ne yapacağımı şaşırdım,bilgisayardan anlayanlar özellikle baksın: ((((

ha bi de bu aralar msn sapıttı iyice. geçen girdiğimde tüm listem engellenmişti. üstüne geliyorum unblock çıkmıyor block çıkıyor engelli olmalarına rağmen. teknik bi sorundan da kaynaklanabilir.

yani bu konuyla ilgili soracak o kadar çok şey var ki aslında sevgilinize, ama o kadar kendinden emin ve sizin kendinizi suçlu hissetmenizi sağlayan laflar etmiş ki üstüne giderseniz işin sonunda hiç istemediğiniz şeyler olabilir..

ya yine kk bayanlarını fazla şüpheci, arabozucu görüp bu olayı unutacaksınız (genelde böyle oluyor) ,yada sonu ne olursa olsun olayın üstüne gideceksiniz.. he ben birinci şıkka daha yakın gördüm sanki sizi...

akibetini yeni okudum. nasıl hacklenmiş yaa. imkansız artık birini haclemek msnde. kaldı ki msn ine giriyor :))) hacklendim diyor adres hala bundaysa hack işin neresinde allah aşkına. bi de bu ben yapar mıyım hiç nasıl benden şüphelenirsin diye karşı tarafın üstüne attığında bir erkek ekstra kıllan derim canım.

samatha ben 2 şıktan yanayım merak etme: ) bu işin üstüne gideceğim...zaten camda konuştuk soğuk davrandım,tüm şüphelerim silinene kadar didikleyeceğim bu işi...
bugüne kadar burdaki arkadaşların buna benzer başına gelenleri çok okudum ve hep aslını öğrenene kadar affetmeme taraftarı oldum yine aynı şeyi yapacağım...üstünü örtüp hiç bişey olmamış gibi davranamam ben....
sonu acı bitse bile razıyım ben,bırakmayacağım bu işin peşini

samatha cepten nete giremiyor,
ilk sayfamda da görürseniz zaten memleketteyken,internetle ilgili tüm işlerini bana hallettiriyordu,arıyordu nete gir şuna bak diyordu(bu ara iş sınavları varda)
1 haftadır nete giremiyor,oysa bu ekleme işleri daha 3 gün önce olmuş
banada garip gelen kendisi kabul etmeden bu kızlar ağına nasıl giriyor???
hadi girdi diyelim böyle bişeyi neden gizli kapaklı değilde bnim ve tüm arkaaşlarının olduğu bi msnden ekliyor?? yani ortada garip bi durum var

hacklenen msn adresine nasıl girmiş bilmiyorumkismile girebildiyse nerden anlamış hacklendiğini CADIARZU
sevgilin hedef şaşırtmaya çalışıyor canım ilk okudugumda cok şüphelenmedim arkadası fln yapmıstır dedim ama bu işi yapan sevgilin salak sacma adreslerden kızları eklemiştir şimdide konuyu kapatmaya calısıyor sen ustune gittikcede bana guvenmiyormusun ben böyle bişi yaparmıyım diyip bagırmaya baslıcak suclu sen olacaksın işte erkeklerin beyni bu kadar küçük

benimde kafam iyice karıştı :sinifsinif:
ne yapacağımı şaşırdım,için rahat edecekse şifremi vereyim dedi,baktım bişey yok,sizce napayım bilmiyorumkismile

ya zaten o şahıslar eklediği kadınlar malum sitelerden bayanlardır tek kelime etmedigi kişiler belkide sana şimdi şifresini verir tabi cunku arkadasını arayıp listesini temizletti sen şimdi baksanda bişiye yaramıcak en iyisi seçenekler gizlilikten engellenen kişilere bakmak tabi msn ine eklediyse sadece spacesine eklemişte olabilir

benimde kafam iyice karıştı :sinifsinif:
ne yapacağımı şaşırdım,için rahat edecekse şifremi vereyim dedi,baktım bişey yok,sizce napayım bilmiyorumkismile

Bazen olaylar gün gibi açıktır..
Belki işimize gelmez belki de bocalarız di mi?
Ayrılın ya da ayrılmayın diyemem..
Sevgilinizin msn i hacklenmemiş,o kızları da kendi eklemiş.. Durum bu kadar basit!
He ister affeder yolunuza devam edersiniz isterseniz de ben yutamam deyip yeni bir yol çizersiniz kendinize..
İşin asıl vahim durumu sizi aptal yerine koyup ben bişiy yapmadım demesi..
O yapmadıysa kim yapacak?
Msn perileri onun yerine müstehcen kadınları mı aratıp ekleyecek?
Nedense şu msn perileri de hep masum erkeklere denk geliyor?

katiliyorum...
hack'leyen kisi sifreyi de degistirirdi. yani bi msn adresini hack'leyebildigine gore akilli biri. nasil girmis sevgilin adresine?

bence de sucsuz oldugun yerde topu sana atacak ve ben oyle bir insan miyim falan diye garip konular acacak. boylece de olayi unutturdum diye dusunecek...

seni aptal yerine koymaya calisiyor bence.yerimseniben

sanırım en açıklayıcı hali bu.

virüs olabilir canım. Bana da geliyor arkadaşlık teklifleri bazı sitelerden engelliyorum hemen

cnm eklemese neden gözüksün ki ayrıca msn ye virüs fln bulaşsa kendi kendine virüslü dosya gönderir ileti yollayanlara yani mutlaka eklemiştir fakat senin anlattığına göre fake onlar yani sahte resim kullanıyolar;internetten buldukları o çıplak resimli bayanları avatar yapıyolar...

belki ekli olan kişilerin msnine virüs girmiştir yada birileri şifrelerini kırıp msn adreslerini ele geçirmiştir.sonrada değiştirip böyle abuk fotolar eklemişlerdir.ne acayip insanlar var bilmiyor musunuz?milletin işi gücü yok böyle şeylerle uğraşıyolar.senin msnini kontrol edeceğini bile bile böyle bişeye cesaret edemez bence.

canım bazen reklamlar geliyor oyole yazıyor ustune tıklayınca bi arkadaslık siteleri falan acılıyor onlardandır belki

bildiğim kadarıyla birine mail gönderdikten sonra da (hotmail için diyorum) X ağınızda yok eklemek ister misiiniz gibi bir yazı çıkıyor. o zaman tamam dersen ekleniyor.

ama böyle olması için de sevgilinin o kişiye mail atmış olması gerekir.
ya da önceden arkadaşlık teklifi yapıp gitmiş, o kişiler de yeni kabul etmiş olabilirler.

veya günahını alıyorumdur sevgilinin. o kişiler teklif yapmışlar, farkında olmadan kabul etmiştir. ama bu durumda da sana internete girmedim diye yalan söylüyor sayılır, çünkü henüzz 3 gün önceymiş...

garip.... bence daha çok irdele bu konuyu. hacklenme olayı saçma geldi bana çünkü aynı şifre ile girebiliyor.

ben asıl müstehcen kızlardan çok annesinin hatim arkadaşını eklemesine takıldım kaydirigubbakcemile3

işin şakası bir yana belki de şifresi o msnin hacklendiğini söyleyen arkadaşındaydı o yaptı ama niye yapsın başkasının adresinden o çocuk da bi de o var. yani şu hacklenmişim lafını uydurmasaydı ben şahsen masum olduğunu düşünüyordum ama bir tuhaflık var bu işte. yukarda bir arkadaş demiş eğer hani internete girmediğinden eminsen bu teklifi 1 hafta önceden yollamış olabilir.

msn virusü olabilir....arkadaşın büyük ihtimal o tarz bi siteye girmiş ve kenarda çıkan baloncuk şeklinde msn kızları varya onlar eklenmiş msnine..oluyor böyle şeyler...yeni bir msn açın bilgisayarınız da çöker girmeye devam ederseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…