Ne yapacağımı şaşırdım. ? Lüfen akıl verin...

Sen arkadaşlarına değil arkadaşların sana uyacak.
Bekarlar sorumlulukları az sana saygı göstermeleri gerekir yakın arkadaşsanız bunun lafı bile olmaz hatta.
Ara söyle diyeceğim ama bilemiyorum..
Eşin haklı durup durup adamın izin gününün tercih edilmesi saçma

Ya cudana sende en can alıcı kısma takıldın yani Sözleşmeli deiğilim öyle yazdıysamda yanlış yazdım ücretli çalışıyorum.Dersaneyede hazırlık için gidiyorum.Ayrıca dersanede çalışmıyorum yani.

Bence kabul etmeyin uygun bir dille müsait olmadığınızı söyleyin o ne öyle 6 bekar kız. Ben olsam asla yatılı kalmalarına müsade etmezdim.

Ben de sagolsun esim yuzunden o kadar cok kaldim ki boyle durumlarda seni cok iyi anliyorum o yuzden. Ama ben artik tedbirliyin esime sormadan hic kimseyi eve davet etmem. Ama arkadaslarinda cok dusuncesizlik etmis. Hos bi durum degil bunu dusunebilmeleri lazim. Sen en iyisi 'esim baska arkadaslara soz vermis.' veya 'esimin kankasinin dugunu var oraya gitcez' gibi bi bahane bul bu iptal et.

İşin aslıı çokda samimi değiliz.Yani 1 yıllık bir arkadaşlık ve iş arkadaşlığı bizimkisi.2 taensiyle aynı okulda görev yaptık geen yıl.diğerleride o iki öğetmenin arkadaşlarıydı o vasıtayla tanıştım.İçlerinde hiç evine gitmediğim yada sadece 3,4 kere oturup görüştüklerim var.Çok rahatlar biliyordum ama bu kadar beklemiyordum.Şoktayım.İyide insanlar ama ben olsam ne bekarken nede evliyken böyle bişey yapamazdım.

bu kadar dert etmenize gerek yokki
telefonla arayıp
eşinizin nöbet değişim günü olduğunu
ve bütün gün evde olacağını söyleyin
elinizde geçerli bir neden var sonuçta...

ilk yorumumu yakın arkadaşlarınız olduklarını düşünerek yapmıştm. bence uygun bir dille reddedebilirsnz.

6 tane bekar kızın evli çocuklu ve yoğun bir başka kişiye kalmaya gideceklerini ilk defa duyuyorum.
Gören de sizi de bekar, tüm gün boş boş yalnız yaşayan biri sanır..

ben olsam ilk söyledikleri an..ay canım kusurabakmayın ama ben çok yoğunum evde durmuyorum ki hepinizle nasıl ilgileneyim? inşallah ilerleyen zamanlarda müsait olunca ben sizi davet ederim vs ..diye açıklama yapardım..

Kimse kusurabakmasın 6 kızın ne işi var yatılı..? otele mi geliyorlar sanki? bu ne rahatlık??
yatıracak yeri var mı acaba?
evli insan kocası ne der? diye düşünmeleri lazım..

Bana çoook mantıksız ve saçma geldi bu durum..

Topic sahibinin şartlarını göz önünde bulundurursak asla kabul etmemesi gerekir.

çok yakin deilsen e$im hasta demen gerkeiyor galiba
bekar olduklari için i$in e$ durumunu du$unemiyolar herhalde
sen soyleyince ogrenmi$ olurlar :)

acele karar versen iyi olur, yola çikmadan soylemen lazim :)

Ayrıca şunu da eklemek isterim: hayatta en nefret ettiğim insan tiplerin birisi de karşısındakini düşünmeden sadece kendini düşünen..ben günümü geçireyim de gerisi önemli değil...şeklinde düşünen bencil insanlardır..

ohh 6 kız değişiklik yapacaklar aklı sıra, sen yorulacaksın, kocanla belki bozuşacaksın, belki 1 günlüğüne de olsa sinir sistemin bozulacak..
değer mi?

anlayışsız insanlardan nefret ediyorum.

Evine ilk defa mı gelecekler merak ettim?
Eğer ilkse ve ilk seferde genç ve evli bi çiftin evine yatılı misafir olmanın yanlış birşey olduğunu düşünemicek kadar cahillerse ben onlarla oln arkadşlığımı da gözden geçirirdim.

Ya çok yakın da değillermiş ya bari oturup gitseler kalmak da neymiş maşallah yani
Eşinizin nöbet durumunu söyleyerek iptal edin o zaman.

Arkadaşınızı arayıp "Canım ya ben size söz verdim ama bizim daha önceden verilmiş bi sözümüz varmış, bana da eşim hatırlattı.. Ben sizi daha sonra davet etsem?" diyebilirsiniz.
6 kız arkadaş düşünmeden etmeden yatıya geliyorlarsa ben de bu şekilde geri çeviririm..

Böyle kemikleşmiş gezme grupları var yahu.
Annemin teyzesinin kızları aradı beni geçenlerde haftasonu bana geleceklermiş :)
Sadece Bir tanesini gördüm hayatım boyunca diğerlerini tanımam bile ben avrupa onlar anadolu yakasında.
Bana gelmeleri 1,5 saat en az.
Sonra öğrendim ki bunlar böyle kurban seçer gezerler yer içerler akşam evlerine dönerlermiş.

Cudana anla işte halimi o kadar kafam doluki sözleşmeli yazdım :) İnan onu belirtmemin sebebide yani kadrolu öğretmenle ücretli arasında fark olduğu.İdare bizi sıkıştırdığı kadar kadrolularla uğraşmıuyor yada biz öyle hissediyoruz.Tekrardan yanlış yazdığım için özür dilerim.

deniz_güneş;Duygularıma çok iyi tercüman oldun.Hakkatende ben günümü iyi geçireyim ne olursa olsun mantığı bu başka bişey değil.Benim ne kadar yoğun olduğumu geçen yıldanda biliyorlar.Bu yıl birde dersanem var.Bir ay öncedende belirtmişim durumumu birde utanmadan 6 kişi 2 kişi falan olsa anlayacağım.Bana sormadan o da gelsin buda gelsin diye örgütlenmişler.Evime daha önce iki kere oturmaya geldiler sadece.Bende rahatlığa anlam veremedim.Eşimin tamamen gece geçeceğini ve bu yğzden gündüz evde dinlenmek istediğini söyleyecem artık.Bu saatte arayamam mesaj çekecem kusura bakmasınlar onlar emrivaki yaptılar bende bu şekilde rededecem artık.Bu kadar kişi aynı şeyi düşünüyorsa hata bende değil onlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…