Ne yapacağımı şaşırdım. ? Lüfen akıl verin...

anaksunamoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
516
3
96
42
Diğer
Arkadaşlar ben sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum haftanın 5 günü çalışıyorum.Aynı zamandada haftasonları kpss dersanesine gidiyorum.Evli ve 4 yaşında da bir kızım var.Anlayacağınız benim 7 günüm dersler,okul ve ev işi çocuk derken yoğun ve yorucu bir şekilde geçiyor.Benim geçen yıldan başka bir ilçede ancak netden görüştüğüm bekar kız arkadaşlarım var.Bu hafta bize oturmaya geleceklerini söylediler.Dersaneye gittiğimi ve bu denli yoğun olduğumu biliyorlardı ancak gelmeyi düşünüyoruz falan deyince ben kesin değil diye beklerim tarzı konuştum.Bu akşam aradılar ve yarın akşamdan gelecez ve kalacaz dediler.Şok oldum ama bişeyde diyemedim.Beklerim buyrun gelin dedim.Eşim biraz önce eve geldi ve durumu ona anlattım çok kızdı.Bekar 6 tane kızın evimizde ne işi var dedi.Eşim yarın tüm gün evde ve haklı olarak dinlenmek istiyor.Diğer tarafdanda arkadaşlara gelin dedim.Bu durumda ne yapmalııyım.Lütfen yardım.....

ne desem ne yapsamki? İlkten gelsinler dedim ama şimdi eşime hak veriyorum saygısızca davrandılar.İnsan biraz düşünceli olur diyor ve kendime kızıyorum şimdi.

İyi ama siz beklerim demişsiniz.

Ayrıca geleceklerini haberdar etmek için tekrar aramadılar mı?
O zaman durumu neden izah etmediniz?

Bu arada ögretmenlerin dershanelerde çalışması yasak!

Son düzenleme:
iyi kötü ağırlamaya çalışın eşinizde sizin için bir hafta sonunu feda etsin yada dinlenme gününü bu saatten sonra gelmeyın acil işimiz var bilmem ne denırmı yanlız hakketen evli bir bayanın evınde 6 tane kızın ne işi varyaa ........................................... nebiçim yazmışım düzenlemekten bi hal oldum

Son düzenleme:
6 tane arkadaşınız evli bir çiftinyanında kalmayı makul goruyorlarsa siz de onlara acıp durumun makul olmadığını makul bır sekılde anlatma hakkına pekala sahıpsnız
pes yanı bu nedır ya?? iyice edepsiz olmuşuz. boş mezar bulsak yatacağız
açın durumu anlatın kabul edemeyeceğinizi söylemekten çekinmeyin hiç bir şey aile huzurunuzdan değerli değil

bence arkadaşların düşüncesizlermiş ama sende buyrun gelin demeseydin keşke
ben olsam arardım eşim grip olmuş yarın evde yatıcakmış, başka bir gün buyrun gelin kusura bakmayın
ben haber veririm size derdim

İyi ama siz beklerim demişsiniz.

Ayrıca geleceklerini haberdar etmek için tekrar aramadılar mı?
O zaman durumu neden izah etmediniz?

Bu arada ögretmenlerin dershanelerde çalışması yasak!

tebrik ediyorum.
yardım istemiş, yerilmek değil
yanında olmamız gerekiyor, berisinde değil.
tek öğretmenler değil memurların ek iş yapması yasak, arkadaşımız da biliyordur bunu muhakkak
ama kimse kimsenin durumunu bilmiyor
bilemeyiz de.

bende gelecekler 1-2 kişi sandım..6 kız arkadaş

biraz fazla değil mi sizce rakam? eşinizi haklı buldum ben..aynısını o yapsaydı mesela size sormadan 6 erkek arkadaşını yatılı misafir olarak kabul etseydi hoş olur muydu?

yapacak birşey yok,kabul etmişsiniz bile..ya arkadaşlarınzı arayıp iptal edeceksiniz ya da 2 gün misafir edeceksiniz.

bence iptal edin..

Son düzenleme:
CUDANA; Dersanede çalışmıyorum.KPSS'ye hazırlanıyorum.Henüz kadrolu değilim çünkü.
Ayrıca beklerim dedim ama o lafın gelişi.Yani netden yazışıyorduk ve birün size gelmek istiyoruz Hocam dediler bende beklerim tabi dedim.Yine söylüyorum günübirlik gelmek farklı bişey 6 bekar kızın bir akşam bende gelip kalması başka bişey.Bekar olsam hiç sorun olmaz ama eşim evde ve eşimde polis.Yarın nöbetten çıkmış olacak.Bu akşam aradıklarında eşimi bahane edemedim.Sonra düşündüğümde nasıl olacak dedim kendi kendime.Eşimde olmaz beni bahane et diyor.

KARYADİT;Aynen dediğin gibi.Onlar kalmaya utanmıyor.Birde herşeyi planlamışlar.Kim getirecek.Nasıl gelecekler.Kaç kişi olacaklar.

eşin haklı bence

6 bayan yatmalı nasıl rahat edecekler ki ben edemezdim hadi eşin olmasa evde neyse de yazık eşine bi odaya tıkılı kalacak

sanirim kpss icin kursa gidiyor dershaneye,

ama simdi arayip deseniz ayip olur gibi ya da esim gelince haberim oldu baska yere sözümüz varmis deseniz

ama cok hos olmaz...

1. dakika ama sözleşmeli ögretmen yok artık!

Ayrıca hem sözleşmeli ögretmensin, hem Kpssya hazırlanıyorsun?
Bu nasıl bir çekişki?

Karyatid evet yasak arkadaşım, çalışan çalışır ama yasak...
Ben demiyorum kanun diyor bunu

Son düzenleme:
oldukça yakın arkadaşlarınız sanırım, 6 kişi toplanıp gelip kalmayı planladıklarına göre.. 6 kişi misafir ağırlamak zor çünkü, işi olmayan insana bile zor, bir de üstüne siz nasıl yoğunmuşsunuz..
anladığım kadarıyla başka boş zamanınız da olamayacak, eşiniz bir tatil gününü feda edebilse ve siz de arkadaşlarınızla olmaktan keyif alırsınız muhtemelen yorulsanız bile

canim sanirim arkadas yanlis anlatti,ücretli ögretmenlerden sanirim

sözlesmeli diye buna diyor büyük ihtimalle..

cudana'cığım yasaktır doğru, kanun da diyordur o da doğru.
şartlar yanlış.
Kimse istemez ek iş yapmak zorunda kalsın.
her neyse zaten arkadaşımız da çalışmıyormuş dershaneye gidiyormuş.

ben arkadaşlarınızı çok da suçlu görmedim açıkçası. emrivaki yapmamışlar. düşüncesizlik olarak görmüyorum çünkü sık olan bir şey değil. eşiniz kendince haklı olsa da bir günlüğüne idare edebilir. yorumlara bakan 6 kız size yerleşecek sanır.

bence eşinizle tatlılıkla konuşup bu sefer idare etmesini tekrarı olursa onayını almadan cevap vermeyeceğinizi söyleyin. eğer kabul etmezse de arkadaşlarınızı arayıp eşinizin rahatsız olduğunu başka bir zaman görüşmenizin daha iyi olacağınıı söyleyn. evinizde kalacak kadar yakınlarsa size anlayış göstereceklerdir.

Herhalde ücretli öğretmen olmalısınız yanlış anlaşılma oldu biraz.
Konunuza gelince bence iptal etmemelisiniz.Bir gün için eşiniz idare etmeyi deneyemez mi?

Ne rahat insanlar var yahu ..
Biz evlı arkadasımıza gıttıgımızde eşi gelince '' hadı kalkalım '' der musade isteriz..
Herşeyin bir adabı var misafir olmamın bile..

6 tane kız , gelıcek kalıcaklar ..
Ben olsam arar kusura bakmayın canım ama eşimin hafta sonu ıcın baska planları varmış
Başka zaman goruselım derdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…