Kızlar görümcem sözlendi 2 hafta oldu. kısa bir süre sonra nişanı var. Bunlar dünürleriyle damatlarıyla bukadarcık sürede bir kaynaştılar anlatamam size. Kayınvalidem daha 1 haftalık sözlüyken eşime ve bana sürekli diliyle tacizde kaynaşacakmışız , sevecekmişiz, yemeğe çağırdım gelin, dünürlere gidecez gelin, abisi değilmi gelecek vs vs...bunu söyleyen kadın daha 6 yıllık gelinini sevemedi, kaynaşamadı ve hiçbir çaba sarf edilmedi benim için . Ben uğraştım ama olmadı en sonunda çektim kendimi. Ne sözümde, ne nişanımda ,kınamda, düğünümde bile kuaföre gelmediler benle ama gidilirmiş normalde.biz kendi kuaförümüze gidecez dediler. Hiçbişeyle ilgilenmediler. Görümcem aileme karşı çok saygısız. Annem defalarca ameliyt olu hastaneye gelmeyi bırak geçmiş olsun dahi demedi. Nişan tarihini belirliyorlar ve yüzyüze görüşmemize rağmen abi nişanımız şu tarihte demiyor. abisinin sormasına rağmen.kayınvalidemden duyuyorum.Şimdi benim sorunum şu benim için, ailem için ,abisi için parmağını oynatmayan ,kendimi geçtim abisini adam yerine koymayan görümcemin hiçbirşeyiyle ilgilenmek istemiyorum.yarın birgün formaliteler başlıcak yemekti oydu buydu hatta görümcemin görümcesinin düğünü var bizede davetiye göndermişler ben gitmek istemiyorum eşimgidecez diyor. Kardeşin bizim neyimize geldi gitmem diyorum anlamıyor beni. Neyaparlarsa yapsınlar eşim sesini çıkarmıyor ve hep savunma halinde . Ben hep haksızım napim ben bi akıl verin
Son düzenleme: