ne yapacam bilmiyorum

Beraberken ilgiliyse is yogunlugundandir. Cok fazla ilgi gosterip bunaltma. Surekli ilk sen arayp soruyosan nasil olsa ariycak diye bile aramiyor olablir

Biz sana sabirli ol dedik sen isleri daha da berbat etdin. birazcik taktik kullan

Yani bu da dert mi ?
Birbirinizi özlemiş olun işte. Üstüne gitmek yerine işiyle ilgili sorular sorabilirsin

başka bir kadın onun koluna girdiğinde umursamayacaksan, başka bir adamın elini tutmak dana dokunmayacaksa bence de ayrılmaniz daha iyi...o da senin gibi Fevri, sınırlı, anlayış siz sa yaşanmaz zaten...

ÇOK BİLMİŞLİĞİN SANA KALSIN SANA FİKRİNİ SORAN OLMADI !

ÇOK BİLMİŞLİĞİN SANA KALSIN SANA FİKRİNİ SORAN OLMADI !

Yoo siz genel olarak ne yapmalıyım dediniz ben de size yardımcı olmak adına kıymetli zamanimdan ayırıp size yardımcı olmak istedim ama hata etmişim...hangi konuya ne yazacagima ben karar veririm bir hatam olursa da yetkililer beni uyarir bunun icin kib leyebilirsin...ama siz bana bagirarak konusamazsiniz...size tavsiyem once sitenin kurallarini okuyun...

gerçekler her zaman insanın yüzünü guldurmez, haliyle yazdıklarım hoşunuza gitmemiş belli ki...Bu konuşma stiliniz de cok bilmisligimin ispatı. ..seven insan ona bayan çok demez ya da aksini düşünemez düşünmek bile istemez ben o yüzden kendinizi sevgi konusunda hesaba çekmenizi tavsiye ettim..Ayrıca Fevri sınırlı ve anlayışsiz hareket ettiğiniz konusunda uyarmak istedim yanlış yapıp üzülmeyin diye..neyse yahu ben daha size ne diye açıklama yapıyorsam. ..Bu arada üzülmeyin yaşanılan seyler insana bayağı şey öğretiyor. ..zamanla sizin de bilgi hazneniz daha da genişler. ..duramayacagim küçük bir tavsiye daha vereceğim herkesle bilginizi paylaşmayın zira nankör insanlar var sonra insan üzülebiliyor. ..

kusura bakma arkadaşım ama anlayışsız deemen falan hoşuma gitmedi... bilakis çok gerginim. ve devamlı onunla zamanım geçsin istiyorum beni tek anlayan o ama bazen çokkk hassas oluyorum ... bilmiyorum ya ..psikolojik olarak çok yorgunum sizi kırdıysam özür dilerim.

Bak tatlım hoşuna gitmeyecegini tahmin ettim ama gözünüzü açabilirsiniz belki diye yazdım. ..inan bazen gerçekler tokat gibi insanın yüzüne çarpar. ..bi ne oldu yaa bu da ne dersin ama şoku atlatınca iyi geldi dersin.bak burada kaç kişi hep birbirine yakın tavsiyelerde bulunmuş hiç kimse boşuna konuşmuyor burada çoğu kişi insanlara yaşanmış lik lari yla yardım etmeye çalışıyor ki ileride üzülme oranı en aza indirilebilsin diye...yorumları sakinlesince bir daha oku yaşamına yeni bir yön ver...sonuçta ne yaşadığını en iyi bilirsin...Aşk tek başına yeterli değil. ..yerini sevgi saygı hoşgörü ye bırakır. ..evlilik ise sabır işidir. ..ama karşılıklı olduğu sürece yoksa bir yerde tıkanıklık oluyor. ..sadakat da varsa uzun sürer. ..Bu sadece bir tavsiye değil iyi düşün şimdi gözün birsey görmese de gerçek bu arkadaşım. ..bak şimdiden umursamiyormus umrunda değilim diyorsun bir de yanlış hatırlamıyorsam yurt dışına gideceksin...tanımadığın yer, insanlar...iyi düşün karar ver...hayatımız ciddiye alınacak kadar kıymetli. ..amma velakin dersen ki eskiden öyle değildi son zamanlarda öyle oldu o zaman Fevri hareket edip sikbogaz ettiğin için bunalmis o yüzden öyle davranıyor olabilir. ..sen haksizsin demiyorum her kadin ilgi ister ama karsindaki de yogun donemden geciyorsa benim sana dedigim gibi algilayabilir o yüzden öyle yazdim...Bu durumda dediklerimizi uygula ama tartışma olmadığı bir dönemde. ..yoksa ayrılık sinyalleri daha fazla çalar soğukluk girer araya...normal zamanda kendini geri cek aradiginda normal davranmaya calis ve tepkisini olc...ona gore hareket et...zor ama imkansiz degil...her zaman soyledigim bir sey vardir ki; insan kendinden once hic kimseye deger vermeyecek ve hak ettigi kadarini verecek yoksa sonu hayal kirikligi....

Evet, isi yogun belli ki yalniz sizi umursamayan ne yaparsan yap diyen bir erkek var karsinizda. Benim esimin de isi inanilmaz yogun. Ona ragmen vakit ayirabiliyor. Nisanliyken de boyleydi, hic degismedi. Sizin nisanliniz da evlendiginizde degismeyecek. Bunlari bilerek yolunuzu cizin derim.

surekli trip yapip biktirdiniz da mi umursamiyor, yoksa hep boyle miydi? yani gercekten alinmakta kirilmakta hakli oldugunuzda da mi umursamiyor?

yurtdışı değil 4 saatlik bir başka şehre gidicem

emmat, post: 36735135, member: 600322"]yurtdışı değil 4 saatlik bir başka şehre gidicem [/QUOTE]

yine de zor olacak....ama siz iyi olunda o o kadar problem olmaz o zaman...Hakkinizda hayirli ne ise o olsun...

biraz ilgiyi kes bakalım belki işe yarar..

benım de nısanlım işkolıktı onu terk edıp baskasıyla evlendım..Kadın ılgısız kalamaz hele ömrunu paylasacagın adamın oncelıgı iş iş iş ıse hıc dayanamazsın sakın onunla evlenme..işi ne muhasebecı mı:)benımkı oyleydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…