Ne yapacağımı şaşırdım. ? Lüfen akıl verin...

Kesinlikle..
Seni düşünmeyen insanı sen de düşünmeyeceksin canım..boşver..
onlar rahatsa o kadar, sen de gayeeeett rahat yap açıklamanı hiçç düşünme..

Herkes kendi keyfini düşünür oldu artık kimse kimseyi düşünmüyor..iyi valla..

Benimde eşim gececi çalışıyor..Gelmek isteyene ama eşim evde diyorum..gündüzcü olduğu zaman gelirsiniz diyorum..sonuçta gece çalışmış bir insan eve geldiğinde sessiz bir ortamda uyuyup dinlenmek ister..ben süpürge bile açmıyorum uyusun diye..
Yalana hiç gerek yok..eşim gece çalıştığı için evde olcak başka zaman beklerim ama mamalarınızı yapıp gelin ben yoğun bir bayanım diyebilirsiniz..bu kadar yüzsüz arkadaşlar buna alınmazlar eminim

En azından onlar sizin teyzenizin kızları bunlarda benim böyle bir bağım bile yok

En azından onlar sizin teyzenizin kızları bunlarda benim böyle bir bağım bile yok

Yok annemin teyzesinin kızları :) gerçi kim olursa olsun kimseyi kullanmaya hakkı yok.
6 bekar kız toplanmış madem sana geleceklerine gitsinler ufak bir tatil yapsınlar haftasonu stres atarlar.
Butik otel falan mı açtınız ?
Kapı arıyorlar işte aksiyon olsun yeter ki..

Kesinlikl canım.Birde bunlalrın ele başısı yani haberi veren ve organizasyonu yapan geçen yıl baya bir uğraşt benle gizli gizli.Aynı branştayız onla.Hoşuma gitmeyeen çok şey hissettim.Biraz daha beraber çalışsaydık tartışırdık.Şimdi onlarıda düşünüyorumda bu ne samimiyet yani?????????

Bir eve gelmenin de kuralı kaidesi vardır. Cok acil bir durum olur 6 kisi gelir kalır da bu kadarı ayıp artık.
Onlar rahatını eğlencesini düşünecek kadar bencillerse siz de kendinizi düşünüp, ufak bir beyaz yalan bulacaksınız. Kv hastalandı yanında kalmamız gerekli gibi.

Veya esim rahatsız bulaşıcı; sizin geleceginizi duyduğundan beri adam kuduruyor sinirden denebilir :))

bence arayın arkadaşınızı,

başka bir planımız vardı,ben tamamen unutmuşum eşim hatırlattı,önemli olmasa iptal eder sizi memnuniyetle ağırlardım ama ben sizi başka bi gün ağırlıyım dersiniz

kusura bakmayın falan filan dersiniz

sizde kusuruma bakmayında 6 tane kız! bide yatılı yaneee

isterlerse de baksınlar kusura! demek istedim hani

sözleşmeli öğretmen kalmadı ki arkadaşım artık herkes kadrolu oldu. ayrıca anladığım kadarıyla bu genç kızlar ile gelip gezecek kalacak yere ihtiyaç duyuncada aklına siz gelmişsiniz. kolay gelsin ne diyeyim

dusunuyorumda evde esmin 6-7 tane arkadasi hemde yatili

ben yokken bile esim benim onceden haberim olmadan eve arkadasini cagirdiginda bazen tedirgin oluyorum, hani ortada birsey mi biraktim ortalik yeteri kadar misafir icin uygunmuydu gibisinden. neyseki esim bu konuda dikkatlidir cok sukur ama yatili gelinmesi cok farkli...oturmaya gelinir bir kac saat esim disarda ya da diger odada idare edebilir, ama yatili olunca isler cok degisiyor. ne isleri varki elalemin evinde??? bana hic normal gelmiyor onun bunun evinde kalinmasi.

Hiç hoş değil yapılan.
Tamamen bencilce kendilerine göre gezi programı yapmışlar.
Elebaşı dediğiniz kişiden çokta hoşlanmıyorsanız yavaş yavaş uzaklaşın.

Benzer şeyi yeni evliyken yaşadım.
Eşimin kuzeni biz tatildeyken gelip 3 kız arkadaşıyla İstanbulu gezeceklerini söyledi,,
siz yoksunuz ama, anahtarı bırakında sizde kalalım dedi.
Düşüncesizliğe bak.
Öyle bir çemkirdim kiii uzun müddet İstanbula bile gelemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…