Ne yapacagimi bilmiyorum :((

Değer vermek derken?
yani ben bugüne kadar haksizsam bile her zaman beni savundu ailesine karşı günde belki 5 defa arar beni özel günlerimizi asla unutmaz sürprizleri çoktur bana başından beri diyor benimle kiraya varsan çıkalım ama.işte maddi durum olmadığı için.kabul edemiyorum kirayi

çünkü benim bi meslegim yok burda sadece tarlaya gider kadınlar esimde benim iyiliğimi istediği için tarlaya gondermez
Peki tarlaya gidenler keyfinden gitmiyor di mi?
Emek olmadan yemek olmaz derler bizde.
Para olmadan boncuk mu dağıtacaksınız eşya ya da ev için?

Peki tarlaya gidenler keyfinden gitmiyor di mi?
Emek olmadan yemek olmaz derler bizde.
Para olmadan boncuk mu dağıtacaksınız eşya ya da ev için?

orası öyle tabi ama eşim istemedikten sonra ben ne yapabilirim ki

Sizin yapacaginiz bir care kalmamiski bu durumda hangi yone baksaniz siyrilmak icin kapilar kapali olan olmus mecbur idare etmek zorundasiniz baska cikar yol birakilmamiski hem o nedenle iyi gecinmeye devam etmek durumundasiniz.Kendim ettim kendim buldum misali.Yapacak birsey yok.

Tüm bunlar değer vermek değil olması gerekendir.
Ayrıca senin şu içinde bulunduğun durumu başka hiçbir kadına kabul ettiremez zaten.

Eşiniz de 25 yaş altı değil mi?
İki çocuğu, üstelik kardeş sayılan iki çocuğu evlendirmiş aileleriniz. Yazık.

Allah razı olsun cnm güzel yorumun için haklisin deneyelim kirada olmayı yapamazsak artik mecbur donecez geri eşim fırıncı cnm

Eşiniz de 25 yaş altı değil mi?
İki çocuğu, üstelik kardeş sayılan iki çocuğu evlendirmiş aileleriniz. Yazık.
eşim 24 yaşında neden kardeş olalım ki anlamadim dinimizde hala ogluyla evlenilmez onlar kardeştir haramdir diye bi hadis var acaba ? Saçma sapan yorum yapmayin lütfen

Melek bebek yokken ona uğraşırken açıktan ünv oku eğer lise bitmediyse lise oku
Evlenirken söz verilmiş tutulmamış şimdi yeniden ileri bir tarih verilmiş o zaman zarfında oku sende
Çocuk olsa bakacak da insan çok asgari ücretle geçinmek kolay değil tabi ama okursan iş bulursun
Sadece şöyle söyleyebilirim ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin...
Elinde mesleğin olursa rahat rahat gidersin

Arkadaslar bende akraba evliligine karsiyim ama hanim efendinin sorunu baska oraya odaklanalim bunu basina kakalamayalim onlarin secimi tercihi biz yardimci olmak istiyorsak olalim bi sekilde... ha sende akraba evliligine meyilli gozukuyorsun diye demeyin sakin ben ki kuzenlerimle ayni yatakta uyumus insanim ve biz abla abi kardes gibi buyuduk :) hep birlikte kimin ne derdi olsa birbirimize kosariz ( bunu beni yargilamayin diye dedim )

Konusa sahibi melek hanim size gelince bundurumda ya 1400 tl ile ayri eve cikip deneyeceksiniz yada tarlada olsa calismaya calisicaksiniz. Ayrica calismayi kafaniza koyarsaniz illaki esinizi ikna edersiniz ben inaniyorum tarla olmazsa baska bisey olur yeterli kararinizda istikrarli olun.. altin mevzusunu yeni okudum halaniz daha 3 oglunu daha evlendiricek bence onlardan beklentiniz olmasin !

Eşin adam olsun evi ayırsın. Senlik bi durum yok. Üstelik takılarınızı da almışlar e yuh yanii
eşim adam zaten ! Bana başından beri diyor kabulsen kiraya çıkalım diye haddinizi bilin lütfen insanların kalbini kırmak ne kadar hosunuza gidiyor ?

eşim 24 yaşında neden kardeş olalım ki anlamadim dinimizde hala ogluyla evlenilmez onlar kardeştir haramdir diye bi hadis var acaba ? Saçma sapan yorum yapmayin lütfen

Dini yorum yasak.
Belli ikinizin de çok küçük olduğu. evlilik olgunluğunda değilsiniz.

Senin ailen nasıl müsade ediyor bütün bunlara?
Kız ailesi evladı çalışsın, kazansın, muhtaç olmasın derler ya.
canım ailem onlarla kalmamdan yana çünkü onlarda biliyor kirada bu maaşla gecinemeyecegimizi hem ben yıllarca tarlada çalıştım artik çalışmak istemiyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…