ne yapacam bilmiyorum

AYNEN TECRUBE ISTE

GUZELIM ADAMI SEN ALISTIRMISIN ISTE BOYLE. HATA SENIN. GERI CEK KENDINI BIRAZ GERI

her insan aynı değildir ki...bende sürekli öyle aşkım cicim diyen mıc mıc mıç tipleri sevmem
siz seni seviyorum u rahatça ağzınızdan çıkarabilirsinizde...erkekler başka bir dille anlatabilir...
mesela...seni bugün sevdiğin bir yemeği yedirmeye görüreceğim der... buda erkeğin seni seviyorum demesidir.
.. direk bana güzel sözler söyle denmez... bana biri söylesene dese ben diyemem şahsen...ancak içinden gelirse söyler... abzı erkkeler ağzına yakıştıramaz kendini yapmacık gibi hissedebilir... diyeceği varsada der ilerde... beklenti içinde olursanız daha çok gerilir...her gün yapmacık olarak demesinden ayda bir içinden gelerek demesi daha iyi bence..

.belkide sürekli arayıp sorduğunuz için onun aramasına sormasına ihtiyacı kalmıyordur.bir günde adımı siz atmayın...akşama kadra... hatırlasın.. bu kız bana günaydın derdi... halimi hatrımı sorardı... diye bir aklına gelin...aklına gelince sizi arayıncada denemek için yaptım diyerek başka bir hataya da düşmeyin...

Hani nerde onlardan :) Erkekleri yeniden programlamamız lazım kıyıda köşe de 3 5 tane var o dediğinden. Bencede yapsınlar ama adamların hamurunda yok, ee kız durduk yere kendini mi üzsün

Hani nerde onlardan :) Erkekleri yeniden programlamamız lazım kıyıda köşe de 3 5 tane var o dediğinden. Bencede yapsınlar ama adamların hamurunda yok, ee kız durduk yere kendini mi üzsün
O KIYIDA KOSEDE KALANDAN BENDE VAR BITANE :) ADAM ARTIST BILIYOR ISINI :)

kendini geri cek...arama misal ararsa tepkili oldugunu belli etme normal konus niye aramadin derse isin vardir bolmek istemedim de tabiii yargilar gibi degil gercekten oyle dusunuyormussun gibi yoksa anlarsa inada bindirebilr...o zaman bak bakalim sni arayacak mi ozleyecekmi konusmak isteyecek mi? anladigim kadariyla sen bekleyemiyor ilk ariyorsun o yuzden o da nasil olsa ariyor diye dusunebilir ya da togun is temposu varsa zaman nasil geciyor anlamayabilir ama sen kendini cekersen elbetteki bir vakit isi bitecek bakalim o zaman nisanlisinin sesini duymak isteyecek mihalen aramiyor sormuyor ilgilenmiyor ve vurdumduymazsa evlenip bosanmayi bekleme..belli ki ilgisiz yasayamazsin sen...

napiyorsun diye sordugnuzda uzun uzun isle ilgili detaylari anlatmasini beklemiyorsunuz sanirim...?

bana cok normal geldi.
az konusan biri demek ki.

aranizdaki diyalogu zenginlestirmek istiyorsaniz daha farkli sorular tercih edebilirsiniz...

sana tavsiyem arama sorma gun icinde kesin sen hep ilk ariyorsundur onu. Biraz geri cekil yoklugunu hissetdir adma merak etsin bu kizin hayatinda neler oluyor diyye tipish tipish arayacak yalakalik yapacak merak etme

dayanamıyorum çok özlüyorum onuuu :/

kızlar az önce mesaj attım tartıştım saçmalaama sorun ne dedi SORUN İLGİSİZSİN dedimmm.. iyi dedi YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ne iyisiiii bence çok vahim durum

çok kötüüü kırdım onu

dedim ki sen alışmıştın duygularınla oynanmasına ben sana değer verdim iyice şımardın dengen karıştı... sen haklısın inceldiği yerden kopsunnnnnnn artık !

bu iyi olmamis..sen surekli ariyorsun adama firsat vermiyorsun ki seni arasin...oyle 1 sabah aramayip oglen aramakla olmaz ki...sen kavga etmeden kendini geri cekmeliydin ki adamin gercekten ilgisiz vurdumduymaz vs..olup olmadığını anlayacaktin. ..bu tartismanin sonunda kendini geri cekersen kotuye gidebilir...ayrilmak mi istedi senden anlayamadim?

bana koca çokk ona kadın çokkk ... ayrılırsak daha hayırlı olucak.. zaten gurbete gidip böyle biriyle hiçç yaşanmazzz !!!

Canimin iciiii benimde svgilim var 4 aylik (masallah bize ) benimkide calisiyo ozel sektorde seninki yine sen mesaj yazinca cevap veriyo benimki onada cvap vermiyo aksamlari ariyo en fazla yarim saat konusuyoruz bi aralar onuda yapmiyodu yoruluyorum isten cikinca direk eve gidip yatiyorum diye. Yanindayken ama bi mutlu ediyo benim askim sorma gitsinn (masallahhh) diyecegim o ki eger yanindayken mutlu ediyosa seni sorun yapma isteyken erkeklerin hepsi ayni tek degilsin bu konuda bende cok uyardim rahatsiz oluyorum diye ama napcann alisicaksin ben alistim mesela

erkekler aynen bunu der umursamazlar canları acımaz :) 5 sene gorustuk sımdı evlıyız cok degıstı ask bocegı oldu:) eskıden de romantık sevgısı yogundu ama umursamaz dı ... sımdı sartlar degıstı ve ben acısını cıkarıyorum tabı :)

bana koca çokk ona kadın çokkk ... ayrılırsak daha hayırlı olucak.. zaten gurbete gidip böyle biriyle hiçç yaşanmazzz !!!

başka bir kadın onun koluna girdiğinde umursamayacaksan, başka bir adamın elini tutmak dana dokunmayacaksa bence de ayrılmaniz daha iyi...o da senin gibi Fevri, sınırlı, anlayış siz sa yaşanmaz zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…