- Konu Sahibi Amazonlady
-
Kaç senelik evliler onlar ileride sevgisi biter mi bana çok korkuyorumSevmediğim biriyle evlenirsem sevgisi bitsede üzülmezmişim gibi geliyor sence aşk mı mantık evliliği mi
Hikayenizi abiminkine çok benzettim...
Benim abiminde yaklaşık 2 buçuk 3 senelik bir ilişkisi var.
Niyeti başlarda çokda ciddi değildi ama seviyordu şimdilerde ise özellikle son 1 senedir ailemizin içine girdi kız arkadaşı. Annemdir kardeşimdir, teyzemdir halamdır hepsiyle tanıştı.
Abim lise mezunu hastanede çalışıyo, kız arkadaşı ise bu yıl üniversite mezunu olacak..
Annemler onunda ailesi ile tanışma niyetindeler.
Kısacası iş bu kadar ilerlemişken eğer abimin kız arkadaşı ondan ayrılırsa sırf bişeyleri bahane ederek! bu duruma çok üzülürüz. Çünkü biz çok hayaller kurduk, çünkü abim onu çok seviyo, çünkü yaşanmışlıklar var, çünkü emek var, çünkü geçip giden koca 2 sene var!
İlerde mutlu olursunuz olmazsınız bunu bilemeyiz ama madem 2 senedir bir ilişki yaşıyodunuz neden bu kadar uzattınız? Yazık değilmi sizi seven, evlenmeyi düşünen o adama?! Bu kadar ciddi düşündüğünü bile bile neden sürdürdünüzki madem ciddi olması işinize gelmiyorsa?
Hepinize değerli düşünceleriniz için teşekkür ederim tek tek hak verdim hepinize ben olayın içinde olduğum için dıştan nasıl göründüğünü bilemedim , bu yüzden akıl danışmak istedim . Peki şu an ne yapsam bu çocuk benden soğur ve ayrılır ?
Hepinize değerli düşünceleriniz için teşekkür ederim tek tek hak verdim hepinize ben olayın içinde olduğum için dıştan nasıl göründüğünü bilemedim , bu yüzden akıl danışmak istedim . Peki şu an ne yapsam bu çocuk benden soğur ve ayrılır ?
Kızlar 2 yıldır birlikte olduğum biri var daha önce kimseyle çıkmadım ilk çıktığım kişi liseden beri ilgim vardı teklif edince de hevesle çıkmaya başladım, başlarda ilgisiz 2 günde bir arayan biriydi , benimde evlenme gibi bir niyetim yoktu onunda 5-6 senem var diyordu , şimdi ise bu çocuk bambaşka biri oldu her dakika arıyor , soruyor bir ilgi bir ilgi sormayın ,hatta tüm ailesine benden bahsetmiş evlenmek istiyorum diye , komşuyuz bu arada , tutturmuş evlenelim illa diye ,başlarda kıskanmam diyen adam telefonla konuşurken bir erkek sesi gelse bile çıldırıyor ,şimdi benim sorunum bu evlenmek istiyor benle ben üniversite mezunuyum o lise o özel bir hastanede asgari ücretle çalışıyor bense kısa bir süre sonra bir şirkette işe başlayacağım , yanlış anlamayın küçük görmüyorum ;ama ilerde sorun olmaz mı benim ondan daha fazla maaş almam gerçi o benim işe gireceğimi bilmiyor henüz :S ben aşk evliliği değil de mantık evliliği yapmak istiyorum ileride pişman olmamak için bu çocuk da ne yaptıysam vazgeçmedi , en ağza alınmayacak sözler söyledim vazgeçsin diyebaşlarda yaptıklarından dolayı sonsuz güvenemiyorum hep geçmişi açıp yıpratıyorum onu ben eminim ailem vermez o da sen başkasıyla evlenirsen benim öldüğüm gün olur diyor ne yapacağım kızlar yardım edin
Kızlar 2 yıldır birlikte olduğum biri var daha önce kimseyle çıkmadım ilk çıktığım kişi liseden beri ilgim vardı teklif edince de hevesle çıkmaya başladım, başlarda ilgisiz 2 günde bir arayan biriydi , benimde evlenme gibi bir niyetim yoktu onunda 5-6 senem var diyordu , şimdi ise bu çocuk bambaşka biri oldu her dakika arıyor , soruyor bir ilgi bir ilgi sormayın ,hatta tüm ailesine benden bahsetmiş evlenmek istiyorum diye , komşuyuz bu arada , tutturmuş evlenelim illa diye ,başlarda kıskanmam diyen adam telefonla konuşurken bir erkek sesi gelse bile çıldırıyor ,şimdi benim sorunum bu evlenmek istiyor benle ben üniversite mezunuyum o lise o özel bir hastanede asgari ücretle çalışıyor bense kısa bir süre sonra bir şirkette işe başlayacağım , yanlış anlamayın küçük görmüyorum ;ama ilerde sorun olmaz mı benim ondan daha fazla maaş almam gerçi o benim işe gireceğimi bilmiyor henüz :S ben aşk evliliği değil de mantık evliliği yapmak istiyorum ileride pişman olmamak için bu çocuk da ne yaptıysam vazgeçmedi , en ağza alınmayacak sözler söyledim vazgeçsin diyebaşlarda yaptıklarından dolayı sonsuz güvenemiyorum hep geçmişi açıp yıpratıyorum onu ben eminim ailem vermez o da sen başkasıyla evlenirsen benim öldüğüm gün olur diyor ne yapacağım kızlar yardım edin
evlendiğinizde sonuçta para aynı eve girecek.senin paran benim param diye ayrım yapmazsanız sorun olmaz bence sen tam olarak sevip sevmediğine karar ver canım maddiyatı ikinci plana at
senın maaşının daha yüksek olması değılde senın onu sevmemem engel zaten bu evlılığe
sevsen ben mantık evlılığı yapmak ıstıyorum demezsın değıl mı ama?
hem 2yıl dıle kolay az bır zaman değıl :44:
Kızlar yaa ben dilenirim yine sana bakarım diyor sen çalışma diyor( of anlattım olmaz dedim bana zaman ver yavaş yavaş ayrılayım bir anda bırakma diyor 2 gün aramam 3 gün aramam sadece zaman ver diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?