ne yapacam ben ?

math27

hoşgeldin dünyama miniğim:)
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
6.446
5.313
198
Kızlar merhaba. Bi önceki konumda da bahsetmiştim. Erkek arkadaşımla nişanlanmak istiyoruz. Ama annemin gönlü yok. Ben düşünmekten kafayı yiyecem artık. Ne yemek yiyebiliyorum ne de uyuyabiliyorum. Babam erkek arkadaşım olduğunu biliyor. Annem babanla sen konuş dedi. Ben babamın karşısına geçipte nasıl konuşacağımı bilmiyorum. Ve babamla iletişimimde iyi değil. Benim gibi bi durumda olan ve bu konuyu babasıyla konuşan var mı? Sizce nasıl konuşmalıyım ?

Anneniz bu konularda kati oldugunu bildigi icin babaniza yonlendirmis sizi.

Neden istemiyor anneniz, genelde haklidirlar da.

Ben hic babamla konusamadim, o cesareti verememisti bana. Hep annemi araci koyardim o da yalan yanlis anlatirdi bazi seyleri. Keske diyorum babamla catir catir konussaydim. O yuzden sana tavsiyem aracisiz konus babanla, senden duysun, sen anlat.

Ben hic babamla konusamadim, o cesareti verememisti bana. Hep annemi araci koyardim o da yalan yanlis anlatirdi bazi seyleri. Keske diyorum babamla catir catir konussaydim. O yuzden sana tavsiyem aracisiz konus babanla, senden duysun, sen anlat.
Ben korkuyorum. Çünkü son iki haftadır konuşmuyoruz bile. Üstelik sebebi de yok.

Erkek arkadaşım çok yanlış anlatıldı. O yüzden engel oluyor

Bir annenin sadece anlatilanlara bakarak degerlendirme yapip kendi cocugunun mutlulugunu engelleyecegini sanmiyorum.

Babaniza bu konuyu acmadan evvel annenizin yanlis anlamasini duzeltmelisiniz bence.

Bir annenin sadece anlatilanlara bakarak degerlendirme yapip kendi cocugunun mutlulugunu engelleyecegini sanmiyorum.

Babaniza bu konuyu acmadan evvel annenizin yanlis anlamasini duzeltmelisiniz bence.
Erkek arkadaşımı tanımıyor. Bu anlatılanlarda düzültilmesi için tanıması gerekir. Onada fırsat vermiyor zaten.

Erkek arkadaşımı tanımıyor. Bu anlatılanlarda düzültilmesi için tanıması gerekir. Onada fırsat vermiyor zaten.

İyi de kendini tanitmasina izin vermedigi adamla evlenmenize nasil musaade edecek anneniz?

Yine basa donduk onun rizasi olmadan babanizla konusmanizin bir sey ifade ecegini dusunmuyorum.

Bu konuyu konusmaktan bile cekindiginiz bir babaniz varsa annenizin destegini almaniz sart.

İyi de kendini tanitmasina izin vermedigi adamla evlenmenize nasil musaade edecek anneniz?

Yine basa donduk onun rizasi olmadan babanizla konusmanizin bir sey ifade ecegini dusunmuyorum.

Bu konuyu konusmaktan bile cekindiginiz bir babaniz varsa annenizin destegini almaniz sart.
Annem gel dese zaten aynı dakikada yola çıkacak aynı memlekette değiliz. Ama annem tamamıyla reddediyor. Annemi ikna edemediğim için babamla konuşmak durumundayım. Zaten tanısa da ona göre olumsuz karşılasa ben zaten onları ezipte evlenecek değilim.

Annem gel dese zaten aynı dakikada yola çıkacak aynı memlekette değiliz. Ama annem tamamıyla reddediyor. Annemi ikna edemediğim için babamla konuşmak durumundayım. Zaten tanısa da ona göre olumsuz karşılasa ben zaten onları ezipte evlenecek değilim.

Akli olan ailesini ezip evlenmez zaten.

Babanizla iletisiminiz iyi degilmis, anneniz kesinlikle razi degilmis.

Bu durumda annenizin razi olmadigi adama iletisiminizin iyi olmadigi babaniz mi onay verecek?

Her neyse ben anlatamadim herhalde.

Ben bu durumda olsam annemi kesinlikle ikna edemiyorum diye iletisim problemi yasadigim babama acmazdim konuyu.

Annemi kesinlikle ikna ederdim.

Hatta iyi bir cocuk olan sevgilimi yanlis tanittiklari icin ondan gelip annemi beraber ikna etmemizi isterdim.

Ama bu durumlar kisiden kisiye degisir.

Umarim babanizla konusmanizdan olumlu sonuc alirsiniz.

Akli olan ailesini ezip evlenmez zaten.

Babanizla iletisiminiz iyi degilmis, anneniz kesinlikle razi degilmis.

Bu durumda annenizin razi olmadigi adama iletisiminizin iyi olmadigi babaniz mi onay verecek?

Her neyse ben anlatamadim herhalde.

Ben bu durumda olsam annemi kesinlikle ikna edemiyorum diye iletisim problemi yasadigim babama acmazdim konuyu.

Annemi kesinlikle ikna ederdim.

Hatta iyi bir cocuk olan sevgilimi yanlis tanittiklari icin ondan gelip annemi beraber ikna etmemizi isterdim.

Ama bu durumlar kisiden kisiye degisir.

Umarim babanizla konusmanizdan olumlu sonuc alirsiniz.

Ben babamla konuşabilirsem zaten babam kestirip atmaz.şans verir. önemli olan şu durumda babamla nasıl konuşmalıyım

Back
X