ben onlar kötüdür demiyorum sadece eşimle ayrı olmak istiyorum..ailem sabret diyor çünkü onlarda biliyor kirada bu maaşla yapamayacağımızıMadem "cok cok iyiler" neden ayri eve cikmak istiyorsun.Ailen ne diyor bu duruma.
tamam cnm Allah razı olsun bi sen anladın beni eşimle konuşayım yine bi sekilde bi işte calismaliyim galibaArkadaslar bende akraba evliligine karsiyim ama hanim efendinin sorunu baska oraya odaklanalim bunu basina kakalamayalim onlarin secimi tercihi biz yardimci olmak istiyorsak olalim bi sekilde... ha sende akraba evliligine meyilli gozukuyorsun diye demeyin sakin ben ki kuzenlerimle ayni yatakta uyumus insanim ve biz abla abi kardes gibi buyuduk :) hep birlikte kimin ne derdi olsa birbirimize kosariz ( bunu beni yargilamayin diye dedim )
Konusa sahibi melek hanim size gelince bundurumda ya 1400 tl ile ayri eve cikip deneyeceksiniz yada tarlada olsa calismaya calisicaksiniz. Ayrica calismayi kafaniza koyarsaniz illaki esinizi ikna edersiniz ben inaniyorum tarla olmazsa baska bisey olur yeterli kararinizda istikrarli olun.. altin mevzusunu yeni okudum halaniz daha 3 oglunu daha evlendiricek bence onlardan beklentiniz olmasin !
ben onlar kötüdür demiyorum sadece eşimle ayrı olmak istiyorum..ailem sabret diyor çünkü onlarda biliyor kirada bu maaşla yapamayacağımızı
evdekiler canavar değil ki cnm neden öyle dedin hepsi çok iyi insanlar benden iyi bakarlar cocuguma eminim sadece ben esimle ayri olmak istiyorum hepsi bu yani evdekiler iyiler
ben onlar kötüdür demiyorum sadece eşimle ayrı olmak istiyorum..ailem sabret diyor çünkü onlarda biliyor kirada bu maaşla yapamayacağımızı
inanki bütün sıkıntılarıma rağmen eşimle evlendigim için cok şanslı hissediyorum kendimi çünkü o benim herseyim ama yeni gelini bekleyemem ki daha kim bilir kaynım nezaman evlenirGöz göre göre yakmışsın kendini.
Kv den de tam bi manyak. Evi ayırmakla hastalanması an meselesi.
Neyse sen üzme halanı, diğer gelin gelene kadar otur orda.
O zaman senin iş yaş arkadaş.canım ailem onlarla kalmamdan yana çünkü onlarda biliyor kirada bu maaşla gecinemeyecegimizi hem ben yıllarca tarlada çalıştım artik çalışmak istemiyorum gerçekten
kiraya cikacam karar verdimNe olacak peki? Bir mucize olacak da kocan 5 bin lira kazanmaya mı başlayacak? Geride üç oğlan daha varken kayınpederin sana ev mi alacak? Milli piyangonun yılbaşı ikramiyesi mi vuracak?
Canim eminimki seni hepsi anliyordur sadece bazen on yargılı davraniyoruz okadar olan olmus zaten sen biz boyle dedik diye bosanmiycaksinki esindentamam cnm Allah razı olsun bi sen anladın beni eşimle konuşayım yine bi sekilde bi işte calismaliyim galiba
O zaman senin iş yaş arkadaş.
Aile zaten normal kabul etmiş bunu.
Eş zaten isteseydi başında aynı eve girmezdi.
Üzgünüm, buradan bakınca ayrı evde olmak isteyen sadece sensin.
Sen de kendi ayakları üzerinde durmam istemediğine göre bu hayatı kabullenmek en güzeli.
Zaten tedavi de oluyormuşsun, Allah'ım gönlüne göre versin, bir de beben olursa ayrı evde hiç geçinemezsiniz.
O zaman geri dönüş daha sıkıcı olur inan.
kiraya cikacam karar verdim
Sephoraya yone hak veriyorum uyelerden okudukca aklima geliyor cocuk var bide kendine sart koy mutlaka calisicaksin once esinle konus ben calisicam de is bul ardindan kiraya gecin ! Tek cozum bu gibi geldiNe olacak peki? Bir mucize olacak da kocan 5 bin lira kazanmaya mı başlayacak? Geride üç oğlan daha varken kayınpederin sana ev mi alacak? Milli piyangonun yılbaşı ikramiyesi mi vuracak?
canım çok saol haklisin ama böyle güzellikle yaklaşıp anlatmak varken kalp kırmak niye bak sen ne güzel yazıyorsun eminim iyi bi kalbin var :) eğitim konusunda ise haklisin aslında hatta esim bana beraber açıktan okuyalim mmi demisti de ben yapamam demistin salak gibi ama bu konuyuda eşimle konuscam cnm saol ha bide inan burdaki herkes boşandese bile umurumda olmaz çünkü ben onu yanimdayken bile özlüyorum boşanmak delilik benim içinCanim eminimki seni hepsi anliyordur sadece bazen on yargılı davraniyoruz okadar olan olmus zaten sen biz boyle dedik diye bosanmiycaksinki esinden
Sen once karar ver hesap kitap yap 1400 tl yetiyoda kirada olup yasamaya dene yetmiyoda mutlaka calis olmadi bir arkadasin da dedigi gibi aciktan lise gerekiyosa lise yada lisans oku hayatta hersey mumkunmus su 1 haftada bunu ogrendim ben
tmm cnm iş ve okul konusunu konuscam eşimleSephoraya yone hak veriyorum uyelerden okudukca aklima geliyor cocuk var bide kendine sart koy mutlaka calisicaksin once esinle konus ben calisicam de is bul ardindan kiraya gecin ! Tek cozum bu gibi geldi
yok cnm benim inanki öyle sözünde durmayan insanlar degiller iyiler hepsi dedim ya sadece anlayissizlar birazcikHer verilen soze inanir misin melek? 4 sene olmus. Unut mobilyayi da evi de.
canım çocuğum anca tüp bebekle olur dediler ne zaman olacagini bile bilmiyoruz keske çocuğum olsaydida da hemen ev kalsaydı :'(En dandik evin kirası 300 lira, faturalar da olsun 300, bunun yakıtı var, yemesi içmesi var. Bir de çocuk diyorsun 1400 lira maaşla nasıl olacak o işler?
Hepsini geçtim bu kadar yılda bir kuruş birikiminiz yok anladığım kadarıyla. Çok zor çoook.
Ne guzel ya hep boyle mutlu olun insallah.. insallah Allah da tum bekarlarin karsisina iyi insanalr cikarir herkez mutlu olur. Okul konusna gelince bende uni okuyorum 25 yasindayim bu benim degistirdigim 4 cu univ :) aciktan aof de okuyorum cunku başladığım yil bir tek aof de turkce egitim basladi bu yilda bitiyor insallah zaman hizli geciyor aktiv olmak lazimcanım çok saol haklisin ama böyle güzellikle yaklaşıp anlatmak varken kalp kırmak niye bak sen ne güzel yazıyorsun eminim iyi bi kalbin var :) eğitim konusunda ise haklisin aslında hatta esim bana beraber açıktan okuyalim mmi demisti de ben yapamam demistin salak gibi ama bu konuyuda eşimle konuscam cnm saol ha bide inan burdaki herkes boşandese bile umurumda olmaz çünkü ben onu yanimdayken bile özlüyorum boşanmak delilik benim için
Hmm cocuk var sandim bende Allah hayirlisini nasip etsin simdi alinma ama cocugun olsaydi daha da cok masrafli olurdu cunku cocugun hicbir masrafini kesemezsin pozitif tarafından dusun belki stres altindasin o yuzden de cocuk konusunu kafana takiyorsundur :) sen bi is bul ayri eve cikin hersey duzelir aciktan da okumaya baslarsin yavas yavas bitirirsincanım çocuğum anca tüp bebekle olur dediler ne zaman olacagini bile bilmiyoruz keske çocuğum olsaydida da hemen ev kalsaydı :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?