Siz de çalışın birlikte kiranızı da ödeyin eşyanızı da alın.
canım.eşim çalışmama izin vermiyor gerçi versede çalışamam ki bebek tedavisi görüyorum kendimi bildim bileli yani sürekli randevular hastaneler çok yoruldum
canım.eşim çalışmama izin vermiyor gerçi versede çalışamam ki bebek tedavisi görüyorum kendimi bildim bileli yani sürekli randevular hastaneler çok yoruldum
Akraba evliligi yapmissiniz zor kayinlarinix calismiyorlarmi ? Calisiyorlarsa daha buyuk bir eve tasinmayi deneyin olmadi yapacak 2 sey kaliyor ya sende alisip esinle ayri eve cikicaksin halaninda surekli gönlünü yapmaya calisirsan sen uzuluyorsun farkindamisin oturun guzelce konusun ama sen calisamazsan 1400tl ile ev gecindirebilirmisiniz bilemem zor gozukuyor isterseniz yinede deneyin olmadi tekrar o eve donmek zorunda kalırsınızbence hep birlikte daha buyuk bir eve tasinmayi dusunun
canım kuzenim başka bi sehirdeydi ara sıra gelirdi bize ben istanbulda o izmirdeydi aşkın gözü kör malum sevince insan evleniyor ve inanır misin onca sıkıntıya rağmen iyikide evlenmisim diyorum çünkü bana çok değer veriyorInsan kuzeniyle nasil evlenir ya
Yemisim ayri evini
Ben burasini anlamadim ki
Gerisine akil vereyim
takıları onlar aldı.cnm size mobilya alicaz dedilerSiz tek başınıza kendi yağınızla kavrulmak niyetinde değilseniz mecbursunuz o zaman onlar azad edene kadar oturmaya. Hem düğün takılarınız falan yok muydu
Eş çalışmaya izin vermeyerek ne büyük kötülük yapıyor farkında mısınız?canım.eşim çalışmama izin vermiyor gerçi versede çalışamam ki bebek tedavisi görüyorum kendimi bildim bileli yani sürekli randevular hastaneler çok yoruldum
Alala ne alaka ya niye verdiniz ki siz kendiniz alırdınız kendi takınızla. Bence onların sizi bırakmaya falan niyeti yok. Bulmuşlar hizmet edecek birini onca erkeğe bırakırlar mı hiç. Kv iyice alışmıştır tembelliğetakıları onlar aldı.cnm size mobilya alicaz dediler
evdekiler canavar değil ki cnm neden öyle dedin hepsi çok iyi insanlar benden iyi bakarlar cocuguma eminim sadece ben esimle ayri olmak istiyorum hepsi bu yani evdekiler iyilero evde birde bebek mi ?
nasıl bir cesaretiniz var şaştım doğrusu..
Her verilen soze inanir misin melek? 4 sene olmus. Unut mobilyayi da evi de.takıları onlar aldı.cnm size mobilya alicaz dediler
Değer vermek derken?canım kuzenim başka bi sehirdeydi ara sıra gelirdi bize ben istanbulda o izmirdeydi aşkın gözü kör malum sevince insan evleniyor ve inanır misin onca sıkıntıya rağmen iyikide evlenmisim diyorum çünkü bana çok değer veriyor
çünkü benim bi meslegim yok burda sadece tarlaya gider kadınlar esimde benim iyiliğimi istediği için tarlaya gondermezEş çalışmaya izin vermeyerek ne büyük kötülük yapıyor farkında mısınız?
Bir adam karısının kendi ayakları üzerinde durmasından neden rahatsız olur ki?
canım kuzenim başka bi sehirdeydi ara sıra gelirdi bize ben istanbulda o izmirdeydi aşkın gözü kör malum sevince insan evleniyor ve inanır misin onca sıkıntıya rağmen iyikide evlenmisim diyorum çünkü bana çok değer veriyor
Anliyorum canim mutlaka zordur evli degilim ama tahmin edebiliyorum zorlugunu ben bile bazen ailemden ayri yaşamak istiyorum :) o halde aile buyukleriyle bir konusun biz bir kiraya cikalim deneyelim diyin bize gucenmeyin diyin insallah hersey duzelir diyin diger ogullariniz evlenince daha da kalabalik oluruz gibisinden cümleler kurun ki bu bir gercek o zaman dsha da guc olurcanım aslında ev büyük bize yetiyor ama iste aynı evde olmamiz sıkıntı oluyor kayinlarim evet.calisiyor cnm genelde hep beraber oluyoruz ben artık eşimle yalniz olmak istiyorum bugüne kadar daha bas basa eşimle evde yemek bile yemedim ben kayinpederim evdeyken bir.köşeye çekilir otururum hizmet ederim sürekli gider gelirim yani yoruldum artık :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?