ne yapacağımı bilmiyorum:(

Haktır arkadaşım ben mesela şimdi sana gıcık oldum yapıp bi tane aldıracam sırf hakkımı kullanmak için. Ne gereksiz insanlarsınız ya.
Haktır arkadaşım ben mesela şimdi sana gıcık oldum yapıp bi tane aldıracam sırf hakkımı kullanmak için. Ne gereksiz insanlarsınız ya.
sende iğrenç Bi insansın bu nasıl bir konuşma şekli ya Bi cana kıymayı nasıl bu kadar hafife alarak konuşabiliyorsunuz tiksindim senden şuan vicdansız

konu sahibi sana katil diyen beyinlere aldırma sen zaten bu kararı kolay almamışsındır bundan eminim.bu konuda kendi vicdanın hariç kimseye hesap vermek zorunda değilsin herkes kendi hayatına bakacak.

bence boşan ve kurtul.yeni bir hayata başla.kendi yolunu çiz.

Anlamıyorum böyle tazecik çıtır kızlar niye kendilerine bu kadar yaşlı sevgili bulup kendilerini ezdiriyorlar mi ? Canim daha gençliğinin en güzel yaslarindasin. Yapmışsın bi hata evet ama neresinden dönerse kardir. Memurmussun bak atama işte gidebiliyorsan başka şehre git. Aile engeli varsa o zaman bişey diyemem tabi. Ama.mutlaka numaranı değiştir sosyal hesaplardan engelle. Arkadaş varsa ortak onunla konuş sana ulaşmasına sakin izin verme. Çünkü bu durmaz 1 haftaya gelir gene pişmanım affet diye. Sakın affetme işte o zaman hayatının hatasını yaparsın. Bak.gelecegini gör bu adamla devam edersen bunların daha kotusunu yasarsin.

Ne için olur elin antrepoz adamıyla adam evliydi kesin
Savcılığa git koruma talebinde bulun daha 22 yaşındasın onu
öldürüp hapse girip hayat kararır git binlerce bekar var hayatını kur

sende iğrenç Bi insansın bu nasıl bir konuşma şekli ya Bi cana kıymayı nasıl bu kadar hafife alarak konuşabiliyorsunuz tiksindim senden şuan vicdansız

O kadar komiksiniz ki size sadece gülüyorum. Lütfen sizin gibiler benden tiksinsin doğru yolda olduğumu böyle daha iyi anlıyorum.

Anne karnındaki fetüse 120 günlükken ruh üflenir. Kürtaj süreci de sınırı 10 haftadır yani 70 gün.
Bu kanunu koyanlar kafalarından sallamadılar heralde 10 hafta süresini.
O çocuğa iyi bir gelecek iyi bir hayat sağlıklı bir aile ortamı sunamayacaksa neden doğursun yahu?
Suriyelileri görüyorsunuz korunma bilinci yok doğur da doğur ee çocuklar ne halde onu da görüyorsunuz. Bir sürü yaralamalar cinayetler işleniyor ruh sağlığı bozuk binlerce insan var niye? Sağlıklı düzgün bir ortamda büyümedikleri için. Konu sahibi canını kurtarmaya çalışıyor bazı üyeler de katilsin diyor pes ya hala böyle düşünen yargılayan insanların olması ne üzücü.
Evinde çayını içerken ya da iş yerinde kahvesini löpürdetirken iki üç tuşa basarak katil yazmak ne kadar da kolay. Gerçekten yazık.
Konu sahibi umarım o heriften kurtulup yeni bir hayata başlayabilirsin, Allah yardımcın olsun.

Cok kotu olmus ama bana yine barsirsiniz gibi geliyor. Zaten en buyuk hataniz çocuk aldirdiktan sonra tekrar onu affetmeniz olmus

ay vallahi burda bazı kadınların yorumunu okuyunca şok oluyorum..
kadın gelmiş yardım istemiş siz resmen kadını suçluyorsunuz
oda biliyor nerelerde suçlu olduğunu..
ayıp ya.. kimin ne yaşayacağı belli olmaz
burda öyle konuşuyorsunuz ama aynı şeyler sizin başınıza yakınınıza da gelebilir..
lütfen biraz hoşgörü..
konu sahibi;
canını sıkma daha fazla ve lütfen kendine o adamın asla olmayacağı bi hayat kur. yaşadıklarından ders çıkar. ve tevbe et.
allah yardımcın olsun.
allah sana doğru yolu gösterir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…