ne yapacam bilmiyorum

esemmat

seviyorumkiben;)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
48
15
13
nişanlım hep iş derdinde ve bana çok zaman ayırmıyor...

örnek : ben napıosun desem iyi işteyim sen napıyosun diyor..

canım desem canım diyoor..

bazen küsüyorum trip atıyorum sen bilirsin nasıl biliyosan öyle davran diyorr

napmalıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ???

Yoğun bir iş temposu varsa üstüne gitme, mecburi durum, sonuçta o da ister çalışmaktansa seninle gününü güzel güzel geçirmeyi. İlerde rayına oturtursunuz sana daha çok zaman harcar. Çok fazla trip atınca bunalıyor erkekler. Hem çalışıyormuş işte, gözü işte değil, oynaşta da olabilirdi haline şükret :)

ama bende insanım dimii..

nisanlin seni de isini de ayni anda yurute bilir.Insana bir mesaj atmak 2 dakka zaman ister. iki guzel soz yazsa her sey tamam aslinda erir gidersin.Adam yapmak istemiyor beni boyle kabul et niyetinde

hem ona dedim evlenince soğuk davranırsan saniye yanında durmam boşarım dedim ne saçmalıyosun dedi.. amaa ilgisiz alakasız... sanki aldatılıyorum gibi hislere kapılıyorum bazendee ayyyyyyy kızlarr napcam ben yaaaa

RESMEN ODUNLAŞTIIIIII ADAM

sana tavsiyem arama sorma gun icinde kesin sen hep ilk ariyorsundur onu. Biraz geri cekil yoklugunu hissetdir adma merak etsin bu kizin hayatinda neler oluyor diyye tipish tipish arayacak yalakalik yapacak merak etme

anlaşarak mı yok sa görücü usulu mu? bilemiyorum ya ben de çok rahatsız olurdum ama.içinden mi gelmiyor aceba.yanınızdayken davranışları nasıl?

ama bende insanım dimii..
:) Tabi ki öylesin ilgilenilmek, şımartılmak istersin belki söyleme tarzını değiştirirsen onda da gelişme olur. İşin içine iş girdiği için insan ne cevap vereceğini şaşırıyor. Program yapın madem belli günlerini yada belli saatlerini sana ayırsın. Aynı eve girince otomotikman bir sürü zamanı senin olmuş oluyor. Tabi geceleri de çalışmıyorsa

nisanlin seni de isini de ayni anda yurute bilir.Insana bir mesaj atmak 2 dakka zaman ister. iki guzel soz yazsa her sey tamam aslinda erir gidersin.Adam yapmak istemiyor beni boyle kabul et niyetinde

ÖRNEK : ben bugün günaydın yazmadım diye o da yazmamış... taaa 13,50 de ben yazdım npyn iş yapıyom dedi ... çağrı attım aradııı hayret ettim güzel şeylerden bahsetti düğünü yapalım mutlu olalım dedii.. acaba kafasına birşey mi düştüüü yaaaaaaaaaaa

Nisanlin seninle ilgilenmiyo nisan atamiyosun daha, evlenince koca mi bosayacaksin sen :)

ya bu is olayini fazla abartiyoruz her kez calsiyor zaten isteyen zaman bulur yazar kardesim

ya bu is olayini fazla abartiyoruz her kez calsiyor zaten isteyen zaman bulur yazar kardesim
Öyle de ne iş yaptığını hangi şartlarda çalıştığını bilmiyoruz ki. Zaten bak adam bu gün olumlu bir dönüş yapmış demek ki o da mutlu değil bu durumdan :)

Öyle de ne iş yaptığını hangi şartlarda çalıştığını bilmiyoruz ki. Zaten bak adam bu gün olumlu bir dönüş yapmış demek ki o da mutlu değil bu durumdan :)

tabiki de olumlu davranacak bu onun isi. Hayatda da vazifeleri var bu adamin. Nisanlisini mutlu etmeyi de bilmeli robot gibi calsacakmi adam.Sabah kalkar kalkmaz yatakta gunaydin sevgilim seni cok seviyorum yazan bir erkekden kimse sikayet etmez. Bir dakika bile almiyor

sen şimdiden odun dersen adamcayize evlenince napıcanben kızdımmı tomruk diyorum gerçi gülüyor
erkeklerin beyin yapıları bizimki gibi değil.aynı anda 2 şeye yoğunlaşamıyolar.mesela maç izlerken size cevap veremiyorlar.Allah'ım öyle yaratmış kabul etmek lazım.
her zaman söylerim.kaçan kovalanır.azcık sabırlı olup sık sık arama.öyle bi mesafe koyki noluyor burda bişey eksik diye hissetsin.benimkine yapmışlığım var
eşim yazın çok yoğun oluyor.bende yazın evdeyim.sıkılıyorum vs arayıp iki çemkiriyorum nazlanıyorum.yoğunum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum diyo.ertesi gün hiç aramıyorum çatır çatır aruyor saat başı.üstüne düştükçe kendilerini salıyor bu cins kardeşim sıkıntı yapma.

8 ay konuştuk ara ara tartışmalar oluyordu bu hiçç ardıma düşmezdi.. öylece kalırdı ben mesaj atardım konuşurduk... bana diyor sen herşeyi sorun yapıyosunn sorun bende miii

canınızı boş yere sıkıyorsunuz bence.. napıyorsun diyorum ,çalışıyorum diyor demişsiniz,,adam ne yapıyorsa onu söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…