- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
Yasal hak öyle mi? İçine edeyim öyle hakkın. Katiller..... Hepiniz katilsiniz.Konu sahibi siz yasal hakkınızı kullanmışsınız.Kimsenin bunu yargılamaya hakkı yok,kendi doğruları ile yaşar herkes.
Sizin için kötü bir deneyim olmuş ama önünüzde uzun bir zaman var,bu da size ders olsun,tekrar dönmeyin.
Valla kusura bakma canım da bir bebek katilinin gençliğine de yazık olsun
Yasal hak öyle mi? İçine edeyim öyle hakkın. Katiller..... Hepiniz katilsiniz.
Üyelik den men edilcem belki ama hep savunduğum şeyi burda da savunmaya devam edcem. Çocuk aldırma bir hak değildir? Özgürlük başkasının özgürlüğüne girdiğin anda biter. O çocuk ana rahmine düştüğü anda bir bireydir.ve bu kadın cismi kadın! O bebeğin bireyin yaşama hakkını elinden almıştır. Yazıklar olsun
Biraz haddinizi bilin ya ne biçim insansınız.
Valla kusura bakma canım da bir bebek katilinin gençliğine de yazık olsun
ne istiyosun sen benden ya. çekip vursa mıydım kendimi ne yapsaydım? herkesin hayatını kendi hayatınız gibi mi zannediyorsunuz. bakın bayan tekrar ediyorum burda benim dilimi konuşan sayısı bile az. korktum ya korktum. çok mu memnunum zannediyorsun? etrafımda kimse olmayınca belki burda biri yol gösterir sandım ama görüyorum ki yol göstermekten çok yargılamaya alışmışşısınız.
ne istiyosun sen benden ya. çekip vursa mıydım kendimi ne yapsaydım? herkesin hayatını kendi hayatınız gibi mi zannediyorsunuz. bakın bayan tekrar ediyorum burda benim dilimi konuşan sayısı bile az. korktum ya korktum. çok mu memnunum zannediyorsun? etrafımda kimse olmayınca belki burda biri yol gösterir sandım ama görüyorum ki yol göstermekten çok yargılamaya alışmışşısınız.
Ah birde sorduğumuz sorulara filan cevap versen ...[/QUOT adana benim memleketim doğu görevi yapıyorum ben şuan ve evet ailem var ama görüşmüyorum
Bazen dünya'lı olduğum için utanıyorum resmen
Sırf inat olsun diye çocuk yapıp aldırcam nedir ya
İnanmıyorum yorumlara yahu, terbiyesize bak.
Üyelikten değil, toplumdan ihraç edilmelisin.
Hadsiz, okuyorsundur bunları.
Kimse keyiften çocuk aldırmak için aldırmıyor arkadaşım, kaldı ki sen kimsin yani insanlara hakaret edebilirsin.
Sen Allah mısın ki yargılarsın nesin yani.
Evet keşke olmasaymış, olmuş.
Bundan sonra önüne bakmalısın.
Uzak dur o adamdan. Sana zarar veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?