Nolur akıl verin..

Sizin de hiç durunuz yok gerçekten zıkkım olsun falan hoş değil.
Ona rağmen sizi aramış tekrar bu sefer alttan alabilirdiniz.
Zaten gelecek birini aramak evet bana göre mantıksız ama bu kadar devlet meselesi haline getirmeseydiniz keşke.
Eşinizin ısrarla aramak istemesine de anlam veremedim.
Onun hatası da arayıp gelmeyin, sizi istemiyor demek olmuş.
Genele baktığımızda da alttan alması gereken siz oluyorsunuz bu durumda çünkü siz ağır konuşmuşsunuz.
İlk mesajınızda bunları yazmamıştınız.
İlk mesajımda Evet o an aklıma gelmedi ya da yazmaya utandım şuraya yazmaya utandım ama eşime demeye utanmadım gerçekten uzatacak hiçbirşey yoktu hiçbirşey.. Ben çok hatalıyım

Eşime değer veriyorum ama onun iyi niyetini haketmiyorum .. Ben bu şekilde yüz göz olmayı kendime yakıştıramıyorum ama davranışa bir türlü dökemiyorum. Sonuç bu oluyor iyi insanlar bu hayatta çok yoruluyor çünkü benim gibi kaba tabirle afedersiniz azgın kişiler değer bilmiyor bir değer verse beş üzüyorum ben bu adamı ve sanırım haketmiyorum..
Farkında olmanız kendinizi çabuk düzelteceginizi gösterir.

Şu forumda sizin gibi hatasınin farkında olup kendisini elestireni ilk defa görüyorum.
Umarım eşinizle aranız düzelir.

Farkında olmanız kendinizi çabuk düzelteceginizi gösterir.

Şu forumda sizin gibi hatasınin farkında olup kendisini elestireni ilk defa görüyorum.
Umarım eşinizle aranız düzelir.
Amin insaallah kabul etmezsem kendimi kandiririm hersey ortada. Benim oldugum kisilikle olmak istedigim kisilik cok farkli kendimle cok catisiyorum surekli sonradan pisman oluyorum ofkemi kontrol edemeyip gereksiz sacma uç tepkiler veriyorum :(

Ahh canim bu hataları yeni evliyken bende cok yaptim esim alttan aldikca ben kendimi parcaladim gelmesinler de gelmesinler . Benim de esimin abisi benimle çok ugrasirdi ve ben onlar gelecegi zaman ortaligi yikardim. Tabi esim de cok uzulurdu cunku o benim aileme karsi cok saygilidir agirlar ilgilenir. Iste bir abisi yuzunden esimi cok kırdım. Onlar beni kirdikca bende esime saldirdim cok yiprandikk. Pisman oldugunu hissettir esine al karsina konus. Hatanı kabul ettigini ve cok uzuldugunu soyle. Telafi etmek icin ne yapmani istiyorsa onu yap. Ama esinde tek bir hata var iste ailesini arayip gelininiz istemiyor gelmeyin demeyecekti. Benimki asla soylemezdi boyle seyleri.

Ahh canim bu hataları yeni evliyken bende cok yaptim esim alttan aldikca ben kendimi parcaladim gelmesinler de gelmesinler . Benim de esimin abisi benimle çok ugrasirdi ve ben onlar gelecegi zaman ortaligi yikardim. Tabi esim de cok uzulurdu cunku o benim aileme karsi cok saygilidir agirlar ilgilenir. Iste bir abisi yuzunden esimi cok kırdım. Onlar beni kirdikca bende esime saldirdim cok yiprandikk. Pisman oldugunu hissettir esine al karsina konus. Hatanı kabul ettigini ve cok uzuldugunu soyle. Telafi etmek icin ne yapmani istiyorsa onu yap. Ama esinde tek bir hata var iste ailesini arayip gelininiz istemiyor gelmeyin demeyecekti. Benimki asla soylemezdi boyle seyleri.
Katılıyorum söylemesi yanlış oldu ama anlık sinirlie yaptı bende öyle eşim alttan aldıkça adamın tepesine bindim. İnşallah herşey düzelir kızlar sağolun

burda ben size kabahat göremiyorum. eşiniz hatalı ne demek istemiyorsun ailemi deyicekti. o senin aileni istemezse tepkin onu kapıya koymak olurdu dimi. eşinizin yerinde olsaydım. bende size kapıyı gösterirdim. bu kadar kolay olmamalı. gelinlerde unutuyor malesef eşin bir ailesi oldugunu ne olursa olsun aile atılmıyo işte bunun bir örnegi.. bir hata yapmışınız önce eşinizin gönlünü düzeltin. sonra ailesine özürlerinizi dileyin. inşallah düzeleriz aranız.

Eşiniz size senin kızkardeşini istemıyorum söyle gelmesın deseydı siz ne yapardınız gelme dermiydınız önce çuvaldızı kendınıze batırın lütfen eşiniz cok iyi gercekten kıynetını bilin ben böyle yapsam eşimde aynını bana yapar ailemi kovar evden zaman herşeyın ilacı bi daha böyle hatalar yapmayın herşey düzelir inşallah

Alın bi baklava çiçek gidin eşinizle kvlere
Özür dileyin o gün başka bi sebepten tartıştığınızı ikramı az hazırladığınızı son anda görümcenizin de geleceğini öğrendiğinizi ve eşinize yemekler yetmeyecek öyleyse diye o an stres telaş yaptığınızı eşinizin de yanlış anlayıp evden çıktığını haliyle size de olayı yanlış anlattığını çok mahçup olduğunuzu ağladığınızı söyleyin bunları söylerken de gözleriniz dolsun duygusala bağlayın yani. Önümüzdeki haftasonu mutlaka bekliyorum görümcemler de gelsin lütfen yoksa rahat uyuyamıcam anne rica ediyorum gelin bu sefer önceden hazırlanıp panik yapmam hem deyin.
Bir daha da böyle bi şımarıklık yapmayın başka eş olsa sen nasıl benim ailemi istemezsin diye ortalığı yıkardı eşiniz anlayışlı ve alçak gönüllü biriymiş bu şansınızı tepmeyin durduk yere huzurunuzu bozmayın.
Ya sen niye hep benim kafasın :D

BencE bugün sakin bir şekilde Eşinizin ailesini arayip Özür dileyin .kV kızgın haklı olarak sert bişey dese bile siz öfke kontrolü yapıp alttan alın .anne biz ikimiz atıştık o sinirle size yansıdı Özür dilerim kapım hep size açık falan gibi işte bişeyler söyleyin bence

Eşime değer veriyorum ama onun iyi niyetini haketmiyorum .. Ben bu şekilde yüz göz olmayı kendime yakıştıramıyorum ama davranışa bir türlü dökemiyorum. Sonuç bu oluyor iyi insanlar bu hayatta çok yoruluyor çünkü benim gibi kaba tabirle afedersiniz azgın kişiler değer bilmiyor bir değer verse beş üzüyorum ben bu adamı ve sanırım haketmiyorum..
Sinsirella'nın dediği gibi çiçek, baklava alın gidin ellerini öpün. Ben kendi annemi sinir edince genelde hediye alıyorum. Annem baş örtülü eşarp alıyorum. Siz de kayınvalidenize açıksa şık bir markanın boyun eşarbı veya kapalıysa normal eşarp alabilirsiniz hediye.

Bende öyle diyorum kesinlikle sıcağı sıcağına daha iyi olur diye ama eşim zamanla diyor sanırım tavırları çok sert faydası olmayacağını düşünüyor bu kez bende boşvermişlik olacak zamana yaınca aman deyip geçicem ben şu vicdan azabındayken gitmek istiyorum haklısınız katılıyorum bende zamanla çok doldururum kendimi..
Yok yok kesinlikle sıcağı sıcağına arayip Özür dileyin ki gelin bizi takmadi aramadi denmesin

Bence gitmeniz daha itici olur, kendi kabul etmiyor bize geliyor gibi. Arayın hrmen, anne dün için çok özür filerim, eşimle tartışmıştık, sixinle hiç slaksı yoktu konunun falan gibi konuşun. Beni kırmayın bu gafta gelin falan de. Sonrada eşine anlat. Önce eşle konuşmanın anlamı yok sanki. Çok çok kırıcı ve kolay unutulmayacak bir duruma imza atmışsınız

Simdi ben de gorumceyim.gecenlerde abim esiyle birlikte annemi babami ve kardesimi yemege cagirdilar.acaba bizi de cagiracakmi esimle birlikte diye bi an stres yaptim cagirmassa cok uzulurdum sonra bizi de davet etti.biz le birlikte ablam ailesi ve dunurlerde vardi kalabaliktik.abim gayet mutluydu.onun mutlu olmasi beni kardesi olarak mutlu etti.
Esine ayip annesine ayip babasina ayip gorumcene ayip.esini sevdigini de dusunmuyorum esini gercekten sevsen baskasinin mutluluguyla mutlu olursun.esinin mutlulugu ile mutlu olman gerekirdi.esinize uzuldum gorumcenizi aileden saymamissiniz.koca koca insanlari yoldan cevirmissiniz.bundan sonra esinin isteklerine de saygi duyup hareket etmelisiniz.evlilik bencillik olamaz.

Ya bu kaynanalar ne yapıp edip sonunda yine haklı oluyorlar. Bir kere size sormadan görümcenizi de alıp yola çıkması saçma. İnsan bir haber verir. Bu da sizde gorumcenizi sevmediğiniz için öfke uyandırmış. Buraya kadar haklısınız ama eşiniz ailesini arayarak herşeyi batırmış. Eşiniz neden ailesini arıyor ki? Gelince surat yapmanız, onları yoldan geri cevirmenizden daha mı kötü?

Eşiniz aramasaydi, siz de agirlayip, kurtulacaktıniz. Ben de eşimle böyle sebeplerden tartismisimdir ama eşim asla ailesini aramaz. Eşinizde, siz de, kaynananiz da suçlu ama ne var ki, sadece siz özür dilemek zorundasınız.

konu basinda kendinizi o kadar elstirmissiniz ki, teselli edesim geldi sizi :)
yoksa haksizsiniz zaten yazdiginiz seylerin bilincindesiniz.

neyse artik olan olmus,
ama bu vesileyle bir kendinizi tartin, yani gelen kim olursa olsun tartismayi bu seviyeye getirmek hic saglikli degil,
eger ki ofke kontrol probleminiz varsa yardim istemekten bir uzmana danismaktan cekinmeyin.

Hatta bunu hemen yapin, sonrasinda da esinizin ailesine gidip bu konudaki hatanizi kabul ettiginizi, bir daha yasanmamasi icin de destek aldiginizi soyleyin. Hem yumusarlar diye tahmin ediyorum.
En azindan siz elinizden geleni yapmis olursunuz.

Ya bu kaynanalar ne yapıp edip sonunda yine haklı oluyorlar. Bir kere size sormadan görümcenizi de alıp yola çıkması saçma. İnsan bir haber verir. Bu da sizde gorumcenizi sevmediğiniz için öfke uyandırmış. Buraya kadar haklısınız ama eşiniz ailesini arayarak herşeyi batırmış. Eşiniz neden ailesini arıyor ki? Gelince surat yapmanız, onları yoldan geri cevirmenizden daha mı kötü?

Eşiniz aramasaydi, siz de agirlayip, kurtulacaktıniz. Ben de eşimle böyle sebeplerden tartismisimdir ama eşim asla ailesini aramaz. Eşinizde, siz de, kaynananiz da suçlu ama ne var ki, sadece siz özür dilemek zorundasınız.

Aynen ben de boyle dusunuyorum
Benim evime bana sormadan misafur cagiran kv nin hic mi sucu yok da bi ben ozur diliyorum?
Ben de bagirir cagirir esimin burnundan getirir ama gelenlerden hizmetimi eksik etmezdim.
Bu durumda suclu sizden cok aranizdaki tartismayi ailenize yansitan esinizde bence.

Eşim ısrarla tutturdu bende arayıp davet edeceğim bende hayır etmeyeceksin zaten onlar yola düşmüş boşver dedim. Eşim evi terketti beni aradı kaç kez yapma nolur dedi bende çılgına dönmüşcesine bağırdım çağır tamam çağır dedim.

eşiniz niye evi terketti? evi terkettikten sonra size hangi konuda yapma nolur dedi? ben anlamadım. adamlar yola çıkmış zaten geliyolarmıi. yapma dediği ne=

Eşin suçu biraz kendi üstüne alsın
Arasın annesini
Anne biz o gün tartismistik ben de fenomene kizdigimdan sizi istemiyor dedim sizin gozunuzde suclu o olsun istedim ona attim topu gibi konussun

Gorumcenizin yaptigi ayip tabi ama onu krallae gibi agirlayip mahcup edebilirdiniz
Alttan alttan yaptigi ayibi soyleywbilirdiniz
Cok acikmistik bizde ama sizi bekledik misafirden once yenir mi ayip vs gibi

Back
X