- 31 Mayıs 2024
- 46
- -27
- 1
- 31
- Konu Sahibi esra yazan
-
Maddiyat degil benimde maddi durumumum iyiydiAyrıca, siz de düzensiz hayatınız, çalışmaktan ilgilenmediğiniz çocuklarınız sebebiyle, muhtemelen maddi durumu iyi biriyle evlenmissiniz. Eşinizin kendinde göre sebepleri olabilir ki vardır. Bu da zorunuza gitmesin yani.
Aklim bulanikti iyice bulandi biri diyo aldatmis etmis bosan napcagimi bilemedimBen adamın annesindeler sandım. 3 çocuğunuza dediğiniz gibi iyi bakıyorsa suyu çok bulandırmayın derim ben
Tahin kadın 30 yaşında. Yeterince güzelse gayet hava atma aracı olur. Adam zenginse zaten 3 çocuk koymaz ona
YaniSiz nasıl güzel, nasıl çekici bir kadınsınız?
Maddi durumu iyi olan bir bey, 3 küçük çocuğunuza rağmen sizinle evlendiyse?. Yani..
Aynen bencede madem ömür yalnız geçmiyor sadakate güvenmeden ve bunu sorun yapmadan diğer kısımlarda huzurunuz varsa ihtiyaçlarınız gideriliyor cocukların keyfi yerindeyse mantık evliliği gibi yaşayın.. 3 çocuğunuza dediğiniz gibi iyi bakıyorsa suyu çok bulandırmayın derim ben
3 çocuk sürekli o düzenden bu düzene de atılmaz ki.Aynen bencede madem ömür yalnız geçmiyor sadakate güvenmeden ve bunu sorun yapmadan diğer kısımlarda huzurunuz varsa ihtiyaçlarınız gideriliyor cocukların keyfi yerindeyse mantık evliliği gibi yaşayın.
Ben üstte de yazdım.Aklimda evlilik yoktu ama gercekten seni cok sevdim evlendim diyo
Çalışmaktan yoruldum yazmışsınız. Kendinize bir dayanak aramışsıniz nihayetinde. Bunun için sizi yargılanıyorum ayrıca ama madem bu niyetle de yaptınız bu evliliği duygularınızla değil mantığınızla hareket edin.Maddiyat degil benimde maddi durumumum iyiydi
Aynen bencede madem ömür yalnız geçmiyor sadakate güvenmeden ve bunu sorun yapmadan diğer kısımlarda huzurunuz varsa ihtiyaçlarınız gideriliyor cocukların keyfi yerindeyse mantık evliliği gibi yaşayı
Oda ayri bi konu nisanliyken cocuk diye tutrmustu simdi sakasina cocuk istiyorum dedim asla dusunmuyorum bu arada rahatsiz bi cocugum var cunku bana ben vazgectim dedim gecen neden beni sevmiyomusun dedigimde sacmalama korkuyorum cocuklarini cok seviyorum ama ya kendi cocugum olunca ayrimlicilk falan olursa dedi banaBen üstte de yazdım.
Karıştırıp durmayın bazı şeyleri.
Yeniden boşanmak sizin için çok sıradan bir şey olacaksa ayrı ama değilse didiklemeyin, eşinizin çocuklara karsi ters bir tavri falan yoksa.
Çalışmaktan yoruldum yazmışsınız. Kendinize bir dayanak aramışsıniz nihayetinde. Bunun için sizi yargılanıyorum ayrıca ama madem bu niyetle de yaptınız bu evliliği duygularınızla değil mantığınızla hareket edin.
3 küçük çocuğa yenisi de eklemeyin derim, üzerime vazife olmasa da.
Senden önce olan olaylar seni aldatma olmuyorkiHala goruntulu konusmuyor benden once ekran goruntusu almis yanlslikla o zaman telefonunda grdum benden once yani
Evet ama gerçekten iyiyse,iyiymiş gibi gözüküp farklı şeyler yapmasından da korkuyoruz artık insanların 3 çocuk var kocam yapmaz demeden gözü açık gezmesi lazım.3 çocuk sürekli o düzenden bu düzene de atılmaz ki.
Ya zaten bosansam ailem neden dese aldatti desem hani diycekler cocuklarimin duzeni alt ust olur3 çocuk sürekli o düzenden bu düzene de atılmaz ki.
Tammda facede arama var bi kac kadin ben yapmadim diye cocuklarinin ustune yemin ediyorSenden önce olan olaylar seni aldatma olmuyorki
Cocuklarimla ilgili suphem yok ama ne olursa olsun bu devirde babama guvenmem onunda 4 kizi varEvet ama gerçekten iyiyse,iyiymiş gibi gözüküp farklı şeyler yapmasından da korkuyoruz artık insanların 3 çocuk var kocam yapmaz demeden gözü açık gezmesi lazım.
Sizin evliliğinizde çocuğun şakası bile olmaması lazım. Yeterince çocuk var zaten. Biri de hastaymış.Oda ayri bi konu nisanliyken cocuk diye tutrmustu simdi sakasina cocuk istiyorum dedim asla dusunmuyorum bu arada rahatsiz bi cocugum var cunku bana ben vazgectim dedim gecen neden beni sevmiyomusun dedigimde sacmalama korkuyorum cocuklarini cok seviyorum ama ya kendi cocugum olunca ayrimlicilk falan olursa dedi bana
Senin çocuklar kaç yaşında cinsiyetleri neCocuklarimla ilgili suphem yok ama ne olursa olsun bu devirde babama guvenmem onunda 4 kizi var
Gözünüzü boyar falan eğer bu şekilde sadakatinden emin olmadan evli kalacaksanız gözünüz açık olsun. Bana kişiliği güzel gelmedi kocanızın bunkadar ileri gitmez diyemeyiz hiç kimse içinde maalesef.Cocuklarimla ilgili suphem yok ama ne olursa olsun bu devirde babama guvenmem onunda 4 kizi var
Aynen oyle oda aynisini soyluyorSizin evliliğinizde çocuğun şakası bile olmaması lazım. Yeterince çocuk var zaten. Biri de hastaymış.
Sizi bu duygu durumuyla farklı da düşünebilirsiniz daha sonra ama kendinize ve var olan çocuklarınıza kötülük olur.
3 oglum var 5 7 ve 9 yasindalar bosandigimda en kucuk oglum 2 ayliktiSenin çocuklar kaç yaşında cinsiyetleri ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?