Ne yapardınız?

ayrımcılık yaptı demezdim çünkü ben izin versede vermesede başka bi erkeği kendime dokundurmam.sizin için önemsiz bi konu olabilir ama ben müslümanım.

müslümanlıkla bunun ne alakası var? :1closedeyes: burda yaşananların dini boyutu tartışılmıyor lmaz:. Burda alınmış kararlara bireylerin saygı duyması veya duymaması sonucu ortaya çıkan durum tartışılıyor.

hamamda masaj yaptıran erkekler çooook...eşine söyle hamama gitsin....göbek taşında bir güzel kese masaj yaptırsın...rahatlar.

Allah sana kolaylık versin ve Türk ailelerini dejenere olmaktan korusun....

alkisalkisalkis

Daha önce eşiniz hamamda masaj yaptırdı mı acaba? Konu sahibi arkadaşa soruyorum yanlış anlaşılmasın. Erkeğin kendisine masaj yapmasından rahatsızlık duyuyorsa bu sorunun cevabı hayır olmalı. E yaptırdaysa kadın masör diye tutturması cidden mantıksız.

eşim bana öylese kafasına balyoz geçirip al sana masaj derim:mymeka:
deli mi niye illa kadından istiyor:1ninca:
erkekten rahatsız oluyorsa hiç yaptırmasın masaj yaptırmazsa ölecek mişakkıdı

türk geleneklerinde vardır hamamda kese masaj yaptırmak ...erkeğe yapana tellak kadınlara yapana natır denir....

bize abes olan kadının erkeğe , erkeğin kadına yapmasıdır...

geleneklerimize değerlerimize en kutsal kurumuza saygı lütfen.

hamamda masaj yaptıran erkekler çooook...eşine söyle hamama gitsin....göbek taşında bir güzel kese masaj yaptırsın...rahatlar.

Allah sana kolaylık versin ve Türk ailelerini dejenere olmaktan korusun....

sardunya ablama katılıyorum :lepi: hamamlar ne gune duruyor :))
yok eger hamam klasını sarsacagını dusunuyorsa.. erkekler daha iyi yapar kızın etı ne kemıgı ne, ne kadar yapacak iyi masaj bide onu dusunmek gerek..

eşinizin size dediğide tamamiyle sizin yapmayacagınızı bıldıgınden ,size guvendıgınden soylenmıs bir cumle bence.
.

Ben masajımı keyifle yaptırır onunkini burnundan getirirdim:lepi::lepi:
Yaşasın kötülükkkkötükedihüsokötükedihüso
:lepi::lepi::lepi:

hiç normal değil şimdi bu tabiiki etmem... ne gerek var ki... niye cinsiyet farkı bukdr baskın olsun kii? asla benim eşim buna izin vermezdi netice de başka bir erkek karıma dokunacak diye düşünürdü... bence eşin hatalı canım.... sen haklısın

ben olsam bısı demezdım..
okadar abartmazdım ınat edıpde bende erkege yapdırcam deme bıle..
gıtsın yapdırsın ne varkı bunda..

Valla karcım, ben senin kadar relaks olamam şekerim. Ne demek gitsin yaptırsın ne var bunda, yaptırmasın şekerim, ölmezya masaj yaptırmadı diye.:mymeka:, ne işi var başka kadınların ellerinin benim kocamda, mıncık mıncık yapacaklar bide adamı:mymeka:Çok istiyorsa gitsin hamama attırsın güzel bir kese, rahatlasın.

Elin karısının elinin benim kocamın ficutunda gezdiğini düşünemiyorum bile.akannehir
Doktor hasta ilişkisi olarakda bakmam ben olaya. Ha doktora gidersin, zaruridir o senin için, sağlık söz konusudur ama masajmış, bilmem neymiş, yolarım valla, gidemez kardeşim masaja filan.süprizzzzz:mymeka:

canım o sen de erkeğe yaptır diyordur ama iş uygulamaya gelince izin vermez merak etme sen :)

Ben olsam,ben de izin vermezdim, kıskanırdım çünkü..:)
ama eşiniz gayet geniş görünüyor buradan..
:sm_confused:

Herkesin düşüncesi farklı ama bu bir iş sonuçta...
Ortada zina mı yapılacak sanki?
Olaya mesleki açıdan bakın...
Jinekologa gitseniz erkek osla muayene olmayacak mısınız?
Bunun gibi birşey...

bence eşiniz böyle bi şey yapmayacağınızı düşünerek izin vermiş olabilir yoksa erkeklerin izin vermesi nadir görülen bişi bence siz mesaja gidin o kadınla siz erkekle yaptırın bakalım o zaman yüz ifadesi ne olucak kısasa kısas

Ben kesinlikle hoş karşılamazdım ve izin vermezdim...Aklıma Tayland daki masaj solonları geliyor..Yani masaj solonu adındaki genelevler..Gerçi Türkiye de de var bu tarz masaj solonları...O kadar sanıldığı gibi masum değil yani..

valla şımarıklık bu izin mizin sen ona mesaj yap oda san yapsın olsun bitsin ne dertler sorunlr var daha ah be güzelim üzme o kalbini

elalem kocamı elleyecek yok canımÇok üzgünüm çoooko kadar çok istiyorsa ben alasını yaparimkaydirigubbakcemile3kocacıma

aslinda bazen ne var bunda diyip,ikinci defa hayir olmaz diyebilirim...benim esimde masaj yaptirmayi cok sever...ama bir keresinde masaj icin erkegi tercih etmeyecegini cunku ters bir durum oldugunu savunmustu...belki biz kadinlara bir kadin masaj yapinca ters gelmez ama bir erkek icin ,ne demek efendim oyle sey mi olur diyebiliyor...bu erkeklik ic guduleriyle alakali birsey zannedersem...bilmiyorum olay baska bir boyut katzaniyor sonucta...bazi insanlar doktor tavsiyesiyle masaja gidiyror ve masajcilerin cogu da kadin...gitmemeli mi o zaman...bence beraber gittikten sonra hic bir mahsuru yok...amainat olsun diye ben de erkek bir masor secermyiim o konu da emin degilim...ama bir yonden icim rahat ki....esim bana masor muamelesi yapiyor zaten....nerdeyse hergun bedava karisi masaj yapiyor...bu yuzden ne oralara gitmesien ne de kiskayncliga yer kalmiyor...madem cok rahatsiz oldunuz bu durumdan...o zaman kendiniz esinizin hizmetinde olun..boylece karsilikli sorunlar cozulur diye dusunuyorum...

Son düzenleme:
Bir sürü erkek masör var..Valla masaj solonunda çalışan bir kadın söylemişti..Masaj yaptıkları erkeklerde çok görmüşler ejakülasyon durumunu yani boşalma olduğunu ya da afedersiniz organının kalktığını gördüklerini..:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…