Ne yapacagimi bilmiyorum :((

Allah razı olsun cnm :) ayrıca sanada maşallah bende okuyup meslek sahibi olmayı çok istedim ama işte nasip olmadı okul okumak benim en büyük hayalimdi aslında belkide uzun zaman sonra hayalim için biseyler yapabilirim ama önce ev

cokkkkk haklisin bazen bende bunalınca diyorum ki vardır Rabbimin bir bildigi o yüzden vermiyordur cnm sorun bir değil iki değil iste o yüzden bozuldu psikolojim ama artik herşey değişecek Allahın izniyle inşallah evimi de ayiricam egitimime de eşimle devam edicez çocuk ise oda Allaha kalmis artik

Her şey sirayla en mantiklisindan başla :) bu dunyada imkansiz diye birsey yoktur.. ah ahh benimde ne hayallerim vardi okul icin bir branstan digerine sicrayip durdum hayirlisi boyleymis napalim burdan ilerliyoruz

Her şey sirayla en mantiklisindan başla :) bu dunyada imkansiz diye birsey yoktur.. ah ahh benimde ne hayallerim vardi okul icin bir branstan digerine sicrayip durdum hayirlisi boyleymis napalim burdan ilerliyoruz
aynen cnm bazen her şer sandığımız islerde hayır oluyor haklsin ne güzel sen okumussun Allahım izniylede inşallah gönlünde ne istiyorsan Rabbim sana verecektir cnm bu arada sen ne olmak istiyordun meslek olarak

aynen cnm bazen her şer sandığımız islerde hayır oluyor haklsin ne güzel sen okumussun Allahım izniylede inşallah gönlünde ne istiyorsan Rabbim sana verecektir cnm bu arada sen ne olmak istiyordun meslek olarak
Amin canim insallah heppimize benim bu durum karışık ekonomi meslek lisesinden endustrti muh. Lisans sonra mimarlik sonra bankacilik finansman simdi isletme bitiriyorum digerlerini 1er donem okudum :) hedef ozel sektorde calismak

Amin canim insallah heppimize benim bu durum karışık ekonomi meslek lisesinden endustrti muh. Lisans sonra mimarlik sonra bankacilik finansman simdi isletme bitiriyorum digerlerini 1er donem okudum :) hedef ozel sektorde calismak
ay maşallah gerçekten her meslekten biraz okumuşsunuz :)) ama ne güzel kendi ayaklarinizin üstünde duruyorsunuz bu çok ama çok güzel :) cnm dualrimdasin inşallah istedigin meslegi yapmak nasip olur :)

Bu kadar yumuşak yüzlü olmayın. Neden hastalandı ki halanız.. Ev ev üzerine olmaz sonuçta. Başka erkek evlatları da varmış. Eminim o gelinler kabul etmez aynı evde yaşamayı. Sizin de çalışmanız şart duruyor. Eşiniz de şikayetçi ise beraber yaşamaktan mecbur kabul edecek çalışmanızı. Çünkü maaşı yetmez ev geçiştirmeye. Ayrıca bebeğiniz olmadan taşınmalısınız derim. Yoksa o iş yaş. Bırakmazlar peşinizi.

ay maşallah gerçekten her meslekten biraz okumuşsunuz :)) ama ne güzel kendi ayaklarinizin üstünde duruyorsunuz bu çok ama çok güzel :) cnm dualrimdasin inşallah istedigin meslegi yapmak nasip olur :)
Yok canim kendi ayaklarimin ustunde durmuyorum hala ailemle yasiyorum :) en kisa zamanda durmayi istiyorum ama ertelemeden yapnak gerek cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin ihtiyaci olan herkeze dua et edebildigin kadar...

Bakin herkez ayni seyleri soyluyor durum zorlasmadan siz kararinizi esinizle verin vr uygulayin !

canım eşimle babası tartıştı o yüzden halamı yillardan beri tanıyorum çok duygusal biri zaten biseylerden çok çabuk etkilenip hastalaniyor onu ambulansla zor yetiştirdik hastaneye ben hep yanındaydım doktorlar bir daha tekrarlanirsa felç gecirebilecegini soylediler çünkü şekeri ve hipertansiyonu var ama sanırım bizdede hata vardı pat diye söyledik hemen ev istiyoruz diye esi ve oğlunun tartismasi onu çok üzdü ama bu sefer pat diye soylemeyi düşünmüyoruz güzellikle konusacaz bakalim ne olacak

evet cnm kararimi verdim kiraya cikicam olmazsa tekrar dönerim ama umuyorum ki Rabbim yardimcimiz olur

daha kendini doyuramazken ne bebeği? önce çalış kendi evine çık.
cnm bize bebeginiz tüp bebekle bile zor olur dediler o yüzden ister istemez ya olmazsa korkularımız var bu yüzden bebek istiyoruz

Senin işin zor be canım.Her evi ayırmak istiyorum dediğinde kv.den hastalanıp duracak.Olmasada öyle gibi görünecek Çünkü gitmenizi istemiyolar.Çok fazla iyi niyetlisin ama bunu görmen lazım.Diğer gelinlerin hiçbiri böyle kalabalık oturmaz,kabul etmez.O zaten akraba hala kızı o otursun diye düşünürler.Evlenip çıkarlar evlerine kurarlar düzenlerini.Sende orada kalırsın.O zaman çok pişman olursun.Madem kocan arkanda destek ev konusunda kararlı ol,çıkın kiraya.Gerçi maddi olarak belliki zorlanacaksınız ama idare edeceksin başka çare yok.Inşallah Allah hayırlısıyla sanada evlat verir canım.

cnm bize bebeginiz tüp bebekle bile zor olur dediler o yüzden ister istemez ya olmazsa korkularımız var bu yüzden bebek istiyoruz
iyi ömür boyu yapışık yaşa o aileye.

Melek1832 aynen al sana bir bakis acisi daha ben eltilerin onu diyebilecegini dusunemedim ki diyeceklerdir kesin bizimde dualarimiz seninle akillica hareket edin yeter

Allah razı olsun cnm bnm evet kararimi verdim kiraya cikacam yani öyle lirası uygun bir ev bulursam bence cocukta yok zaten eşimle geçinebiliriz inan suanki olduğum durumdan iyidir haklisin

Nerede yasiyorsunuz sehir olarak..eger istanbul veya buyuk sehir degilse belkide goze alabilirsiniz maddi skintilari esinin ailesinin iyi oldugunu soyluyorsun sizin kirada zorlandiginizi gorup yardim edemeyecek kadar vicdansiz iseler zaten degmez onlar icin orda kalmana.. birde siz kiraya cikarsaniz beni unutun demis kayinpederin bu hic hos degil bunu diyebiliyorsa hersekilde cikin o evden..bunca yil yanlarindasiniz onlara karsi yaklasiminda saygili hosgoruluymus kendi yuvani evini ayiracaksin diye bunu diyorsa bir dk bile durmam ben olsam yanlarinda.

bazen bende öyle düşünüyorum cnm bizim zorda olduğumuzu görürlerse bende yardim ederler diyorum ama inşallah kimseye muhtaç olmayız kiraya cikicam cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…