Ne yapardınız?

çin de kadınları korumak ıcın bekaret kemerı takılıyormus masaj surelerınde gunde 9 saat mı artık ne kadarsa o kadar sure masajcı kızlar bunları kendılerını korumak ıcın takıyorlarmıs

valla canım eŞının davranıŞı ılgınÇ?
benım eŞım bırak masajı lafını bıle ettırmez valla

vereliniortak sardunyacığımalkisalkisalkis
seni ayakrta alkışlıyorum canım bu düşüncelerinden dolayı.
bende senin anlattıklarına şahit oldum.
özellikle trisrtik bölgelerdeydi bu gördüklerim
bunların yobazlıkla alakası yok tamamiyle ahlaksızlıktır diyorumkötükedihüso

ben olsam bısı demezdım..
okadar abartmazdım ınat edıpde bende erkege yapdırcam deme bıle..
gıtsın yapdırsın ne varkı bunda..

evet bence de böyle yapın

yani bir de mltm87 nin dediği gibi erkeğin erkeğe masaj yapması daha tuhaf sanki belki eşin de bu durumdan rahatsız olduğu için kadın bir görevliye yaptırmak istiyor

hayır kesinlikle bir bayana masaj yaptırmasını istemezdim kıskanırım ya
bence eşin çok geniş git sende erkeğe yaptır diyecek kadar
bencede en iyisi birbirinize yapın

önce oyarımmmlmaz:

oymakla akıllanmıyorsa boşarımbuyrunnnnnnnnn

ondan sonra kiminle ne yapıyosa yapsın:umursamaz:

Eşin gerçekten ciddi mi acaba bu konuda??Eğer öyleyse,bence de sen teklif et masaj yapmayı.Yani bi insan,eşinden başka birinin ona bu şekilde dokunmasını istemez diye düşünüyorum.Ben başka bi erkeğin bana masaj yapmasındansa,tabi ki eşimin masaj yapmasını isterim açıkçası.

Kendi tabirinle geri kafalısın. Bence de eşini fazla kıskanıyorsun. Eşinin bayana masaj yaptırmak istemesi oldukça normal.

Kadının Kadına masaj yapması normal
Kadının Erkeğe yapması normal
Erkeğin Kadına yapması normal

ama erkeğin erkeğe yapması bana açıkça pek normal gelmiyor. Ve eşinin bir erkeğin kendisine dokunmasından rahatsız olduğunu düşünüyorum ondan bayan olsun diye ısrar ediyordur. Eğer eşin ben giderim dediğinde, sen bende erkeğe yaptırırım ozaman dediğinde eşin yaptıramazsın deseydi eşim ayrılcılık yaptı diye başlık açardın gibime geliyor. Yani arkadaşım düşüncem senin gibi arkadaşlarımızın kolayı bulunmuyor, allah bu tip arkadaşların eşlerine kolaylık versin :1closedeyes:

Bu forum bazen gerçekten feminist duygularımı öldürüyor, açılan başlıkları gördükçe, gerçek sorun teşkil etmeyen şeylerin sorunmuş gibi lanse edilmesiyle. Allah yaşatmasın ama ne büyük sorunlar yaşıyor bir çok çift.

hamamda masaj yaptıran erkekler çooook...eşine söyle hamama gitsin....göbek taşında bir güzel kese masaj yaptırsın...rahatlar.

Allah sana kolaylık versin ve Türk ailelerini dejenere olmaktan korusun....

kesinlikle müsade etmezdimmmmmlmaz: we bukadar rahat erkeğin masaj yapmasına müsade ettiğii için çok ama çook rahatsız olurdumm:umursamaz:
yaws bize nöliyyyy pek bi geniş olduk yaa :umursamaz:

haydaa kadının kadına neyse de,erkeğin erkeğe masaj yapması garip diyenler için dumur denizlerine yelken açtım resmen! :1shok: sırnaşık şey nealaka,adamın 7/24 aklı uçkurdaysa ve her dokunuşu öyle algılıyosa haklısınız.E ozaman kadının kadına dokunması neden garip olmuyo?hani onun da ozaman kendini lezbiyen gibi hissetmesi gerekmez mi?illa erkek masaj yapsın demesi gerekmez mi CADIARZU sırnaşık şey ama yook durupdururken böyle bi konuyu kadın açıp da,illa da erkek masaj yapsın deseydi adı nelere çıkardı kimbilir ..hatta heralde o durumda kocası koşarak evden çıkar,sana masaj yapacak erkek getiremedim ama erkek avukat buldum derdi..
ama erkek demiş bunu,e haklıdır canııım(!?!)
türkiyeee yerinde saymaya devam anacım yerimseniben

kesinlikle katılıyorum.fikir benden çıksaydı boşardı beni heralde.

bu olay yeni değil eskiden olmuş bi olay.tatil için gittiğimiz otelde yaptırmak istedi.
ve sonu kötü bir kavgayla bitti.sonuçta gitti erkeğe yaptırdı.
ama ben hazmedemedim,bana erkeğe yaptır diye izin vermesini.
şimdi konuyu açarsam çok sinirleniyor.
ben biliyordum senin yaptırmayacağını,
o yüzden öyle dedim diyor ama,
bence yaptırsamda umursamazdı.

bende olsam kafasını kırarım klava: ben dururken elin karılarına masaj yaptıracak.kesinlikle izin wermem lmaz:

ayrımcılık yaptı demezdim çünkü ben izin versede vermesede başka bi erkeği kendime dokundurmam.sizin için önemsiz bi konu olabilir ama ben müslümanım.

kusura bakmasın ama ne o başka bir kadına yaptırabilirrr nede ben yaptırırım hiç masajsız kalcağımıda bilsem aslaaa
seven insan zaten kıskanırrr eşim beni sallamayııp kıskanmıycaksa zaten benle olan bağlarını koparmıştırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…