erkeklerle olan kadınlar da baba sevgisi eksikliği oluyormuş
bu yüzden hayatında ki baba boşluğunu babası yaşındaki sevgiliyle doldurmaya çalışıyorlar bence
adamlarında maalesef ne istediği ortada oluyor
O resmi degistirin yine de. Gecmis olsun. Unutmaya calisin. Önünüze bakin.o benim en küçük kardeşim şimdi kocaman oldu
o benim en küçük kardeşim şimdi kocaman oldu[/QUOTE
Fotoyu kaldır bence tanıyan eden olur ; Özelini seni tanıyan her hangi birinin, bilmesine gerek yok ! Bence o adamdan kurtulduğuna sevinmelisin ... hiç burada ahlak bekçiliği yapmicam. Özgür bir bireysin... Sana tavsiyem başka yere geçici görevlendirmeyle bile olsa gitmen yönünde bu adamla asla olmaz san or.. diyen adam adam diildir. Değer veren erkek böyle olmaz direkt kullanmış seni ve sevmiyor . Bir iyilik yap kendine sen kendini sev ! güzel bir sayfa aç hayatında.
Cok yazik olmus en guzel caglarini bu adam demeyecm bu pislik icin mi harcadin ne guzel meslegn elinde ne ugrastn bununla ya bi de hamilelik aldırmak falan hem cok gunaha grdin hemde gelecegni mahvettin canm uzuldum grcekten pislik sna o.. Diyorsa seni oyle gordu demek ki kullandi ciddi olsa sewdigi kadindan cocugunu aldrtmazdi sahip cikardi birak ya nasl sinirlndim tayin iste cek git oralardan bi dha ayni hatays sakin dusme canm kendni kurtar hicde bulasma değmez boylelerineselam kızlar. yeni üyeyim derdimi kimseye anlatamadım sizlerden yardın almak istedim. benim bir yıllık bi ilişkim oldu benden tam 20 yaş büyüktü. ilk başlarda ben çok kaçtım o kovaladı sosyal hayatımdan hiç ödün vermedim normal erkek arkadaşlarımla görüştüm. sonra bu benim hayatımı yargıladı büyük kavalar ettik. aslında her kavga birbirimizi daha iyi anlamamıza ve daha çok sevmemize sebep oldu bence. kısacası ben buna aşık oldum. sonra ben ne kadar çok seversem o bir adım daha uzaklaştı sanki. benimki de inat ya daha çok bağlandım kendimden ödün vermeye çalıştım. erkek arkadaşlarımla bağlarımı kestim. çok kıskanıyor diye numaramı sosyal medya hesaplarımı değiştirdim. ben sevmeye çalıştıça o bana güvenilmez biri olduğumu hissettirdi. bende daha çok kanıtlamaya çalıştım kendimi. sonra ben hamile kaldım. istemedi tehdit etti sahip çıkmam rezil olursun falan.memurum bide doğuda küçücük b yer herkes yabancı. korktum bende aldırdım. uzun bi süre de etkisinden çıkamadım. sonra bu defalarca yalvardı evlenelim herşeyi unutalım teklifleriyle yine geldi. salaklık bende biliyorum tekrar kabul ettim. daha kötü oldu.biribimize olan saygıyı yitirdik. acılarım da dinmedi pişmanlıklarımda. iki gün önce şiddetli bi kavgayla ayrıldık. bana oru..sun sen dedi. işte o an nutkum tutuldu. onca emek verdiğim ömrümün en güzel çağlarını nice pişmanlıklarla dolduran adam bana hakaret etti. tamam ya dedim bitti öldürecem ben bunu ciddi ciddi. ben biteceksem oda bitsin dedim yaşamak istemedim ben yaşamayacaksam oda yaşamasın dedim yani. şimdiyse kocaman bi evde yabancı bi yerde ne yapacağımı bilmeden oturuyorum. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kızlar kendimi çok büyük bi çıkmazda hissediyorum lütfen yardım edin
Ağzınıza sağlık +1O çocuğu doğursaydın.O adama kendini ömürboyu mahkum etseydin.Ailenin ve çevrenin baskısından korkup o adamla
sana o.....u diyen adamla evlenseydin.Sonra gelsin dayaklar gitsin hakaretler bir hayata mahkum olsaydın.
O çocuk annesine o....u diyen bir babaya mahkum olsaydı.Ailen kahrolsaydı.
Bunlar ne için çocuğu aldırmamak için.Burada hergün bir sürüsünü okuyoruz.Hakarete uğrayıp dayak yiyip kazara!!!
hamile kalan ve tırımtırım kaçıcak yer arayan kadınları.Maddi manevi bakılamıyacak çocuk doğurulmamalı.
İstem dışı hamile kaldınız diye o çocuğu bu bataklığa sokmamalı o anne.Sokaklar o ailelerin çocuklarıyla dolu.
Bunun acılarını toplum olarak hepimiz yaşıyoruz.
Çok geçmiş olsun.Sen doğrusunu yapmışsın.O çocuğu böyle bir babaya böyle bir hayata mahkum etseydin inan
üzüntün daha çok olacaktı.Geçti bitti yoluna bak.
koskoca moruk ya yasa bak 20 yas ve sen daha çıtırsın.olmaz zaten düsünsene cocuk olsa ona dede der.seni kısıtlamalar neden bılıyormusun ezmek istemıs kıskanıyor senı ama ask kıskanclıgı değil ondan üstün oldugun için.iyi cocuk yapmamıssın bu moruk cekılmez.önüne delıkanlı senı mutlu edecek bırılerı illa cıkar.dua et calısıyorsun veya dua et evli olsan cocukların olsa calısmazan ne yapardın?yol ver ask falan hıkaye terbiyesız moruk de ona benım adımaselam kızlar. yeni üyeyim derdimi kimseye anlatamadım sizlerden yardın almak istedim. benim bir yıllık bi ilişkim oldu benden tam 20 yaş büyüktü. ilk başlarda ben çok kaçtım o kovaladı sosyal hayatımdan hiç ödün vermedim normal erkek arkadaşlarımla görüştüm. sonra bu benim hayatımı yargıladı büyük kavalar ettik. aslında her kavga birbirimizi daha iyi anlamamıza ve daha çok sevmemize sebep oldu bence. kısacası ben buna aşık oldum. sonra ben ne kadar çok seversem o bir adım daha uzaklaştı sanki. benimki de inat ya daha çok bağlandım kendimden ödün vermeye çalıştım. erkek arkadaşlarımla bağlarımı kestim. çok kıskanıyor diye numaramı sosyal medya hesaplarımı değiştirdim. ben sevmeye çalıştıça o bana güvenilmez biri olduğumu hissettirdi. bende daha çok kanıtlamaya çalıştım kendimi. sonra ben hamile kaldım. istemedi tehdit etti sahip çıkmam rezil olursun falan.memurum bide doğuda küçücük b yer herkes yabancı. korktum bende aldırdım. uzun bi süre de etkisinden çıkamadım. sonra bu defalarca yalvardı evlenelim herşeyi unutalım teklifleriyle yine geldi. salaklık bende biliyorum tekrar kabul ettim. daha kötü oldu.biribimize olan saygıyı yitirdik. acılarım da dinmedi pişmanlıklarımda. iki gün önce şiddetli bi kavgayla ayrıldık. bana oru..sun sen dedi. işte o an nutkum tutuldu. onca emek verdiğim ömrümün en güzel çağlarını nice pişmanlıklarla dolduran adam bana hakaret etti. tamam ya dedim bitti öldürecem ben bunu ciddi ciddi. ben biteceksem oda bitsin dedim yaşamak istemedim ben yaşamayacaksam oda yaşamasın dedim yani. şimdiyse kocaman bi evde yabancı bi yerde ne yapacağımı bilmeden oturuyorum. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kızlar kendimi çok büyük bi çıkmazda hissediyorum lütfen yardım edin
Bişey yapmayacansin sana or..pu diyenselam kızlar. yeni üyeyim derdimi kimseye anlatamadım sizlerden yardın almak istedim. benim bir yıllık bi ilişkim oldu benden tam 20 yaş büyüktü. ilk başlarda ben çok kaçtım o kovaladı sosyal hayatımdan hiç ödün vermedim normal erkek arkadaşlarımla görüştüm. sonra bu benim hayatımı yargıladı büyük kavalar ettik. aslında her kavga birbirimizi daha iyi anlamamıza ve daha çok sevmemize sebep oldu bence. kısacası ben buna aşık oldum. sonra ben ne kadar çok seversem o bir adım daha uzaklaştı sanki. benimki de inat ya daha çok bağlandım kendimden ödün vermeye çalıştım. erkek arkadaşlarımla bağlarımı kestim. çok kıskanıyor diye numaramı sosyal medya hesaplarımı değiştirdim. ben sevmeye çalıştıça o bana güvenilmez biri olduğumu hissettirdi. bende daha çok kanıtlamaya çalıştım kendimi. sonra ben hamile kaldım. istemedi tehdit etti sahip çıkmam rezil olursun falan.memurum bide doğuda küçücük b yer herkes yabancı. korktum bende aldırdım. uzun bi süre de etkisinden çıkamadım. sonra bu defalarca yalvardı evlenelim herşeyi unutalım teklifleriyle yine geldi. salaklık bende biliyorum tekrar kabul ettim. daha kötü oldu.biribimize olan saygıyı yitirdik. acılarım da dinmedi pişmanlıklarımda. iki gün önce şiddetli bi kavgayla ayrıldık. bana oru..sun sen dedi. işte o an nutkum tutuldu. onca emek verdiğim ömrümün en güzel çağlarını nice pişmanlıklarla dolduran adam bana hakaret etti. tamam ya dedim bitti öldürecem ben bunu ciddi ciddi. ben biteceksem oda bitsin dedim yaşamak istemedim ben yaşamayacaksam oda yaşamasın dedim yani. şimdiyse kocaman bi evde yabancı bi yerde ne yapacağımı bilmeden oturuyorum. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kızlar kendimi çok büyük bi çıkmazda hissediyorum lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?