- 12 Mart 2018
- 531
- 555
- 103
- 34
- Konu Sahibi Nesrin cnblt
-
Pandemide işsiz kaldim , bana bugun tartisirken bu evden cik git kirayi ben veroyorum dedi.Oyle zoruma gitti ki anlatamam. Cocuk meseleside dusunmuyorduk zaten ama oyle bi bakiş açim hic olmadi cunku duzelir diye dunyaya gelen cocuktum ama babamda hic degismediBoşanmakla doğru bir karar vermişsiniz. Düzelir diye beklemeyin düzelmez hatta zamanla sarpa sarıp içinden çıkılmaz bir hal alır. Hele çocuk yapsam düzelir mi evresine girerseniz sadece kendinize değil o çocuğa da zarar verirsiniz.
Mutsuz evliliklerin kurtarıcısı ne yazıkki hiçbir zaman 3. kişiler değildir. Hem ne demişler balık başta kokarmış.
İnsan kaderini seçemiyor ama yön verebiliyor. Böyle düşünen bir hanzoyla nereye kadar gidebilirdi ki zaten. Sizde bir şeylerin farkındasınız o zaman yol verin gitsinPandemide işsiz kaldim , bana bugun tartisirken bu evden cik git kirayi ben veroyorum dedi.Oyle zoruma gitti ki anlatamam. Cocuk meseleside dusunmuyorduk zaten ama oyle bi bakiş açim hic olmadi cunku duzelir diye dunyaya gelen cocuktum ama babamda hic degismedi
Haklisiniz kusura bakmayin oyle kirgin ve uzgunum ki detay vermemisim. Evlendigimizden beri cinsel sorunlari var esimin iliskiden hep kacti ilk zamanlar hep usteledim.Terapiye gidelim dedim istemedi doktora gidelim dedim istemedi. Aramizda istemeden ucurum olmaya basladi. Annesi desen surekli gelir bizde kalir. 2 ay once bi kadinla telde konusurken yakaladim msj la ama sinirle davrandigim icin icerigi okuyamadan aldi telefonu elimden maalesef . Sanirim aldatildim da. Ama oyle iyi davraniyorki bazen vicdan yapiyrm ona karsi.cok karmasik duygulardayimHakkınızda hayırlısı olsun. Zaten rahatlama için yazdım demişsiniz, ayrıntı da vermemişsiniz neden ‘ne yapacağımı şaşırdım’ diye başlık açtınız anlamıyorum. İnsanların neden, nasıl vs gibi soru sorması yerine ayrıntı yazarsanız konunuza yorum alırsınız. Böylesi ne yazık ki saçma.
Bi hanzoda babam var ,suan issiz bosanirsam mecbur baba evine donecegim ama orda da huzuurlu olamayacagimİnsan kaderini seçemiyor ama yön verebiliyor. Böyle düşünen bir hanzoyla nereye kadar gidebilirdi ki zaten. Sizde bir şeylerin farkındasınız o zaman yol verin gitsin
Madem aldatıldın sustun, madem hakaret işittin sustun ve döneceğin yer de kötü o zaman kendini düşün. İş bul, biriktir, toparlan öyle dava aç. Nafaka iste. Kendi hayatını kurmadan dağıtma. Onun o aradaki iyi halleri vicdani mastrübasyon.Bi hanzoda babam var ,suan issiz bosanirsam mecbur baba evine donecegim ama orda da huzuurlu olamayacagim
Bi hanzoda babam var ,suan issiz bosanirsam mecbur baba evine donecegim ama orda da huzuurlu olamayacagim
Şu iki cümle arasındaki uçurumun farkında değil misin?Sanirim aldatildim da. Ama oyle iyi davraniyorki bazen vicdan yapiyrm ona karsi.cok karmasik duygulardayim
Biliyomusunuz eskiden olsa biri bu foruma boyle bi icerik yazsa yargilardim, ama isin icinde olmak cok farkli bi boyutmus ve sanirim ki isin icinde olunca mantik biraz devre disi kaliyorŞu iki cümle arasındaki uçurumun farkında değil misin?
En azından kendi baban. Hayatını kurana kadar kalırsınBi hanzoda babam var ,suan issiz bosanirsam mecbur baba evine donecegim ama orda da huzuurlu olamayacagim
Ya terapi alın karsilikli adim atin teklif edin yada cocuk yoksa bosanin eksiklik ne bi onu düşünün siddet varmi aldatma alkol bunlar yoksa terapi alin .bu pandemi kimseye yaramadiHerkese mutlu ,umutlu yillar diyerek soze girmek isterim.. yilbasi gecesi bosanma karari aldik.Evlendigimizden beri hersey cok kotu gidiyor.Kari-koca iliskisi yok , anlayis yok oyle mutsuzum ki kimseyede bise anlatamiyorum.. Buraya yazip rahatlamak istedim sadece.
bunu gormeden once sorunlar ne, aıle terapıstıne gıtmek ıstermısınız, belkı duzelır dıyecektım...Pandemide işsiz kaldim , bana bugun tartisirken bu evden cik git kirayi ben veroyorum dedi.Oyle zoruma gitti ki anlatamam. Cocuk meseleside dusunmuyorduk zaten ama oyle bi bakiş açim hic olmadi cunku duzelir diye dunyaya gelen cocuktum ama babamda hic degismedi
Mutsuz da olsanız doğru karar almışsınız.Pandemide işsiz kaldim , bana bugun tartisirken bu evden cik git kirayi ben veroyorum dedi.Oyle zoruma gitti ki anlatamam. Cocuk meseleside dusunmuyorduk zaten ama oyle bi bakiş açim hic olmadi cunku duzelir diye dunyaya gelen cocuktum ama babamda hic degismedi
Neyine vicdan yapıyorsunuz? Size çok gördüğü kadın gibi hissetme hakkını, başka kadınlara bahşediyor diye mi vicdan yaptınız? Sizi sevmiyor. Seven insan ister, arzular ve ten temasından alikoyamaz kendisini. Teni tenini çeker. Sizin ten uyumunuz yok, cinsellik yok, anlayış zaten yok. Kiraya kadar düşmüş aranızdaki tartışmalar. Çocukta yokken bosanin kurtulun bu yetersizden.Haklisiniz kusura bakmayin oyle kirgin ve uzgunum ki detay vermemisim. Evlendigimizden beri cinsel sorunlari var esimin iliskiden hep kacti ilk zamanlar hep usteledim.Terapiye gidelim dedim istemedi doktora gidelim dedim istemedi. Aramizda istemeden ucurum olmaya basladi. Annesi desen surekli gelir bizde kalir. 2 ay once bi kadinla telde konusurken yakaladim msj la ama sinirle davrandigim icin icerigi okuyamadan aldi telefonu elimden maalesef . Sanirim aldatildim da. Ama oyle iyi davraniyorki bazen vicdan yapiyrm ona karsi.cok karmasik duygulardayim
O kadar cok ugrastim ki inanin yoruldum artik çocugum olsun cok istiyordum evlenirken ama boyle yaparak annelik hakkimi da elimden aldigini dusunup daha cok ofkeleniyorumYa terapi alın karsilikli adim atin teklif edin yada cocuk yoksa bosanin eksiklik ne bi onu düşünün siddet varmi aldatma alkol bunlar yoksa terapi alin .bu pandemi kimseye yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?