- 26 Nisan 2010
- 86
- 1
- 296
- Konu Sahibi duuyyygggguuuuu
-
allah allah ya ah canım yaa hep sessiz kalmışsın annesi ya da başka biri aklını mı çeliyo napıyo bu adam facesinde de dediği gibi gerçekten karmaşık biri onu engelliyo mu acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
o zaman boşanmakla tehdit ediyor ve hala davayı açmıyor.
bundan bu çıkıyor.[/QU life_citycim en son ki konuşmamızda bitirdik davayı aççıcam olmuyor böyle dedi tmm dedim ama hiç bişey yapmıyor ki hala
ilk başta mezhep yüzünden ailem pek istememişti ama sonra tanıyınca kabul etmişlerdi sevmişlerdi ailem tek siz mutlu olun demişti ama galiba olmayınca olmuyor günler geçiyor ama bana geçmiyor gibi geliyor giderek üzüntüm artıyor sevgilim dedi ki bitti deyince bitsin eşimdi beniminsanların mutsuz olduğunu gördünce ya da anlatınca çok üzülüyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ilk başta mezhep yüzünden ailem pek istememişti ama sonra tanıyınca kabul etmişlerdi sevmişlerdi ailem tek siz mutlu olun demişti ama galiba olmayınca olmuyor günler geçiyor ama bana geçmiyor gibi geliyor giderek üzüntüm artıyor sevgilim dedi ki bitti deyince bitsin eşimdi benim
ama sen mükemmelliyetçi değilsin ki canım mutlu olmak adına sessiz kalmış bazı şeyleri görmezden gelmişsin hani yemek takımı v.s ....hadi bunlar ufak şeyler diyelim peki kardeşi neden sizinle duracakmış canım kızın ailesi olmazsa hadi diycem ama yok canım yaa çekilmez valla peki eşin ne diyo buna canım yaa adam akıllı ciddi ciddi konuşsan tekrar belli ki çok seviyosunbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
peki mezhepleri ne kiCADIARZUCADIARZU
onun ailesi kardesinin sizde kalamsı icin baskı yapıyor olabilir dedigin gibi bosanmak istese davayı acardı onun ailesiyle oturup hep beraber konusmanız gereken bir sorun bu
Nasıl olsa tayini çıkmadı evde boş oturacağına görümceye baksın gibisinden düşünülmüş
Ben olsam bende istemezdim anası var babası var yani
Aslında nişanlın seni seviyor ama ailesi ile senin arandada gelgitler yaşıyor
Erkekler bizim gib değil fazla ailenin etkisinde kalıyorlar
Akılları başlarına iş işten geçtikten sonra geliyo ,yani biz bizlikten geçtikten sonra :)
eğer o açmıyorsa oturup acaba istemiyor mu diye düşünmek yerine siz açarsınız davayı olur biterBen anlamıyorum hayatınız bu kadar kıymetsiz mi.. Hiçbirşey istediğiniz gibi olmamış birde kız kardeş dayatması... Biraz kendinizi önemseyin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?