Ne yapacağımı, Nasıl davranacağmı bilmiyorum sizinle dertleşmek istedim.

Peki daha sonra nasıl oldu babanız. Bu süreç geçecek mi?
Babamın maalesef son evresiydi ve metastaz yapmıştı, öğrendiğimizde 2 aylık ömrü var dendi. Yatalak olmuştu.1 yıl 3 ay yatalak şekilde kemoterapi radyoterapi ile yaşadı ve vefat etti.
Aradan 5 yıl sonra da annem meme kanseri oldu. Babamdan dolayı tecrübeliydik o yüzden annemde erken teşhis oldu. Ameliyat sonrası yine kemoterapi radyoterapi ile atlattı çok şükür annem. Annemin süreci de yorucu oldu maalesef.
Babam çabuk sinirleniyordu ama dirayetliydi annemse daha nazlıydı ve bizi çok yormuştu.
Bizim avantajımız ben ve iki ablamın olmasıydı. Annemle ilgilenmek için işleri bölüştük hastaneye de hep birlikte gittik. Babamda da annem ben ve ablam bakmıştık. Size yardımcı olacak birisi sizinle kalsa iyi olurdu aslında. İşe de gidiyorsunuz bir nebze dinlenmiş olursanız daha sabırlı olursunuz.

Babamın maalesef son evresiydi ve metastaz yapmıştı, öğrendiğimizde 2 aylık ömrü var dendi. Yatalak olmuştu.1 yıl 3 ay yatalak şekilde kemoterapi radyoterapi ile yaşadı ve vefat etti.
Aradan 5 yıl sonra da annem meme kanseri oldu. Babamdan dolayı tecrübeliydik o yüzden annemde erken teşhis oldu. Ameliyat sonrası yine kemoterapi radyoterapi ile atlattı çok şükür annem. Annemin süreci de yorucu oldu maalesef.
Babam çabuk sinirleniyordu ama dirayetliydi annemse daha nazlıydı ve bizi çok yormuştu.
Bizim avantajımız ben ve iki ablamın olmasıydı. Annemle ilgilenmek için işleri bölüştük hastaneye de hep birlikte gittik. Babamda da annem ben ve ablam bakmıştık. Size yardımcı olacak birisi sizinle kalsa iyi olurdu aslında. İşe de gidiyorsunuz bir nebze dinlenmiş olursanız daha sabırlı olursunuz.
Babanız için başınız sağ olsun Allah sabırlar versin İnşallah. Anneniz için de çok geçmiş çok sevindim darısı bize. Başka şehirde olduğumuz için kimse gelemiyor ki. :(

Çok geçmiş olsun kuzeniniz hala tedavi görüyor mu? Şu anda nasıl?
Teşekkür ederiz. Yok hayır üç yıl önceydi testis kanseri
Çok geçmiş olsun kuzeniniz hala tedavi görüyor mu? Şu anda nasıl?
Çok teşekkürler. Üç yıl önceydi iyileşti çok şükür. Eski sakin günlerine de geri döndü çok şükür.

İşçi haklarını umursamayan, cenazem olduğunda en fazla 1 gün izin yapabildiğim, hafta sonu bile çalıştığım bir iş yerinde çalışıyorum... :KK43:
E bu adamın hastanesi var, tedavisi var. O nasıl oluyor?

Cok gecmis olsun canim. Allah acil sifalar versin. Psikolojik destek almanizi tavsiye ederim hem kendiniz icin hem esiniz icin. Almanyada hastanelerde öyle danisma yeleri var agir hastalar ve yakinlari icin. Türkiyede var mi bilmiyorum tabi. Sormakta fayda var

Allah'ım eşinize ve tüm hastalara acil şifalar, size ve tüm hasta yakınlarına güç kuvvet versin inşallah.

Babanız için başınız sağ olsun Allah sabırlar versin İnşallah. Anneniz için de çok geçmiş çok sevindim darısı bize. Başka şehirde olduğumuz için kimse gelemiyor ki. :KK43:
Çok sağolun size de tekrardan geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla atlatırsınız süreci.

Back
X