- Konu Sahibi esra yazan
-
Evlilik gerekcemi kimse sorgulamasin lutfen duzensiz bi hayatim vardi aile vs o zaman kimse yoktu yanimda tek basimaydim calismaktan cocuklarimla ilgilenmiyordum bile bakici bakiyodu mecbur buyuduklerinde zaten evlenmezdm ama soyle bi durum var omur tek basina gecmiyor cocuklarimla ilgili bi sorun olsa zaten evlenmeyi dusunmezdm bile
Hepimiz aldatılabiliriz, bununla mı yatıp kalkicaz, takip mi edicez sürekli?Ailemin etkiside var biraz yok kilo aldin yok su yok bu ya arkadasim 3 dogum yapmisim butun gun hastanelerdeyim yorumlara baktigimda yok sex icin yok yemek temizlik sacma seyler yemek temizlik icin bi adam 15 yil sonra evlenirmi inanin bos vaktim yok takiyorum ondan sonra ben uzuluyorum sanki dunyanin en cirkin kadiniymisim gbi geliyor guzel oldugumun farkindayim ama ya aldtrsa hep bu fikirdeyim
Gercekten kararsizim aldattim desem kimle yatmisim kimle konusmusum diycek telwfonlar ofiste ortada yeminler edicek bilmiyorumBen sorgulamiyorum ama siz sorgulayacaksiniz. Haksız çıkmayı diliyorum ama muhtemelen tekrar boşanirsinız.
Bu yaşta genç kadın bulmuş desinler. Erkekler için genç ve güzel kadın bir nevi statü göstergesi. Bak daha ölmedim burdayım diyorlar kdfkjffAyrıca, siz de düzensiz hayatınız, çalışmaktan ilgilenmediğiniz çocuklarınız sebebiyle, muhtemelen maddi durumu iyi biriyle evlenmissiniz. Eşinizin kendinde göre sebepleri olabilir ki vardır. Bu da zorunuza gitmesin yani.
Gercekten kararsizim aldattim desem kimle yatmisim kimle konusmusum diycek telwfonlar ofiste ortada yeminler edicek bilmiyorum
Bunları görmek için birinin söylemesine gerek yok zaten ortadaOfof icimi daha cok karattn allah razi olsun uykusunda gebertcem adami simdi
E şimdilikSuan hala oyle
Aklimi ...Yeniden evlenip başınıza niye dert aldınız
Babane ne alaka annesinde onunkiler buyuk zaten ofiste beraberler gelip kalmak isterlerse seve seveSizinkiler yanınızda da adamın çocukları niye babaannede? Ben de ona takıldım evet.
3 çocuklu genc bir kadın erkekler için hava atma malzemesi olur mu bilemedim ama oladabilir.Bu yaşta genç kadın bulmuş desinler. Erkekler için genç ve güzel kadın bir nevi statü göstergesi.
Is telefonlarini getriyo hergun eve karistrdim onlarda bisey yokBenim bir arkadasim vardı aklıma o geldi fazla telefon diyince, normal telefonunda hiç birşey yok, bütün aldatmalar iş telefonu üzerinden dönerdi. Adam hatunu ayakta uyutur kadincagiz da benim beni çok seven bir kocam var diye paylaşım yapar dururdu.
Bu yaşta genç kadın bulmuş desinler. Erkekler için genç ve güzel kadın bir nevi statü göstergesi. Bak daha ölmedim burdayım diyorlar kdfkjff
Aklimda evlilik yoktu ama gercekten seni cok sevdim evlendim diyo3 çocuklu genc bir kadın erkekler için hava atma malzemesi olur mu bilemedim ama oladabilir.
Konu sahibinin evlenmek için gerekçeleri varken eşinin sadece aşkından ölerek evlendiğini düşünmesi hiç gerçekçi değil. Vardır kendince düşündüğü bir şeyler.
Adam suanda da başka kadınların peşinde sosyal medyasında bu kalıptaki 45 yaşında bir adamlada herkes evlenmeziyide evlenmeden önceymiş.
madem telefonları ortada siz silin fotoları vakti yoksa.
ayrıca ben temizlik yemek için kısmına katılmıyorum. 3 çocuksuz biriyle evlenirdi amacı o olsa. temizliğim yemeğim yapılsın diye 3 çocuk çekilir mi yahu. birde 4 boğaz besleyecek.
Yani iside evimize 1 saatlik yolda yani hergun 2 saat gt gel yapiyoriyide evlenmeden önceymiş.
madem telefonları ortada siz silin fotoları vakti yoksa.
ayrıca ben temizlik yemek için kısmına katılmıyorum. 3 çocuksuz biriyle evlenirdi amacı o olsa. temizliğim yemeğim yapılsın diye 3 çocuk çekilir mi yahu. birde 4 boğaz besleyecek.
Ben adamın annesindeler sandım. 3 çocuğunuza dediğiniz gibi iyi bakıyorsa suyu çok bulandırmayın derim benAklimi ...
Babane ne alaka annesinde onunkiler buyuk zaten ofiste beraberler gelip kalmak isterlerse seve seve
Tahin kadın 30 yaşında. Yeterince güzelse gayet hava atma aracı olur. Adam zenginse zaten 3 çocuk koymaz ona.3 çocuklu genc bir kadın erkekler için hava atma malzemesi olur mu bilemedim ama oladabilir.
Konu sahibinin evlenmek için gerekçeleri varken eşinin sadece aşkından ölerek evlendiğini düşünmesi hiç gerçekçi değil. Vardır kendince düşündüğü bir şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?