AYNEN TECRUBE ISTEsen şimdiden odun dersen adamcayize evlenince napıcanben kızdımmı tomruk diyorum gerçi gülüyor
erkeklerin beyin yapıları bizimki gibi değil.aynı anda 2 şeye yoğunlaşamıyolar.mesela maç izlerken size cevap veremiyorlar.Allah'ım öyle yaratmış kabul etmek lazım.
her zaman söylerim.kaçan kovalanır.azcık sabırlı olup sık sık arama.öyle bi mesafe koyki noluyor burda bişey eksik diye hissetsin.benimkine yapmışlığım var
eşim yazın çok yoğun oluyor.bende yazın evdeyim.sıkılıyorum vs arayıp iki çemkiriyorum nazlanıyorum.yoğunum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum diyo.ertesi gün hiç aramıyorum çatır çatır aruyor saat başı.üstüne düştükçe kendilerini salıyor bu cins kardeşim sıkıntı yapma.
her insan aynı değildir ki...bende sürekli öyle aşkım cicim diyen mıc mıc mıç tipleri sevmemseverek oldu
Hani nerde onlardan :) Erkekleri yeniden programlamamız lazım kıyıda köşe de 3 5 tane var o dediğinden. Bencede yapsınlar ama adamların hamurunda yok, ee kız durduk yere kendini mi üzsüntabiki de olumlu davranacak bu onun isi. Hayatda da vazifeleri var bu adamin. Nisanlisini mutlu etmeyi de bilmeli robot gibi calsacakmi adam.Sabah kalkar kalkmaz yatakta gunaydin sevgilim seni cok seviyorum yazan bir erkekden kimse sikayet etmez. Bir dakika bile almiyor
O KIYIDA KOSEDE KALANDAN BENDE VAR BITANE :) ADAM ARTIST BILIYOR ISINI :)Hani nerde onlardan :) Erkekleri yeniden programlamamız lazım kıyıda köşe de 3 5 tane var o dediğinden. Bencede yapsınlar ama adamların hamurunda yok, ee kız durduk yere kendini mi üzsün
:) Tabi senin tuzun kuru ondan rahat rahat konuşuyosun. Ya çok şükür benim ki de öyle de önemli olan arkadaşın ki nasıl öyle olacak :)O KIYIDA KOSEDE KALANDAN BENDE VAR BITANE :) ADAM ARTIST BILIYOR ISINI :)
arkadas akilli davranirsa adam ayagina gelecek.bir gun aramasin arkadash gorsun neticeni:) Tabi senin tuzun kuru ondan rahat rahat konuşuyosun. Ya çok şükür benim ki de öyle de önemli olan arkadaşın ki nasıl öyle olacak :)
sana tavsiyem arama sorma gun icinde kesin sen hep ilk ariyorsundur onu. Biraz geri cekil yoklugunu hissetdir adma merak etsin bu kizin hayatinda neler oluyor diyye tipish tipish arayacak yalakalik yapacak merak etme
sen özlemek diyorsun o bunu sıkboğaz etmek boğmak anlıyor canım.dayanamıyorum çok özlüyorum onuuu :/
ilk once kendini bu konuda tutmayi oyreneceksin bir gun aramasan bir sey olmaz en azindan adamin reaksiyonunu goruruzdayanamıyorum çok özlüyorum onuuu :/
çok kötüüü kırdım onu
dedim ki sen alışmıştın duygularınla oynanmasına ben sana değer verdim iyice şımardın dengen karıştı... sen haklısın inceldiği yerden kopsunnnnnnn artık !
8 ay konuştuk ara ara tartışmalar oluyordu bu hiçç ardıma düşmezdi.. öylece kalırdı ben mesaj atardım konuşurduk... bana diyor sen herşeyi sorun yapıyosunnsorun bende miii
bu iyi olmamis..sen surekli ariyorsun adama firsat vermiyorsun ki seni arasin...oyle 1 sabah aramayip oglen aramakla olmaz ki...sen kavga etmeden kendini geri cekmeliydin ki adamin gercekten ilgisiz vurdumduymaz vs..olup olmadığını anlayacaktin. ..bu tartismanin sonunda kendini geri cekersen kotuye gidebilir...ayrilmak mi istedi senden anlayamadim?
bana koca çokk ona kadın çokkk ... ayrılırsak daha hayırlı olucak.. zaten gurbete gidip böyle biriyle hiçç yaşanmazzz !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?