- 31 Mayıs 2024
- 46
- -27
- 1
- 31
- Konu Sahibi esra yazan
-
Aynen oyle bu devirde malesef kimseye guven olmaz o yuzden surekli tedbirliyimGözünüzü boyar falan eğer bu şekilde sadakatinden emin olmadan evli kalacaksanız gözünüz açık olsun. Bana kişiliği güzel gelmedi kocanızın bunkadar ileri gitmez diyemeyiz hiç kimse içinde maalesef.
Oda bu durunlarda beni sorguluyo naptimda bu sekilde davraniyosun sana guvensizlik vericek naptim diyeBana güvenmiyor musun demek 1 numaralı güvenilmezliğini örtme cümlesidir. Çünkü güvenmiyorsunuz, güvenilmez davranıyor.
Allah şifalar versin ne rahatsızlığı var cocugun3 oglum var 5 7 ve 9 yasindalar bosandigimda en kucuk oglum 2 aylikti
O konulara grmeyelim engelliAllah şifalar versin ne rahatsızlığı var cocugun
Bu gördükleriniz hakkında konuşmayı denediniz mi?Oda bu durunlarda beni sorguluyo naptimda bu sekilde davraniyosun sana guvensizlik vericek naptim diye
Her denememde seni nasil sevdigimi bilmiyomusun ofiste telefonlarim ortada yemin ediyo ben arama yapmadim ne isim olur diyeBu gördükleriniz hakkında konuşmayı denediniz mi?
Aynen oyleAllah aşkına bir de şöyle yemezler mi... aramasa nerden çıkacak o isimler. Aramış belli ki.
Ailemin etkiside var biraz yok kilo aldin yok su yok bu ya arkadasim 3 dogum yapmisim butun gun hastanelerdeyim yorumlara baktigimda yok sex icin yok yemek temizlik sacma seyler yemek temizlik icin bi adam 15 yil sonra evlenirmi inanin bos vaktim yok takiyorum ondan sonra ben uzuluyorum sanki dunyanin en cirkin kadiniymisim gbi geliyor guzel oldugumun farkindayim ama ya aldtrsa hep bu fikirdeyim
Ne sacmaliyosun gercekten havalara grmis olsun neden sorunum olsun amca derken pardon sacma yorumunu kendine saklaAdam 15 yil sonra evlendi diye asiri aşik oldu cok guzelim herhalde triplerine mi girdiniz? 45 yasinda amca size bakip evlendi diye havalara giriyorsunuz ama 45 yaşinda kadinin yasini begenemiyorsunuz nedense.
Adam 15 yil o kadindan bu kadina hayatini yasamis gelmis 45 yaşina nereye kadar o hayata devam edecek 5 sene sonra 50 olacak, yaşlilikta bakacak biri lazimdi o da siz olmuşsunuz işte neyi kiskaniyorsunuz ki daha.
Bu olayın neyine yardım edelim her şey ortada değil mi?Kizlar subat ayinda 2.evliligimi yaptim 3 kucuk cocugum var hepsi yanimda aramizda 15 yas var o benden buyuk cocuklari annesiyle yasiyor cok severek ikinzci evliligimizi yaptik daha once hayatinda biri olmus o bunu kabul etmiyor tek seferlikti diyor kizi taniyorum biz sevgili olduktan sonra tartismistik az once telefonu elime aldim bu arada ne zaman elime alsam sen bana guvenmiyomusun vs tartisma cikariyo benden once o kiz buna konum atmis goruntulu araken ekran goruntusu almis yanlislikla teknoloji ozurlu oldugu icin aklina gelmez alkollu mekanlarda kadinlarla resimler daha once gordugumde cok uzulmustum hala duruyo benden once olan seyler olmasina ragmen uzuluyorum gecen haftlarada facesine grdigimde hareket dokununde kizlari falan aramis bu arada 3 telefon kullaniyo kendi isi oldugu icin hepsinin sifresini falan biliyorum sordugumda telefonlar butun gun ortada yemin ederim ben kimseyi aramdim demisti az once baktim 18 inde grmustum ben 21 inde yine bi kac kisiyi aramis sinirden agliyorum soylesem telefonumu niye karistrdin bana guvenin yokmuydu falan diycek seni sevmesem niye evleniyim falan napcagimi sasrdim yardim edin
E amca işte. Sizin yaşınıza göre gayet de amca. Ben sizden 5 yaş büyüğüm. Bana bile amca. Parası olmasa siz de yüzüne bakmazdınız. Neden bu kadar gözünüzde büyüttünüz ki?Ne sacmaliyosun gercekten havalara grmis olsun neden sorunum olsun amca derken pardon sacma yorumunu kendine sakla
Ne sacmaliyosun sen pardonda hayatimda gorup gorebilcegim en bilincsiz insansin yorumlari oku once zaten benim dueumum iyi sanki sabanciyla evlendik yaE amca işte. Sizin yaşınıza göre gayet de amca. Ben sizden 5 yaş büyüğüm. Bana bile amca. Parası olmasa siz de yüzüne bakmazdınız. Neden bu kadar gözünüzde büyüttünüz ki?
Ne sacmaliyosun gercekten havalara grmis olsun neden sorunum olsun amca derken pardon sacma yorumunu kendine sakla
Tabi canm para yok bu yasina ben gtrdim adami sanki kendi isini gucunu yapmiyodu da bu yastan sonra 3 cocugun derdiyle ugrascakTemizlik yemek istiyacını gidermek için
Cocuklarimi katma bu bir ikincisi koca diye kimse yollarda beklemiyo 2.evliligini yapan cocuklu bi ton insan var o benim tercihim konuyu nerden nereye gtriyosunSizin yaşlarinizda cocuksuz ya da bekar kadinlar 45 yasinda boşanmis cocuklu adamla evlenmeye merakli olup siraya girmemislerdir suan merak etme. :) Kilay kolay da bu yaştan sonra elinden gitmez.
Durumunuz iyiyken maaşa çalışan birini bulacak haliniz yoktu tabi. Azcık aklı çalışan biri sizin ne için birbirinizle evlendiğinizi anlar, adam da yaşına göre hızlı yaşamış gerçi hala gözü kalmış ama şu saatten sonra insan düzen istiyor tabi, hastaneye taşıyacak genç dinç birini istiyor yanına.Ne sacmaliyosun sen pardonda hayatimda gorup gorebilcegim en bilincsiz insansin yorumlari oku once zaten benim dueumum iyi sanki sabanciyla evlendik ya
Allah sana akil versin diyorum gercekten zihnin bu kadar yapicak bisey yokDurumunuz iyiyken maaşa çalışan birini bulacak haliniz yoktu tabi. Azcık aklı çalışan biri sizin ne için birbirinizle evlendiğinizi anlar, adam da yaşına göre hızlı yaşamış gerçi hala gözü kalmış ama şu saatten sonra insan düzen istiyor tabi, hastaneye taşıyacak genç dinç birini istiyor yanına.
Aşk oyunu oynamak tatlı gelebilir ama dozunu kaçırmayın. Biraz gerçeklerinizle barışık yaşayın, bu gidişle kendinizi sabote edeceksiniz. İş arıyorsunuz başınıza.Allah sana akil versin diyorum gercekten zihnin bu kadar yapicak bisey yok
Alakasi yok yok hastaneye tasiycak biriymis temizlikmis ne sacma bisey gorende 70 80 yasinda sanicak herkesi cikar vs olarak gormeyin ne benim derdim paraydi evlenirken zaten var param ne deonun bi hizmetciye ihtiyaci vardiAşk oyunu oynamak tatlı gelebilir ama dozunu kaçırmayın. Biraz gerçeklerinizle barışık yaşayın, bu gidişle kendinizi sabote edeceksiniz. İş arıyorsunuz başınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?