ne mi yaparım? çok istiyo madem BEN yaparım ona masajızemuszemus
masaj salonu eğer ki gerçekten " sadece bu işi " yapan çalışanlarının da eğitimi bu yönde olan profesyonel bi yerse sorun yok bence çünkü sadece işlerini yaparlar ve biter
erkeğe başka bi erkek tarafından masaj yapılması fikri garip kaçıyor hakketen
aa ama masaj bitince "rahatlama masajı" da istermisiniz diye sorulan tarzda sözde masaj yapılan bi yerse gidilecek yer korkman lazım haklısın
eşin çok geniş...abartmıyorsun.... bir erkek karısına sağlık haricinde başka bir erkeğin hem de zevk için masaj yaparak dokunmasına izin vermez.
tabiki marjinal çiftler bunları yaparlar....birde bu tip yozlaşmaları medeniyet sanan çiftler...bence bu yozlaşmadır...Türk aile yapısına yakışmayacak bir davranıştır düşüncedir...
yobaz değilim aksine çok modern bir kadınım...ama modernlik başkadır yozlaşmak başkadır.
marmariste yaşadığım yıllarda avrupalı turist çiftlerin karıları kocalarının yanlarında türk erkeklerinin kucaklarına oturur şapur şupur öperler şakalaşırlardı... kocaları da kahkahalar atarak izlerdi...inşallah modernleşmek uğruna o derece yozlaşmayız bir 10 sene sonra.
canım ısrarla herşeye rağmen gitmek istemesi bunun içinde her şeye eyvallah diyo olması ilginç ve kafa karıştırıcı... ama yanyana eşli girilen masajlar var sende ona girmeyi teklif et... ozaman erkek kadın ne farkeder.... :)))) hem hayır dememiş ol, hem sende faydalan, hemde o isteğine ulaşmış olsun.. bidahada senden bişiy isterken daha iyi düşünür :)))
arkadaşlar eşiniz masaj yaptırmak istese ama bayan tercih etse,
siz izin vermeseniz buna,
ama ısrarla istese,karşılığında bende erkeğe yaptırırım o zmaan deseniz,
o da izin verse ne yapardınız.
sizce ben çokmu geri kafalıyım,yoksa eşimmi çok geniş.
beni bi aydınlatın ne olur:çok üzgünüm:
haydaa kadının kadına neyse de,erkeğin erkeğe masaj yapması garip diyenler için dumur denizlerine yelken açtım resmen! :1shok: sırnaşık şey nealaka,adamın 7/24 aklı uçkurdaysa ve her dokunuşu öyle algılıyosa haklısınız.E ozaman kadının kadına dokunması neden garip olmuyo?hani onun da ozaman kendini lezbiyen gibi hissetmesi gerekmez mi?illa erkek masaj yapsın demesi gerekmez mi CADIARZU sırnaşık şey ama yook durupdururken böyle bi konuyu kadın açıp da,illa da erkek masaj yapsın deseydi adı nelere çıkardı kimbilir ..hatta heralde o durumda kocası koşarak evden çıkar,sana masaj yapacak erkek getiremedim ama erkek avukat buldum derdi..
ama erkek demiş bunu,e haklıdır canııım(!?!)
türkiyeee yerinde saymaya devam anacım yerimseniben
Kendi tabirinle geri kafalısın. Bence de eşini fazla kıskanıyorsun. Eşinin bayana masaj yaptırmak istemesi oldukça normal.
Kadının Kadına masaj yapması normal
Kadının Erkeğe yapması normal
Erkeğin Kadına yapması normal
ama erkeğin erkeğe yapması bana açıkça pek normal gelmiyor. Ve eşinin bir erkeğin kendisine dokunmasından rahatsız olduğunu düşünüyorum ondan bayan olsun diye ısrar ediyordur. Eğer eşin ben giderim dediğinde, sen bende erkeğe yaptırırım ozaman dediğinde eşin yaptıramazsın deseydi eşim ayrılcılık yaptı diye başlık açardın gibime geliyor. Yani arkadaşım düşüncem senin gibi arkadaşlarımızın kolayı bulunmuyor, allah bu tip arkadaşların eşlerine kolaylık versin :1closedeyes:
Bu forum bazen gerçekten feminist duygularımı öldürüyor, açılan başlıkları gördükçe, gerçek sorun teşkil etmeyen şeylerin sorunmuş gibi lanse edilmesiyle. Allah yaşatmasın ama ne büyük sorunlar yaşıyor bir çok çift.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?