köyden gelmiş,şimdi konuştuk,
o kişilerin hiçbiri gerçek değil,şikayet ettik dedi.msn yi değiştirmeme gerek kalmadı,dedi.bende baktım hepsi silindi
istersen şifremi vereyim dedi,benden şüphelenmen üzdü beni,ben hiç yaparmıyım böyle bişey hiç bekliyormusun benden dedi...
kızlar erkek arkadaşım şimdi msj attı;
'arkadaşım baktı benim msn adresim hacklanmiş geçmiş olsun artik o msnyi kullanmayacağım' dedi....
inanın çok rahatladım,içimdeki ağırlık kalktı...
benimde kafam iyice karıştı :sinifsinif:
ne yapacağımı şaşırdım,için rahat edecekse şifremi vereyim dedi,baktım bişey yok,sizce napayım bilmiyorumkismile
hacklenen msn adresine nasıl girmiş bilmiyorumkismile girebildiyse nerden anlamış hacklendiğini CADIARZU
sevgilin hedef şaşırtmaya çalışıyor canım ilk okudugumda cok şüphelenmedim arkadası fln yapmıstır dedim ama bu işi yapan sevgilin salak sacma adreslerden kızları eklemiştir şimdide konuyu kapatmaya calısıyor sen ustune gittikcede bana guvenmiyormusun ben böyle bişi yaparmıyım diyip bagırmaya baslıcak suclu sen olacaksın işte erkeklerin beyni bu kadar küçük
Bazen olaylar gün gibi açıktır..
Belki işimize gelmez belki de bocalarız di mi?
Ayrılın ya da ayrılmayın diyemem..
Sevgilinizin msn i hacklenmemiş,o kızları da kendi eklemiş.. Durum bu kadar basit!
He ister affeder yolunuza devam edersiniz isterseniz de ben yutamam deyip yeni bir yol çizersiniz kendinize..
İşin asıl vahim durumu sizi aptal yerine koyup ben bişiy yapmadım demesi..
O yapmadıysa kim yapacak?
Msn perileri onun yerine müstehcen kadınları mı aratıp ekleyecek?
Nedense şu msn perileri de hep masum erkeklere denk geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?