Ne yapacağımı şaşırdım kafam çok karışık içinden çıkamıyorum :(

Amazonlady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
392
1
46
Şanlıurfa
Kızlar 2 yıldır birlikte olduğum biri var daha önce kimseyle çıkmadım ilk çıktığım kişi liseden beri ilgim vardı teklif edince de hevesle çıkmaya başladım, başlarda ilgisiz 2 günde bir arayan biriydi , benimde evlenme gibi bir niyetim yoktu onunda 5-6 senem var diyordu , şimdi ise bu çocuk bambaşka biri oldu her dakika arıyor , soruyor bir ilgi bir ilgi sormayın ,hatta tüm ailesine benden bahsetmiş evlenmek istiyorum diye , komşuyuz bu arada , tutturmuş evlenelim illa diye ,başlarda kıskanmam diyen adam telefonla konuşurken bir erkek sesi gelse bile çıldırıyor ,şimdi benim sorunum bu evlenmek istiyor benle ben üniversite mezunuyum o lise o özel bir hastanede asgari ücretle çalışıyor bense kısa bir süre sonra bir şirkette işe başlayacağım , yanlış anlamayın küçük görmüyorum ;ama ilerde sorun olmaz mı benim ondan daha fazla maaş almam gerçi o benim işe gireceğimi bilmiyor henüz :S ben aşk evliliği değil de mantık evliliği yapmak istiyorum ileride pişman olmamak için bu çocuk da ne yaptıysam vazgeçmedi , en ağza alınmayacak sözler söyledim vazgeçsin diye başlarda yaptıklarından dolayı sonsuz güvenemiyorum hep geçmişi açıp yıpratıyorum onu ben eminim ailem vermez o da sen başkasıyla evlenirsen benim öldüğüm gün olur diyor ne yapacağım kızlar yardım edin

Kendinde farkındasın maddi bir sorun yaşanacağından..
Erkek bayandan az kazanıyorsa inan çok ama çok büyük sorunlar çıkıyor.. Benim annem ve babam öyle, ordan biliyorum..
İstediğiniz kadar sevin birbirinizi ama mutlaka biryerde patlak veriyor canım.. İyi düşün derim.

Evet canım ;ama öyle biriki anlatamam ya ne sözler söyledim bir erkeğin kaldıramayacağı şeyler aramam seni bir daha diyor ertesi gün yapamıyorum diyor gecen gün ben ütü yapayı bilmem dedim başka biri olsa öğren der ne dese beğenirsin desene ütü öğrenme zamanım geldi dedi ya o kadar merhametli cana yakın sadık biri arada kaldım evleneceğim insan bu diyorum ;ama kültür farkımız da var

bence maddi kısmına takılma benim arkadaşım eşinden daha fazla maaş alıyor ama eşi ona nerdeyse tapıyor bir dediğini iki etmiyor yani maddi yönden üstün olunca erkekte seni ezemiyor ama tabiki şu ince noktaya da dikkat etmen lazım eğer evlenirsen asla para konusu aranızda konuşulmamalı ben senden fazla kazanıyorum asla hiçbir şekilde dememelisin yani para meselesine takılma seviyorsan evlen bence mutlu olursunuz ...

madem mantik evliligi yapmak istiyordunuz neden cikiyorsunuz..

su dediginiz olay hani baslarda evlilik düsünmüyordu...

ilk baslarda kimse evlilik düsünmez ki,yani en azindan ben düsünmedim tamam tanima adina gecirilen süredir evet ciddi bir iliskidir ama evlilik

düsünülmez..zamanla oturur hersey yerine falan,sizin bu mantik evliligi istiyorum düsüncesi yeni degil heralde

siz 2 yildir sevmediginiz bir adamla birliktesiniz valla hic hos degil,adamla cikarkende lise mezunu oldugunu biliyordunuz evet sorun olabilir

ama bu düsüncülerle 2 yil nasil devam ettiniz...hemen hemen ayrilin...

kesinlikle çok büyük sorunlar olur sen her istediğini beğendiğini alıcaksın hangi markadan ne istersen alırsın seniin için maddi sorun olmaz ama bunlar bi zaman sonra batar.. kültürel sorunlarda olur ama o aşılabilir kendini geliştirmiştir zaten onu konuşmalarından vs vs seviyesini anlarsın ama senin yüksekliğin bir zaman sonra büyük sorunlar gerektirir ve sende onu ezici cümleler kullandığında her şey çok kötü olur tabi pat diye ayrılmak olmaz önce soğuk davranmaya başla,ilgisiz davran buluşmak isteme sürekli kavga edin ki senden sıkılsın kavgalardan bunalsın artık

Kaç senelik evliler onlar ileride sevgisi biter mi bana çok korkuyorum Sevmediğim biriyle evlenirsem sevgisi bitsede üzülmezmişim gibi geliyor sence aşk mı mantık evliliği mi

sanırım sen ona aşık değilsin canım.hem kıskançlığı da çokmuş.bence tez zamanda ayrılmalısın ona ve kendine karşı dürüst olmak adına

Kimse kimse için kolay canına kıymaz.Sana vicdan yapıp gözünü korkutuyo.Egerki seviyosan ve ilerde pişman olmam diyosan düşün evliliği ama hem okul durumunuz hemde maaş durumu ilerde çok problem olur.Ben çevremden biliyorum.Sen yapmasan karşı taraf kendine.Erkekliğine yediremiyo.Yan komşumuz kadın öğretmen.Kocası güvenlik.Adam ne yaptı etti 10 yılda dışardan bitirdi okulu.Başka bi arkadaşımın kocası resmen bunalıma girdi eşim benden fazla maaş alıyo diye.Allahdan adama zam yaptılar arkadaşımda aldıgı zammı söylemedi sakladı da evde herşey normale döndü.İyi düşün...

Haklısın ben bu noktaya geleceğini bana bu denli bağlanacağını bilmiyordum onu seviyorum ama çok farklıyız

Bak şimdi hem maddi fark hem kültür farkı var bu daha da kötü.Moralini bozmak istemem ama kendimden örnek vereyim sana..
Ben ev hanımıyım aynı anda öğrenciyim.Yani anlayacağın maddi bir gelirim yok.Eşim yüksek maaşla çalışan biri ancak kültür dersen sıfırdır.Ama sırf bu yüzden bile bazen yanımda ezilebiliyor (-ki çalışan eden herşeyi yapan o yine ezilen o)
Çok ama çok iyi düşün.Evlenince hiçbirşey dışardan göründüğü gibi olmuyor.. Ben evlenmek için o kadar çok düşündüm ki, flörtümüzün 7.yılında evlenebildik..

Sürekli sorun çıkarıyorum arkadaşlarım bile ben olsam defol git ne halin varsa gör derdim diyor bu çocuk çok sabırlıymış diyorlar

madem mantık evliliği yapmak istiyorsunuz neden ilişkinizi 2 yıldır devam ettiriyorsunuz ki ona da yazık.
siz erkek arkadaşınızı sevmiyorsunuz o yüzden böyle düşünüyorsunuz.
hem nolmuş asgari ücretle çalışıyorsa.herkes 3 - 4 bin kazanmak zorunda mı.sonuçta sizde çalışacaksınız gayette geçinirsiniz.
siz sevginizi gözden geçirin bence.

Canım ben asla ümit vermedim en başından beri ümitlenme olmaz diyorum o da evlenmeyi düşünmüyordu bu yüzden korkum yoktu 1 aydır evliliktir tutturmuş

hemen hemen aynı yazmışız katılıyorum arkadaşa.

bence sen evlenme şimdiden aradaki seviyeyi göz önünde bulunduruyosun. sınıf farkını ön planda tutuyorsun bu benim şahsi fikrimdir o ilerde sorun yaparmı bilmem ama sen simdiden yapıyorsan ilerde olması muhtemel bir sorun bu.buda mutsuzluğa neden olur.evlilk bir oyun değil hafife alıncak bir şeyde değil.bide tam tersi olduğunu düşün sen lise o uni mezunu olsaydı sen asgari ucretle o bir şirkette iyi bir maaşla çalışıyor olsaydı seni lise mezunuzun seviyemiz uymuyo diye senden vazmı geçicekdi.seni sevmekden vazmı geçicekdi.yada bu ne kadar doğru olurdu.kendine şunu sor ben ne kadar seviyorum bu insanı. benim eşim ilkokul mezunu ben tic.lis ama aramızda hiç böyle bir husus söz konusu bile olmadı beni ne kadar sevdiği ne kadar değer verdiğiydi önemli olan.diploma değilde kültür farkı ne derece birbirinden farklı o daha önemli bence yaşam farklılıkları hayatları etkiler.

cevpların için çok teşekkür ederim evli birinden fikir almak çok iyi oldu canım

Canım ben asla ümit vermedim en başından beri ümitlenme olmaz diyorum o da evlenmeyi düşünmüyordu bu yüzden korkum yoktu 1 aydır evliliktir tutturmuş

2 yıl sevgili olmak ümit vermemek mi oluyor.
o zaman ikinizde gönül eğlendirmek için mi beraberdiniz
hem insan sevmediği hoşlanmadığı birisiyle nasıl vakit geçirebilir ki
ee birşeyler hissediyorsun demek ki berabersiniz o zaman aşk evliliği yapın mantık evliliği yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…