yani ben bugüne kadar haksizsam bile her zaman beni savundu ailesine karşı günde belki 5 defa arar beni özel günlerimizi asla unutmaz sürprizleri çoktur bana başından beri diyor benimle kiraya varsan çıkalım ama.işte maddi durum olmadığı için.kabul edemiyorum kirayiDeğer vermek derken?
Peki tarlaya gidenler keyfinden gitmiyor di mi?çünkü benim bi meslegim yok burda sadece tarlaya gider kadınlar esimde benim iyiliğimi istediği için tarlaya gondermez
anlamadim daha detaylı konuşursanız yorum yazabilirimHimmm evet halamin oglu da bana deger verir ,dayisinin kiziyim ya
Neyse no comment....
Peki tarlaya gidenler keyfinden gitmiyor di mi?
Emek olmadan yemek olmaz derler bizde.
Para olmadan boncuk mu dağıtacaksınız eşya ya da ev için?
Tüm bunlar değer vermek değil olması gerekendir.yani ben bugüne kadar haksizsam bile her zaman beni savundu ailesine karşı günde belki 5 defa arar beni özel günlerimizi asla unutmaz sürprizleri çoktur bana başından beri diyor benimle kiraya varsan çıkalım ama.işte maddi durum olmadığı için.kabul edemiyorum kirayi
yani ben bugüne kadar haksizsam bile her zaman beni savundu ailesine karşı günde belki 5 defa arar beni özel günlerimizi asla unutmaz sürprizleri çoktur bana başından beri diyor benimle kiraya varsan çıkalım ama.işte maddi durum olmadığı için.kabul edemiyorum kirayi
Allah razı olsun cnm güzel yorumun için haklisin deneyelim kirada olmayı yapamazsak artik mecbur donecez geri eşim fırıncı cnmAnliyorum canim mutlaka zordur evli degilim ama tahmin edebiliyorum zorlugunu ben bile bazen ailemden ayri yaşamak istiyorum :) o halde aile buyukleriyle bir konusun biz bir kiraya cikalim deneyelim diyin bize gucenmeyin diyin insallah hersey duzelir diyin diger ogullariniz evlenince daha da kalabalik oluruz gibisinden cümleler kurun ki bu bir gercek o zaman dsha da guc olurumudunuz olsun tatli dille konusun bir kac ay kirada yasamayi deneyin en mutevazisinden :) Allah illaki yardimci olucaktir olmadi zaten tekrar yanlarina dönersiniz yapacak baska bir cozum goremedim ben... bu arada esin ne calisiyor ?
eşim 24 yaşında neden kardeş olalım ki anlamadim dinimizde hala ogluyla evlenilmez onlar kardeştir haramdir diye bi hadis var acaba ? Saçma sapan yorum yapmayin lütfenEşiniz de 25 yaş altı değil mi?
İki çocuğu, üstelik kardeş sayılan iki çocuğu evlendirmiş aileleriniz. Yazık.
Senin ailen nasıl müsade ediyor bütün bunlara?orası öyle tabi ama eşim istemedikten sonra ben ne yapabilirim ki
eşim adam zaten ! Bana başından beri diyor kabulsen kiraya çıkalım diye haddinizi bilin lütfen insanların kalbini kırmak ne kadar hosunuza gidiyor ?Eşin adam olsun evi ayırsın. Senlik bi durum yok. Üstelik takılarınızı da almışlar e yuh yanii
eşim 24 yaşında neden kardeş olalım ki anlamadim dinimizde hala ogluyla evlenilmez onlar kardeştir haramdir diye bi hadis var acaba ? Saçma sapan yorum yapmayin lütfen
canım ailem onlarla kalmamdan yana çünkü onlarda biliyor kirada bu maaşla gecinemeyecegimizi hem ben yıllarca tarlada çalıştım artik çalışmak istemiyorum gerçektenSenin ailen nasıl müsade ediyor bütün bunlara?
Kız ailesi evladı çalışsın, kazansın, muhtaç olmasın derler ya.
tamam öyle değil ama öyle olsunDini yorum yasak.
Belli ikinizin de çok küçük olduğu. evlilik olgunluğunda değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?