merhaba kızlar,bu benim ilk konum.hep takip ediyordum ama konu açmak bugüne nasipmiş a.s
sorunuma gelince benim yaklaşık 1 senedir süren ciddi bi ilişkim var.sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz.o bankada çalışıyor bense öğrenciyim.benim bulunduğum şehre gelebilmek için kpss ye gene girdi ve bu sene nasip olursa gelecek inşaAllah yanıma.
geçen hafta memleketi olan başka şehre gitti,köyüne....sorunsa şurda bugün msn i açtığımda dedimki sevgilimin profiline bi bakayım dedim.arada girer bakardım,ağındaki arkadaşlara falan.bugün baktım ne göreyim ağında 2- 3 tane kız ama nasıl desem kötü kız,müstehcen fotoğrafları olan,kötü sitelerde bulunan kızlardan...işin ilginç trafı bunun msn deki ağındaki arkadaşlar bölümünde olması...yandaki paylaşım yazılarında da 'X bayan arkadaşla arkadaş oldu' 3 gün önce olduğunu belirtmiş. bu bayan arkadaşın adı yok ama aynen böyle yazıyor,bayan arkadaş diye...üzerine tıkladım kimmiş diye sayfa bulunamıyor yazıyor.ağında olan o kötü kızların profiline tıkladım hep çıplak erkek ve kız fotoğrafları var...yani malum sitelere ait insanlar oldukları belli.
tabi ben çok sinirlendim.ama biraz düşününce sevgilim memlekete gideli 1 hafta oldu ve orda internet yok hatta bugün sabah beni aramıştı aşkım internete bi girsene iş sınavım açıklanmış mı bi bak diye...1 hafta öncesine kadar bu kişiler yoktu sayfasında,e köyde de internet yok nasıl olduda girdi de ekledi bunları????
o sinirle msj attım,defalarca aradı ama sinirle yanlış bişey yaparım diye açmadım,msj attı cvp vermedim...en son aradığında açtım anlattım durumu,çok şaşırdı.burda internet yok ben nasıl ekleyeyim.ben 200 dolara bi program yükledim(adını da dedi ama hatırlamıyorum şimdi) belki tanıtım diye herkese yolladıları bişeydir ya da virüstür falan dedi.nasıl olur böyle bişey falan dedi.benimde aklıma kurt düştü.normal arkadaşlarıma baktım bana baktım hiç böyle kişiler yok....sizcede garip değil mi?
acaba doğru olabilirmi böyle kötü siteler reklam amaçlı arkadaşlık gönderebilirmi??
üstelik sevgilim bu arkadaşlık teklifini kabul etmiş gibi gözüküyorki arkadaş listesinde ekli...
kafam çok karıştı kızlar...bi yandan sevgilime güveniyorum yapmaz böyle bişey diyorum o yüzden fevri davranmamaya çalışıyorum ama bi yandan da burada okuduklarım çevremde gördüklerim geliyor aklıma :çok üzgünüm:
sizce ben ne yapmalıyım? nasıl davranmalıyım?
cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan