Ne yapardın?

yavrucum daha yaşın çok küçük bu ilişki ne zaman başladı ki bu adam iyileşti bir de böyle işlere bulaşma o yaşında sana mı düştü birilerini iyileştirmek ilaç olmak Allah aşkına noluyor bu çocuklara anlamıyorum daha okulun var hayatın var 18 yaşına girmek demek tamamdır yetişkin oldun demek değil ki sakın kaçmak falan bu işlere girme ananın babanın yüüzne nasıl bakarsın insanlar seni okutmuş bu yaşa getirmiş bir de üniversite oku diye çırpınıyorlar sen hala o üzülür diyorsun elalemin oğullarını düşündüğümüz kadar kendi ana babamızı düşünsek keşke de yarın öbür gün kaybettiğimizde içimiz yanmasa kıymetini bilemedim diye töbe yarabbim ya

Aramızda 9 yaş var. O hazır evliliğe ondan dolayı. Şimdi ben onu bekletemem hakkım var mı sence 27 yaşında adamı. Ama hastaydı iyileşti benle çok mutlu ve o kadar iyi ki

27 yasinda adam 18 yasindaki kiza kac bana mi diyor??

Ayril hemen. Bosver onu sen. Ne yaparsa yapsin. Sen iki kisilik dusunecek yasta degilsin henuz

"O" nunla evlenmek istiyorsan bekle ama öyle bir düşüncen yoksa ayrıl gitsin..
Benim hayatım daha önemli.

Bence seviyorsa sana saygı duymalı ve beklemeli sana tercih yaptırmak zorunda bırakmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…