Ne yapardınız?

Yaw ne gözle bakarsa baksın
İki günlük ruh hastası için kaç yıllık babamı kırmamayı uygun gördüm de geç git
Yok öyle derse yok böyle düşünürse, kendi kendine ne derse desin ne düşünürse düşünsün görüşme duyma bilme

Sevgilim dediğiniz adam hala ana baba yanında yaşamanıza rağmen onları ve sizi çiğneyip sizi eve kapatıyor zaten.

benden izinsiz evden çıkmayacaksın,internete benim sınırlarım dahilinde gireceksin,arkadaşlarınla benden izinsiz görüşemezsin,kimse elini bile görmeyecek diyen babanız olsa ne ruh hastalığı kalırdı ne saygısızlığı özgürlük söylemleri havada uçuşur beni insan yerine koymuyor diye ortalığı yangın yerine çevirirdiniz. Şimdi bunu yapan herifin sizin üzerinizde ne hakkı ne emeği var? Babanızdan daha mı vazgeçilmez sizin içinde o herifin herşeyine tamam. Yarın bir gün bu herifle evlenirsen yapacağı ilk şey seni babanla görüştürmemek olacak.sana da sevgimize saygı duymadı bana saygı duymadı beni istemedi az daha bizi koparacaktı benim dediğimi yapmak zorundasın ben kocanım diyecek.
Sen bu kafayla devam edersen olan o zavallı babaya olacak.
Elin manyakları için size canını verecek babalarınızı çiğniyorsunuz. Bide elin manyağına çiğnetiyorsunuz.

yasınız genc aılenız sorun cıkar dıyorsa genelde sorun cıkar aılenıze ısrar etmek ıcın daha cok erken yenı konusmussunuz
sevgılınız kendısıne cok guvenıyorsa babasıyla babanızı zıyarete gelsın sızı mutlu edecegıne ıkna etsın kocaman ınsanlar ,ınsanlar konusa konusa anlasır sız bırıyle gorustugunuzu sevdıgınızı soylemıssınız evlenmek ıstıyor demıssınız babanıza daha dıyecek bırseyınız kalmamıs asıl erkek tarafı ustune dusenı yapmalı sızı maşa olarak kullanmayı bıraksın da ev ıdare edebılecegını sevdıgı kızın babasından rıza alabılecegını ıspatlasın once bı

erkekler adam olmayı bılmıyor yahu neredeyse babanla konus gel benı iste dıyecek cocuga bak cocuk ıste olgun adam boyle mı yapar

Onun mutlu olması seni üzüyorsa neden bunu umursayasın? İlişkini gözden geçirmeni isterim. Biz burada ne kadar ayrıl desek de senin bundan emin olman,bu fikrin içine sinmedi gerekiyor. Bu adama beni bağlayan şey ne? Diye sor kendine. Seviyorum diyip geçme. Neden onu seviyorsun? Onu senin için çekici yapan ne? Bunu sor. Çözüm kendiliğinden gelecektir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…