- Konu Sahibi Amazonlady
-
Kendinde farkındasın maddi bir sorun yaşanacağından..
Erkek bayandan az kazanıyorsa inan çok ama çok büyük sorunlar çıkıyor.. Benim annem ve babam öyle, ordan biliyorum..
İstediğiniz kadar sevin birbirinizi ama mutlaka biryerde patlak veriyor canım.. İyi düşün derim.
seviyor musun sevmiyor musun anlamadım ben. :44:
bence maddi kısmına takılma benim arkadaşım eşinden daha fazla maaş alıyor ama eşi ona nerdeyse tapıyor bir dediğini iki etmiyor yani maddi yönden üstün olunca erkekte seni ezemiyor ama tabiki şu ince noktaya da dikkat etmen lazım eğer evlenirsen asla para konusu aranızda konuşulmamalı ben senden fazla kazanıyorum asla hiçbir şekilde dememelisin yani para meselesine takılma seviyorsan evlen bence mutlu olursunuz ...
madem mantik evliligi yapmak istiyordunuz neden cikiyorsunuz..
su dediginiz olay hani baslarda evlilik düsünmüyordu...
ilk baslarda kimse evlilik düsünmez ki,yani en azindan ben düsünmedim tamam tanima adina gecirilen süredir evet ciddi bir iliskidir ama evlilik
düsünülmez..zamanla oturur hersey yerine falan,sizin bu mantik evliligi istiyorum düsüncesi yeni degil heralde
siz 2 yildir sevmediginiz bir adamla birliktesiniz valla hic hos degil,adamla cikarkende lise mezunu oldugunu biliyordunuz evet sorun olabilir
ama bu düsüncülerle 2 yil nasil devam ettiniz...hemen hemen ayrilin...
kesinlikle çok büyük sorunlar olur sen her istediğini beğendiğini alıcaksın hangi markadan ne istersen alırsın seniin için maddi sorun olmaz ama bunlar bi zaman sonra batar.. kültürel sorunlarda olur ama o aşılabilir kendini geliştirmiştir zaten onu konuşmalarından vs vs seviyesini anlarsın ama senin yüksekliğin bir zaman sonra büyük sorunlar gerektirir ve sende onu ezici cümleler kullandığında her şey çok kötü olur tabi pat diye ayrılmak olmaz önce soğuk davranmaya başla,ilgisiz davran buluşmak isteme sürekli kavga edin ki senden sıkılsın kavgalardan bunalsın artık
madem mantık evliliği yapmak istiyorsunuz neden ilişkinizi 2 yıldır devam ettiriyorsunuz ki ona da yazık.
siz erkek arkadaşınızı sevmiyorsunuz o yüzden böyle düşünüyorsunuz.
hem nolmuş asgari ücretle çalışıyorsa.herkes 3 - 4 bin kazanmak zorunda mı.sonuçta sizde çalışacaksınız gayette geçinirsiniz.
siz sevginizi gözden geçirin bence.
madem mantik evliligi yapmak istiyordunuz neden cikiyorsunuz..
su dediginiz olay hani baslarda evlilik düsünmüyordu...
ilk baslarda kimse evlilik düsünmez ki,yani en azindan ben düsünmedim tamam tanima adina gecirilen süredir evet ciddi bir iliskidir ama evlilik
düsünülmez..zamanla oturur hersey yerine falan,sizin bu mantik evliligi istiyorum düsüncesi yeni degil heralde
siz 2 yildir sevmediginiz bir adamla birliktesiniz valla hic hos degil,adamla cikarkende lise mezunu oldugunu biliyordunuz evet sorun olabilir
ama bu düsüncülerle 2 yil nasil devam ettiniz...hemen hemen ayrilin...
Bak şimdi hem maddi fark hem kültür farkı var bu daha da kötü.Moralini bozmak istemem ama kendimden örnek vereyim sana..
Ben ev hanımıyım aynı anda öğrenciyim.Yani anlayacağın maddi bir gelirim yok.Eşim yüksek maaşla çalışan biri ancak kültür dersen sıfırdır.Ama sırf bu yüzden bile bazen yanımda ezilebiliyor (-ki çalışan eden herşeyi yapan o yine ezilen o)
Çok ama çok iyi düşün.Evlenince hiçbirşey dışardan göründüğü gibi olmuyor.. Ben evlenmek için o kadar çok düşündüm ki, flörtümüzün 7.yılında evlenebildik..
Canım ben asla ümit vermedim en başından beri ümitlenme olmaz diyorum o da evlenmeyi düşünmüyordu bu yüzden korkum yoktu 1 aydır evliliktir tutturmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?